Ziua Logo
  Nr. 4015 de joi, 23 august 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-08-23

Comentarii: 50, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

Arogantu'
2007-08-23 03:01:29

Pentru Radu Dragan (restanta de ieri)

silviana
2007-08-23 05:49:49

falsi democrati,falsi intelectuali

pentru care romania e asfaltul pe care sa'si amprenteze intelectul,redus la populism politic de conjunctura,dupa ce comunismul le'a fost fabrica de vedete dizidente,in ochii occidentului,care si el se chinuie sa se democratizeze,de altfel,de fapt,un pas inainte,doi inapoi.

Radu Dragan
2007-08-23 07:18:36

Pentru domnul Arogantu

Eu ti-as raspunde pe masura dar uite ca mesjele mele scrise cu pasiune si intzelepciunea care ma caracteririzeaza nu ajung sa fie tiparite. Nici nu-ti imaginezi cat de greu scot din mine antipatia pentru cameleonul Severin el cantaretul comunist de ieri social democratul de azi..
Parlamentarii care au devenit mumii inchistate de 18 ani pe scaunele parlamentare au potentialul de a nu schimba nimic in tara. Asa ca numirea lor nu intra in nici o ecuatie de alegeri dar in toate ecuatiile de afaceri veroase oligarhice. Cand senatul voteaza o lege speciala in timpul suspendarii pentru ca suspendatul sa fie exclus asta da pe fatza atitudine politica a legislativului, pentru cei ce doresc sa o vada.
Nicaieri, niciunde nu s-a mai intamplat asa ceva.
PSD cu Iliesku e focarul tuturor rasmeritzelor din ultimii 18 ani iar Severine autorul moral in mineraliadele de "ieri" si al razmeritzelor de azi.
Guvenul Taricenu a devenit antipatic prin pactul facut cei 322 de oligarhi agravand comlet echilibrul balansarii puteri in stat.
De fapt parlamentul conduce tzara in locul guvern.
Trebuie sa traiesti 25 de ani in democratie pentru a intzelege ceva din mascarada parmlament/PSD.
Vorbese severin de democratie? De unde din umbra batelor inculpatului Iliescu pe care-l slujeste de cand se stie?
Domnule, nici severin si nici Iliescu nu au fost si nu vor fii niciodati social democrati . Ei au ori bata, ori defaimarea ca arme.
Campania impotriva intelectualilor si a societatii civile e o gandita ca in marxism. Armele sunt ziarele si jurnalisti care stiu a folosii defaimarea pentru un pumn de euro. Totul e o afacere, ziarele fac bani si sunt incardasite cu oligarhii, iar ideile si adevarul care ar trebui prezentate vin ca idei mestecate in care forumisti in general agreeaza cu autorii. Iliescu vede numai legionari si Severin numai fascisti de fapt amandoi vad steagul rosu si steaua de deasupra Kremlinului.
Pai sa ne lasam manipulati de arogantza celor ce vor sa gandesca pentru noi
si sa ne impuna ideile lor? Asta e o jignire directa a intelectului nostru. Oamenii au murit in razboi pentru ca noi sa avem azi libertaea de a ne spune cuvantul, (nici un afront direct domnule/doamna webmastar) copii au murit la revolutia din decemrie unii impuscati din pasiunea lui Iliescu pentru revolutii cu morti.
Dar cat de usor e sa ne lasam amagiti de impostorii social democratii ori de jurnalistii care le tin trena.
Eu cam atat am avut de zis, si ma rog la Dumnezeu sa treaca.
O zi buna!

Radu Dragan
2007-08-23 07:29:25

De 23 august Severine ziua voastra a Pesedistilor "democrati/socialisti"

Pai cum au ajuns aici inaintasii dumitale dom'le politruc? Pe tancuri?

Ca de la Moskova cu ce se putea ajunge ca drumuri n-aveau si soldatu sovietic fuma si sub gheata ca de, acolo nici nu ploua nici vantul ca batea.

Hai sa lasam gluma, chestia e dureroasa.

Cand sunteti in preashma inculpatilor PeSeDe e de inteles ca va e frica de justitie si atunci ca in filmele cu Aliosa:

-Niii Nemtzii, nii nemtzi.

Pai si oamenii care nu va baga in seama s-au care sub propriul juramant nu vor mai vota pentru PSD in vecii vecilor sunt dupa dumneavostra fascisti. Ca de cine nu e cu impostorii "social democratZiii" (comunisto/kagebisto/securisto/activisto de ieri)" de azi , sunt "fascisti."

Unilateral mod de a vedea realitatea zilei chiar sub apasarea desavarsita a disperari personale, ce v'npige sa lpitzi etichete ca pe vremea lui Vasile Roaita eroul dumneavostra din tineretzile revolutzionare cu afisele FDP.

E acolo in PSD o psihoza in masa ?, ori chir orice opozant, competitionar, rival,

e "fascist" doar pentru ca nu are trecutul dumneavostra "glorios" la Stefan Gheorghiu, ori cel ghebos la KGB-ul din Moscova al colegului dumneavostra inculpat?

Radu Dragan
2007-08-23 07:30:47

Re: falsi democrati,falsi intelectuali

Foate coerent silviana!
Bravo!
Si unde zici ca petreci 23 august?

alwis46
2007-08-23 08:17:08

Ca sa vezi,

Un pseudo-democrat, un pseudo-socialist, un pseudo-editorialist, un pseudo-analist, un pseudo-ganditor, in general un pseudo-intelectual ne bombardeaza aproape zilnic cu productiile sale demne de cosul de hartii.
Prizonier al gandirii in oglinda, adica luandu-si propriile dorinte drept realitati, pseudo-autorul incearca vechiul principiu al picaturii chinezesti, nu conteaza cat de gol de continut ti-e scrisul, totul este sa o faci zilnic, regulat, pe acelasi ton gaunos, doar-doar cineva pana la urma va ceda.
Are dreptate autorul, impostura democratica are picioare scurte, dumnealui este cel mai elocvent exemplu, balansandu-se de la un partid la altul si de la o doctrina la alta nu manat de viziuni democrate sau socialiste ci manat de interese mult mai prozaice, afilierea la o grupare cu acces la ceva ciolan in vremile respective.
Ce sa-i faci, si autorul gandeste tot cu burta ca noi toti ceilalti, in definitiv ideologia nu a saturat pe nimeni, este tovarase Severin ?

Ghita Bizonu'
2007-08-23 08:54:25

Da zi-i mai bine o minoritate trotzchista!

si sa terminam balciu.
Ca mie imi pute a trotzchiasm de cand am auzit ca singura solutie e o noua rivolutie (Leonea T B zicea rivolutia continua sau permanenta).
Iar scarba lor fata de "boboru" incapabil bla bla mi se pare a fi stangism curat.
ma rog la noi fiind multi care despre ocident stiu decat ca e ca-n Dallas (filmu despre Evingi) crez ca cestiile astea e de dreapta.

Mos_Tautu
2007-08-23 09:16:29

Lumpenliberalismul este o ideologie?

Lumpenliberalismul este o ideologie?

Am citit cateva articole in care era implicat asa numitul lumpencapitalism de tip Becali si am admirat spiritul analitic al autorului.

Singurul lucru care este de reprosat autorului este doar intrebarea, daca fenomenul lumpen este specific doar lui Becali sau, el se afla in toata politica romaneasca si mai ales prezenta sa se remarca in sanul celui mai titrat si doctrinat partid din Romania care este,indiscutabil, PNL.

Asaltul lumpenului in politica PNL s-a intensificat,odata cu degringolada ideologica a grupului oligarh,care,in lipsa de alte sustineri,in lipsa posibilitatii de a convige cetatenii, apeleaza la acest lumpen si, chiar il promoveaza.
Cred ca studierea chiar a forumurilor ne poate arata aceasta invazie a lupenului si lipsa de reactie a celor pe care aceasta categorie ii injoseste.
Am fost tentat chiar sa exemplific ,dar m-am jenat de a atenta la moralitatea publica si, mai ales la cititorii de forumuri adolescenti sau tineri.

Dar sa lasam emanatiile acestui lumpen forumist,din motive de vulgaritate, pentru ca este un fenomen relativ benign, in timp ce alti autodeclarati liberali rasati merg chiar mai departe.

Poate fi politica unui partid liberal bazata doar pe insultarea si denigrarea celor pe care ii considera adversari (de fapt dusmani) politici.
Oare dl.Campeanu cand spune ca dl.Stolojan este bolnav psihic sau dl.Atanasiu care cere excluderea moldovenilor din organele conducatoare ale PNL ,nu imping lumpenul lipsit de imaginatie si creativitate spre folosirea invectivelor,a sudalmei.

Sa mai vorbim de Dl.Orban a carui discurs scabros a devenit proverbial sau despre un parlamentar roman ca dl.Crin Antonescu care nu are alte tematici in discursul sau decat insultarea Presedintelui Tarii si a partidului partener la guvernare.

Se pare ca in PNL petroliberal se naste acum un nou curent ideologic,lumpenliberalismul,liberalismul agresiv,fara argumente,un liberalism de taverna,cu invective si cu indivizi scosi din lumea obscura a inculturii,ce cultiva trivialitatea si insulta.

Oare Bratenii nu se invartesc in morminte can vad cine duce mai departe ideile nobile a liberalismului si in ce maniera.Oare trebuie lasat liberalismul pe mana unor asemenea politicieni?

Sa ne mai miram ca platformistii au spus-o raspicat ca rabdarea lor a ajuns aproape de final si ca sunt gata de a lua masuri radicale.
Ce se poate opune acestui lumpenliberalism incitat de grupul petroliberal si in care s-au adunat toti aceea care inlocuiesc talentul politic al conducerii societatii cu afaceristi verosi,indivizi subculturali inclinati doar spre a beneficia de avantaje materiale si in ultima instanta de a cultiva subcultura lumpenului,care fie vorba intre noi sunt gata a servi orice formatie politica,in timp ce fostii liberali erau si mari oameni de cultura.

Bietul Becali apare doar ca o figura palida a lumpencapitalistilor.Are si scuze pe care nu le ascunde.

Dar sa ajunga PNL-ul Bratenilor sa cultive lumpenliberalismul, lumpencapitalismul ,mi se pare o mare profanare a societatii romanesti,care nu mai poate fi tolerata.

Iata ca a aparut si al treile segment al stenogramelor PNL, menite parca sa ateste lipsa de decizie,oscilarea pemanenta, incapacitatea manageriala.

Si pentru a pune capac iata criteriile de evaluare a performantei ministrilor liberali,asa cum reiese din stenograme (vezi Cotidianul):
-Plata cotizatiei catre sediul central
-implicarea in conflicte si scandaluri sau anchete penale
-vechime,traseism etc.
-Cel mai important ne apare prevederea in care ministrii trebuie sa specifice cum au decurs relatiile cu premierul (excelent, bine, satisfacator sau total nesatisfacator
Testul final este din partea membrilor Delegatiei Permanente care ar trebui sa spuna cum au colaborat ministrii cu filialele si liderii PNL.

Cer scuze,oare Bratenii aveau asemenea chestionare pentru ministri lor sau, aici ,este vorba doar de un lumpenliberalism si nu de liberalismul adevarat.

Mos_Tautu
2007-08-23 09:20:03

Dece nu avem intelectualitate de stanga?

ordaly
2007-08-23 09:26:22

Continuati

Da, va rog sa continuati, dle Severin. Este o polemica de care este nevoie. Pentru ca multi se simt intimidati de altitudinea de la care se exprima unii intelectuali. Faptul de a avea o cultura solida si de a fi scris mai multe carti este o premisa a unei bune analize sociale, dar nu este suficient. Faptul de a depasi acest handicap al romanilor de a se considera toti solisti si de a forma "un grup" este, de asemenea, benefic, dar, iarasi insuficient.
Pentru a depasi suspiciunea de "interese" este nevoie de o discutie pe baza de argumente, nu de etichete.
Pana una-alta, ei vorbesc iar dvs. faceti ceva!

Arogantu'
2007-08-23 10:31:37

Re: Pentru domnul Arogantu

Daca (fanatismul ? orbirea ?) nu te-ar face sa aplici cele spuse doar la PSD - aproape ca nu m-as mai lega de tine.

Din pacate - PD si PLD sint PLINE de personaje carora li se pot aplica din plin aceleasi spuse.

Mai reflecteaza ...

La 2007-08-23 07:18:36, Radu Dragan a scris:

> Eu ti-as raspunde pe masura dar uite ca mesjele mele scrise cu pasiune
> si intzelepciunea care ma caracteririzeaza nu ajung sa fie tiparite.
> Nici nu-ti imaginezi cat de greu scot din mine antipatia pentru
> cameleonul Severin el cantaretul comunist de ieri social democratul de
> azi..
> Parlamentarii care au devenit mumii inchistate de 18 ani pe scaunele
> parlamentare au potentialul de a nu schimba nimic in tara. Asa ca
> numirea lor nu intra in nici o ecuatie de alegeri dar in toate
> ecuatiile de afaceri veroase oligarhice. Cand senatul voteaza o lege
> speciala in timpul suspendarii pentru ca suspendatul sa fie exclus
> asta da pe fatza atitudine politica a legislativului, pentru cei ce
> doresc sa o vada.
> Nicaieri, niciunde nu s-a mai intamplat asa ceva.
> PSD cu Iliesku e focarul tuturor rasmeritzelor din ultimii 18 ani iar
> Severine autorul moral in mineraliadele de "ieri" si al razmeritzelor
> de azi.
> Guvenul Taricenu a devenit antipatic prin pactul facut cei 322 de
> oligarhi agravand comlet echilibrul balansarii puteri in stat.
> De fapt parlamentul conduce tzara in locul guvern.
> Trebuie sa traiesti 25 de ani in democratie pentru a intzelege ceva
> din mascarada parmlament/PSD.
> Vorbese severin de democratie? De unde din umbra batelor inculpatului
> Iliescu pe care-l slujeste de cand se stie?
> Domnule, nici severin si nici Iliescu nu au fost si nu vor fii
> niciodati social democrati . Ei au ori bata, ori defaimarea ca arme.
> Campania impotriva intelectualilor si a societatii civile e o gandita
> ca in marxism. Armele sunt ziarele si jurnalisti care stiu a folosii
> defaimarea pentru un pumn de euro. Totul e o afacere, ziarele fac bani
> si sunt incardasite cu oligarhii, iar ideile si adevarul care ar
> trebui prezentate vin ca idei mestecate in care forumisti in general
> agreeaza cu autorii. Iliescu vede numai legionari si Severin numai
> fascisti de fapt amandoi vad steagul rosu si steaua de deasupra
> Kremlinului.
> Pai sa ne lasam manipulati de arogantza celor ce vor sa gandesca
> pentru noi
> si sa ne impuna ideile lor? Asta e o jignire directa a intelectului
> nostru. Oamenii au murit in razboi pentru ca noi sa avem azi libertaea
> de a ne spune cuvantul, (nici un afront direct domnule/doamna
> webmastar) copii au murit la revolutia din decemrie unii impuscati din
> pasiunea lui Iliescu pentru revolutii cu morti.
> Dar cat de usor e sa ne lasam amagiti de impostorii social democratii
> ori de jurnalistii care le tin trena.
> Eu cam atat am avut de zis, si ma rog la Dumnezeu sa treaca.
> O zi buna!
>

Ghita Bizonu'
2007-08-23 10:47:01

Re: Tov alwis buna postarea lu matale!

da cat din ea e autoprortret?!
(ntz mie nu mi se potriveste fiindca slava domnului io nu-s Teleptual!!!).

La 2007-08-23 08:17:08, alwis46 a scris:

> Un pseudo-democrat, un pseudo-socialist, un pseudo-editorialist, un
> pseudo-analist, un pseudo-ganditor, in general un pseudo-intelectual
> ne bombardeaza aproape zilnic cu productiile sale demne de cosul de
> hartii.
> Prizonier al gandirii in oglinda, adica luandu-si propriile dorinte
> drept realitati, pseudo-autorul incearca vechiul principiu al
> picaturii chinezesti, nu conteaza cat de gol de continut ti-e scrisul,
> totul este sa o faci zilnic, regulat, pe acelasi ton gaunos, doar-doar
> cineva pana la urma va ceda.
> Are dreptate autorul, impostura democratica are picioare scurte,
> dumnealui este cel mai elocvent exemplu, balansandu-se de la un partid
> la altul si de la o doctrina la alta nu manat de viziuni democrate sau
> socialiste ci manat de interese mult mai prozaice, afilierea la o
> grupare cu acces la ceva ciolan in vremile respective.
> Ce sa-i faci, si autorul gandeste tot cu burta ca noi toti ceilalti,
> in definitiv ideologia nu a saturat pe nimeni, este tovarase Severin ?
>

Ghita Bizonu'
2007-08-23 10:48:08

Re: Pe aceleasi tancuri de

pe care au descalecat si Ismaenitchi si Patapievici !
La 2007-08-23 07:29:25, Radu Dragan a scris:

> Pai cum au ajuns aici inaintasii dumitale dom'le politruc? Pe
> tancuri?
>
> Ca de la Moskova cu ce se putea ajunge ca drumuri n-aveau si soldatu
> sovietic fuma si sub gheata ca de, acolo nici nu ploua nici vantul ca
> batea.
>
> Hai sa lasam gluma, chestia e dureroasa.
>
> Cand sunteti in preashma inculpatilor PeSeDe e de inteles ca va e
> frica de justitie si atunci ca in filmele cu Aliosa:
>
> -Niii Nemtzii, nii nemtzi.
>
> Pai si oamenii care nu va baga in seama s-au care sub propriul
> juramant nu vor mai vota pentru PSD in vecii vecilor sunt dupa
> dumneavostra fascisti. Ca de cine nu e cu impostorii "social
> democratZiii" (comunisto/kagebisto/securisto/activisto de ieri)" de
> azi , sunt "fascisti."
>
> Unilateral mod de a vedea realitatea zilei chiar sub apasarea
> desavarsita a disperari personale, ce v'npige sa lpitzi etichete ca pe
> vremea lui Vasile Roaita eroul dumneavostra din tineretzile
> revolutzionare cu afisele FDP.
>
> E acolo in PSD o psihoza in masa ?, ori chir orice opozant,
> competitionar, rival,
>
> e "fascist" doar pentru ca nu are trecutul dumneavostra "glorios" la
> Stefan Gheorghiu, ori cel ghebos la KGB-ul din Moscova al colegului
> dumneavostra inculpat?
>
>

alwis46
2007-08-23 11:37:10

Re: Tov alwis buna postarea lu matale!

Pai nici mandea nu e telectual bre.
Eu m-am jucatara de-a ingineria prin proiectarea si cercetarea de-a termocentralele pe carbune, pe gaze sau pe pacura si pe combinatii de trei d-astea luate cate doua sau luate cate trei chiar.
Cum s-ar zice, n-am treaba cu casta telectualilor, io-s om al tehnicii, tzeles ?
Oricum, stiu sa scriu, cu litere mari si mici de mana sau de tipar, sa citesc, chiar pe silabe nu pe litere, si mai stiu ca doi si cu doi fac patru.
Alivoar !


La 2007-08-23 10:47:01, Ghita Bizonu' a scris:

> da cat din ea e autoprortret?!
> (ntz mie nu mi se potriveste fiindca slava domnului io nu-s
> Teleptual!!!).
>
> La 2007-08-23 08:17:08, alwis46 a scris:
>
> > Un pseudo-democrat, un pseudo-socialist, un pseudo-editorialist, un
> > pseudo-analist, un pseudo-ganditor, in general un pseudo-intelectual
> > ne bombardeaza aproape zilnic cu productiile sale demne de cosul de
> > hartii.
> > Prizonier al gandirii in oglinda, adica luandu-si propriile dorinte
> > drept realitati, pseudo-autorul incearca vechiul principiu al
> > picaturii chinezesti, nu conteaza cat de gol de continut ti-e scrisul,
> > totul este sa o faci zilnic, regulat, pe acelasi ton gaunos, doar-doar
> > cineva pana la urma va ceda.
> > Are dreptate autorul, impostura democratica are picioare scurte,
> > dumnealui este cel mai elocvent exemplu, balansandu-se de la un partid
> > la altul si de la o doctrina la alta nu manat de viziuni democrate sau
> > socialiste ci manat de interese mult mai prozaice, afilierea la o
> > grupare cu acces la ceva ciolan in vremile respective.
> > Ce sa-i faci, si autorul gandeste tot cu burta ca noi toti ceilalti,
> > in definitiv ideologia nu a saturat pe nimeni, este tovarase Severin ?
> >
>
>

elinescu constantin
2007-08-23 11:42:18

Re: Dece nu avem intelectualitate de stanga?

Huhu extraterestrul
2007-08-23 12:32:01

Falsi democrati? Da' ce in PD gasesti adevarati democrati? Io cred ca nu gasesti adevarati democrati

in PD!

Viorel
2007-08-23 12:59:22

doctorul
2007-08-23 13:33:39

Polemici.....

deci se poate dialoga ! Pentru inceput,e un semn bun.Nu se putea de-acum 17 - 18 ani ?Pacat de timpul irosit.

Arogantu'
2007-08-23 14:38:37

Re: Tov alwis buna postarea lu matale!

Fericiti cei ce nu au indoieli in privinta lui 2 + 2 !

PS Da-i niste meditatii si chiriasului de la Cotroceni, ca il cam chinuie talentul pe la proportii si procente !

La 2007-08-23 11:37:10, alwis46 a scris:

> Pai nici mandea nu e telectual bre.
> Eu m-am jucatara de-a ingineria prin proiectarea si cercetarea de-a
> termocentralele pe carbune, pe gaze sau pe pacura si pe combinatii de
> trei d-astea luate cate doua sau luate cate trei chiar.
> Cum s-ar zice, n-am treaba cu casta telectualilor, io-s om al
> tehnicii, tzeles ?
> Oricum, stiu sa scriu, cu litere mari si mici de mana sau de tipar, sa
> citesc, chiar pe silabe nu pe litere, si mai stiu ca doi si cu doi fac
> patru.
> Alivoar !
>
>
> La 2007-08-23 10:47:01, Ghita Bizonu' a scris:
>
> > da cat din ea e autoprortret?!
> > (ntz mie nu mi se potriveste fiindca slava domnului io nu-s
> > Teleptual!!!).
> >
> > La 2007-08-23 08:17:08, alwis46 a scris:
> >
> > > Un pseudo-democrat, un pseudo-socialist, un pseudo-editorialist, un
> > > pseudo-analist, un pseudo-ganditor, in general un pseudo-intelectual
> > > ne bombardeaza aproape zilnic cu productiile sale demne de cosul de
> > > hartii.
> > > Prizonier al gandirii in oglinda, adica luandu-si propriile dorinte
> > > drept realitati, pseudo-autorul incearca vechiul principiu al
> > > picaturii chinezesti, nu conteaza cat de gol de continut ti-e scrisul,
> > > totul este sa o faci zilnic, regulat, pe acelasi ton gaunos, doar-doar
> > > cineva pana la urma va ceda.
> > > Are dreptate autorul, impostura democratica are picioare scurte,
> > > dumnealui este cel mai elocvent exemplu, balansandu-se de la un partid
> > > la altul si de la o doctrina la alta nu manat de viziuni democrate sau
> > > socialiste ci manat de interese mult mai prozaice, afilierea la o
> > > grupare cu acces la ceva ciolan in vremile respective.
> > > Ce sa-i faci, si autorul gandeste tot cu burta ca noi toti ceilalti,
> > > in definitiv ideologia nu a saturat pe nimeni, este tovarase Severin ?
> > >
> >
> >
>
>

Ghita Bizonu'
2007-08-23 14:47:39

Re: aoliu maica !

Arogantu'
2007-08-23 14:50:55

Ghita Bizonu'
2007-08-23 15:51:08

Re: nu cimva sunteti si

culita tuiculita care m-a onorat azi cu singuru mesaj din carierea sa?

La 2007-08-23 07:18:36, Radu Dragan a scris:

> Eu ti-as raspunde pe masura dar uite ca mesjele mele scrise cu pasiune
> si intzelepciunea care ma caracteririzeaza nu ajung sa fie tiparite.
> Nici nu-ti imaginezi cat de greu scot din mine antipatia pentru
> cameleonul Severin el cantaretul comunist de ieri social democratul de
> azi..
> Parlamentarii care au devenit mumii inchistate de 18 ani pe scaunele
> parlamentare au potentialul de a nu schimba nimic in tara. Asa ca
> numirea lor nu intra in nici o ecuatie de alegeri dar in toate
> ecuatiile de afaceri veroase oligarhice. Cand senatul voteaza o lege
> speciala in timpul suspendarii pentru ca suspendatul sa fie exclus
> asta da pe fatza atitudine politica a legislativului, pentru cei ce
> doresc sa o vada.
> Nicaieri, niciunde nu s-a mai intamplat asa ceva.
> PSD cu Iliesku e focarul tuturor rasmeritzelor din ultimii 18 ani iar
> Severine autorul moral in mineraliadele de "ieri" si al razmeritzelor
> de azi.
> Guvenul Taricenu a devenit antipatic prin pactul facut cei 322 de
> oligarhi agravand comlet echilibrul balansarii puteri in stat.
> De fapt parlamentul conduce tzara in locul guvern.
> Trebuie sa traiesti 25 de ani in democratie pentru a intzelege ceva
> din mascarada parmlament/PSD.
> Vorbese severin de democratie? De unde din umbra batelor inculpatului
> Iliescu pe care-l slujeste de cand se stie?
> Domnule, nici severin si nici Iliescu nu au fost si nu vor fii
> niciodati social democrati . Ei au ori bata, ori defaimarea ca arme.
> Campania impotriva intelectualilor si a societatii civile e o gandita
> ca in marxism. Armele sunt ziarele si jurnalisti care stiu a folosii
> defaimarea pentru un pumn de euro. Totul e o afacere, ziarele fac bani
> si sunt incardasite cu oligarhii, iar ideile si adevarul care ar
> trebui prezentate vin ca idei mestecate in care forumisti in general
> agreeaza cu autorii. Iliescu vede numai legionari si Severin numai
> fascisti de fapt amandoi vad steagul rosu si steaua de deasupra
> Kremlinului.
> Pai sa ne lasam manipulati de arogantza celor ce vor sa gandesca
> pentru noi
> si sa ne impuna ideile lor? Asta e o jignire directa a intelectului
> nostru. Oamenii au murit in razboi pentru ca noi sa avem azi libertaea
> de a ne spune cuvantul, (nici un afront direct domnule/doamna
> webmastar) copii au murit la revolutia din decemrie unii impuscati din
> pasiunea lui Iliescu pentru revolutii cu morti.
> Dar cat de usor e sa ne lasam amagiti de impostorii social democratii
> ori de jurnalistii care le tin trena.
> Eu cam atat am avut de zis, si ma rog la Dumnezeu sa treaca.
> O zi buna!
>

Ghita Bizonu'
2007-08-23 15:53:43

Re: Dece nu avem intelectualitate de stanga? Mai voi chiar

Ghita Bizonu'
2007-08-23 16:00:42

Re: Si pe brune

cumsa dzicu ...
Severin asta e la PSD prin recuperare. paote mai tii minte actiunea 3 R.
Ca Severin a fost unu din cei mari si grasi in PD , pe vremea cand PD sustinea prin vocea lu Petrica-far-de-gat ca el e singuru FSN valabil . Da la un moment dat Basesu a devenit mare serif in PD si le-a facut vant mai la toti baronii (a ramas numa cu Berceanu'). Si Severinache era pe dinafara amenintat sa ramana fara coledzi. Dar deja era nu siu ce scula pe bascula UE (cred ca tot raportor Aporpos ce-o fi aia ? Al de scrie rapoarte parca era informator ! Alo CNAS se aude?!) . Si atunci PSD l-a recuperat, l-a bagat pe lista si-n parlament.
Asa ca nu e doar pasiunea partinica ce-l desparte de intelighentie ci si cea basesciana - unii o au iar lui i-a trecut .

Flamy
2007-08-23 16:29:01

Falsii democrati

Un iiescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin, un vadim, un becali, un vacaroiu, un olteanu etc., etc. Astia sunt falsii democrati ! In plus intelectualii vorbitori sunt falsi intelectuali si falsi democrati. Adevaratii intelectuali sunt blocati, sunt opriti sa vorbeasca. Ar da voie voiculescu in presa lui si la televiziunea lui - facute cu bani furati de la popor - vreunui intelectual veritabil sa vorbeasca. Doar cei corupti au voie sa vorbeasca, sa produca o spoiala de democratie. Sa insele lumea. Sa pacaleasca poporul. In alte tari post-comuniste un iliescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin nu au dreptul la functii publice, nu au voie sa publice si nici sa fie mari proprietari de mass-media asa-zis democratice !!!!!!!

Arogantu'
2007-08-23 16:44:02

Re: Si pe brune

Taman ce fusese ales presedinte APCE.

Tarasenia cu plecarea de la PD se facuse mai inainte (nu merita sa caut momentul exact) si NU era obligatorie inscrierea intr-un partid - in orice caz nu era obligatorie inscrierea in partidul aflat la guvernare. Au dat-o cotita cu niste mormaieli - dar n-au reusit atunci sa ma convinga ca era musai sa devina pesedist, iar ulterior au lasat-o moarta si-ngropata.

Acest moment a fost unul din reprosurile mele la adresa fostului ministru de externe Severin.
A propos - am senzatia ca in perioada cind a scos porumbelul cu lista (pe care n-a mai dat-o publicitatii) s-a petrecut si plecarea din PD; asta - daca ai chef sa cauti.

La 2007-08-23 16:00:42, Ghita Bizonu' a scris:

> cumsa dzicu ...
> Severin asta e la PSD prin recuperare. paote mai tii minte actiunea 3
> R.
> Ca Severin a fost unu din cei mari si grasi in PD , pe vremea cand PD
> sustinea prin vocea lu Petrica-far-de-gat ca el e singuru FSN valabil
> . Da la un moment dat Basesu a devenit mare serif in PD si le-a facut
> vant mai la toti baronii (a ramas numa cu Berceanu'). Si Severinache
> era pe dinafara amenintat sa ramana fara coledzi. Dar deja era nu siu
> ce scula pe bascula UE (cred ca tot raportor Aporpos ce-o fi aia ? Al
> de scrie rapoarte parca era informator ! Alo CNAS se aude?!) . Si
> atunci PSD l-a recuperat, l-a bagat pe lista si-n parlament.
> Asa ca nu e doar pasiunea partinica ce-l desparte de intelighentie ci
> si cea basesciana - unii o au iar lui i-a trecut .
>

Radu Dragan
2007-08-23 17:10:25

Re: Polemici.....cu IMPOSTORIi SOCIAL-DEMOCRATI FeSeNisti?

Pai e dialog?
Savarina vine cu o etichetele, le lipeste si cu limba pe care mai e inca cheiul etichetelor, emana alambicat discursul de impostor social-democrat la umbra batelor lui Iliescu, iar noi cei fara de o orientare politica o numim dialog?
Pai nu e un dialog.
Iar timpul irosit, a fost timpul castigat cand avutia nationala si banul public a
umplut buzunarele baronilor PSD, timpul cand padurile au fost rase, timpul
in care Romania marsaluia impotriva NATO, timpul pierdut de a nu devenii o tzara europena.
Impostorii social democratii nu fac dialog, ei spala creiere, ei acuza, ei arata cu deJtul, ei apara inkulpatii, apara baroni lor, divizeaza societatea, produc intrigi,
si aduc minerii.
O zi buna!


> deci se poate dialoga ! Pentru inceput,e un semn bun.Nu se putea
> de-acum 17 - 18 ani ?Pacat de timpul irosit.
>

Arogantu'
2007-08-23 17:38:07

Re: Falsii democrati - Hai ca te-ai inflamyt zdravan !

Da' un ofiter deplin conspirat ( explicatia termenilor o gasesti in scrierile lui Pacepa ) are voie in Cehia sa fie persoana publica ?
Dar un fost ofiter de securitate ?
Intrebarea vizeaza PD + PLD, evident - de PSD te-ai ocupat deja !

In plus - "intelectualii blocati" mitraliaza pe la gazete LOR dedicate de te-apuca groaza !
Daca ar fi ei niste "mutulici" - cine crezi ca ar mai afla ce prapastii sint in stare sa scoata pe gura ?

Daca vrei sa stii - la un moment dat ma apucase greata de cite prezente pedisto-pelediste erau la Antena3 la emisiunile in direct (faimoasele talk-show-uri). E drept - nu toti erau intelectuali de calibrul unui Liiceanu, dar - orice s-ar spune - un profesor universitar de drept constitutional cum este Traian Boc, cu binecunoscuta-i "competenta", nu-i de ignorat !
Un oligarh de talia lui Berceanu - idem.

Eu cred ca inclusiv in ZIUA li s-ar accepta drepturi la replica - dar n-am vazut pina acum vreo miscare.

In concluzie - o fi dind bine sa-i prezinti ca victime dar NU ESTE CAZUL LOR !

PS Vezi politica editoriala a oligarhului Liiceanu (o simpla coincidenta, probabil ! ).
La 2007-08-23 16:29:01, Flamy a scris:

> Un iiescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin, un vadim, un
> becali, un vacaroiu, un olteanu etc., etc. Astia sunt falsii democrati
> ! In plus intelectualii vorbitori sunt falsi intelectuali si falsi
> democrati. Adevaratii intelectuali sunt blocati, sunt opriti sa
> vorbeasca. Ar da voie voiculescu in presa lui si la televiziunea lui
> - facute cu bani furati de la popor - vreunui intelectual veritabil sa
> vorbeasca. Doar cei corupti au voie sa vorbeasca, sa produca o spoiala
> de democratie. Sa insele lumea. Sa pacaleasca poporul. In alte tari
> post-comuniste un iliescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin nu
> au dreptul la functii publice, nu au voie sa publice si nici sa fie
> mari proprietari de mass-media asa-zis democratice !!!!!!!
>

Radu Dragan
2007-08-23 18:16:13

Domnule Arogantu, orbirea si fanatismul.....

Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste etichete
cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar dumneata o spui.

Radu Dragan
2007-08-23 18:27:41

Re: nu cimva sunteti si

Asa e, dar PSD e mai cu motz pentru ca are in frunte un inkulpat pe tronul de honoare, autor remarcabil in a dezbina, teroriza, inpoia, devasta, eticheta, alunga
poporul Roman, popor pe care l-a batut cu bata, l-ampuscat cu luneta, la manipulat, si l-a adus in sapa de lemn.
Asta e marea diferentza pe care dumneata nu vrei sa o accepti.
Si asa se intampla si azi.
Suspendarea, schimbarea legilor in timpul suspendarii, acum cu schimbarea guvernului, toate pleaca din aceeasi cloaca, si cine e acolo?
Inculpatul Ion Iliescu.

Arogantu'
2007-08-23 18:40:02

Radule - drum bun si cale batuta !

Iti aduc in fata ochilor "argumentele", mai contondente decit bitele minerilor lui Iliescu !

<<Eu ti-as raspunde pe masura dar uite ca mesjele mele scrise cu pasiune si intzelepciunea care ma caracteririzeaza nu ajung sa fie tiparite. Nici nu-ti imaginezi cat de greu scot din mine antipatia pentru cameleonul Severin el cantaretul comunist de ieri social democratul de azi..
Parlamentarii care au devenit mumii inchistate de 18 ani pe scaunele parlamentare au potentialul de a nu schimba nimic in tara. Asa ca numirea lor nu intra in nici o ecuatie de alegeri dar in toate ecuatiile de afaceri veroase oligarhice. Cand senatul voteaza o lege speciala in timpul suspendarii pentru ca suspendatul sa fie exclus asta da pe fatza atitudine politica a legislativului, pentru cei ce doresc sa o vada.
Nicaieri, niciunde nu s-a mai intamplat asa ceva.
PSD cu Iliesku e focarul tuturor rasmeritzelor din ultimii 18 ani iar Severine autorul moral in mineraliadele de "ieri" si al razmeritzelor de azi.
Guvenul Taricenu a devenit antipatic prin pactul facut cei 322 de oligarhi agravand comlet echilibrul balansarii puteri in stat.
De fapt parlamentul conduce tzara in locul guvern.
Trebuie sa traiesti 25 de ani in democratie pentru a intzelege ceva din mascarada parmlament/PSD.
Vorbese severin de democratie? De unde din umbra batelor inculpatului Iliescu pe care-l slujeste de cand se stie?
Domnule, nici severin si nici Iliescu nu au fost si nu vor fii niciodati social democrati . Ei au ori bata, ori defaimarea ca arme.
Campania impotriva intelectualilor si a societatii civile e o gandita ca in marxism. Armele sunt ziarele si jurnalisti care stiu a folosii defaimarea pentru un pumn de euro. Totul e o afacere, ziarele fac bani si sunt incardasite cu oligarhii, iar ideile si adevarul care ar trebui prezentate vin ca idei mestecate in care forumisti in general agreeaza cu autorii. Iliescu vede numai legionari si Severin numai fascisti de fapt amandoi vad steagul rosu si steaua de deasupra Kremlinului.
Pai sa ne lasam manipulati de arogantza celor ce vor sa gandesca pentru noi
si sa ne impuna ideile lor? Asta e o jignire directa a intelectului nostru. Oamenii au murit in razboi pentru ca noi sa avem azi libertaea de a ne spune cuvantul, (nici un afront direct domnule/doamna webmastar) copii au murit la revolutia din decemrie unii impuscati din pasiunea lui Iliescu pentru revolutii cu morti.
Dar cat de usor e sa ne lasam amagiti de impostorii social democratii ori de jurnalistii care le tin trena.
Eu cam atat am avut de zis, si ma rog la Dumnezeu sa treaca.
O zi buna!>>
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Iar la asta - am raspuns cu semne de intrebare, sau astea nu au importanta ?

<<Daca (fanatismul ? orbirea ?) nu te-ar face sa aplici cele spuse doar la PSD - aproape ca nu m-as mai lega de tine.

Din pacate - PD si PLD sint PLINE de personaje carora li se pot aplica din plin aceleasi spuse.

Mai reflecteaza ... >>

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daca iti place sa repeti la nesfirsit aceleasi ineptii - repeta-le sanatos !


La 2007-08-23 18:16:13, Radu Dragan a scris:

> Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste
> etichete
> cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul
> batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
> Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii
> de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce
> au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici
> si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor
> dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut
> industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile
> portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori
> socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
> Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar
> dumneata o spui.
>

Roman Liber
2007-08-23 18:41:51

Re: Falsii democrati

Flamy, nu te aprinde asa tare tata ca te consumi repede. Inteleg ca idolul portuar trebuie aparat cu orice pret, mai ales cind scade in sondaje, dar fi mai explicit.
Scrii adinc fiule si nu te inteleg. Poate ma lamuresti mai bine, ca altfel cred ca ai avut un atac de teleptual caruia i s-a pus pumnul in gura sau a fost marginalizat prin stergerea de la prima.

Asadar:
1. La cine te referi cind zici: "intelectualii vorbitori sunt falsi intelectuali si falsi democrati". La Liiceanu, Patapievici, Traian Ungureanu etc. caci doar apar regulat in toata mass media?

2. Apoi zici: "Adevaratii intelectuali sunt blocati, sunt opriti sa vorbeasca"
Cine ii blocheaza pe adevarati? Ca nu am auzit de nici un protest al cuiva ca i s-ar ingradi libertatea cuvintului. Desigur cu exceptia forumistilor cenzurati fara mila de infiltratii din presa. Dar nici in acest caz nu sint blocati sa vorbeasca.

3.Si: "Ar da voie voiculescu in presa lui si la televiziunea lui - facute cu bani furati de la popor - vreunui intelectual veritabil sa vorbeasca. Doar cei corupti au voie sa vorbeasca, sa produca o spoiala de democratie".
Eu pot sa-ti dau un exemplu de intelectual veritabil, mai veritabil decit toti ai tai la un loc: Octavian Paler care a putut vorbi la tv lui Voiculescu.

4. Si lamureste-ma cu niscaiva exemple de ce sustii ca "In alte tari post-comuniste ... nu au dreptul la functii publice, nu au voie sa publice si nici sa fie mari proprietari de mass-media ". Care-s tarile alea? Care sint cei ingraditi in drepturi? Si ce legi ii pun la punct? Poate invatam si noi cum sa facem.

Roman Liber

La 2007-08-23 16:29:01, Flamy a scris:

> Un iiescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin, un vadim, un
> becali, un vacaroiu, un olteanu etc., etc. Astia sunt falsii democrati
> ! In plus intelectualii vorbitori sunt falsi intelectuali si falsi
> democrati. Adevaratii intelectuali sunt blocati, sunt opriti sa
> vorbeasca. Ar da voie voiculescu in presa lui si la televiziunea lui
> - facute cu bani furati de la popor - vreunui intelectual veritabil sa
> vorbeasca. Doar cei corupti au voie sa vorbeasca, sa produca o spoiala
> de democratie. Sa insele lumea. Sa pacaleasca poporul. In alte tari
> post-comuniste un iliescu, un na-Stase, un voiculescu, un severin nu
> au dreptul la functii publice, nu au voie sa publice si nici sa fie
> mari proprietari de mass-media asa-zis democratice !!!!!!!
>

Radu Dragan
2007-08-23 18:45:24

Re: impostorii social-democrati

Domnule Flamy, avem aici un reprezentant al impostorilor social-democrati prin persoana domnului Arogantu.
Dansu nu are baza si nici puterea de a face un argument, treaba grea de altfel
cand tarasenia include si batele si terorea creata de Iliesku, pentru a nu numii
epoca democratie de cumetrie-epoca marilor (hotii) afacerii.
Frumusetea democratiei e tocmai de a purta un dialog cu domnia sa.
Nici asta nu e usor cand in loc de argumente vezi balele deasupra cleiului etichetelor acuzatoare, dar si asa faptul ca incearca sa intre in dialog chiar in modul sau neconstructiv dovedit, e o dovada ca stie ca avem dreptate si ca suntem milioane ce gandim asa.
Ori acest lucru il sperie si pe Severin. Puterea si foloasele meseriei de impostor politruc social-democrat pot avea si un sfarsit.
Si atunci de ce te apuci Severine, ce alceva stii sa faci?

Radu Dragan
2007-08-23 18:52:55

Re: Domnule Arogantu - Take Good Care of Your komsomol organ

Contondente?
Ca ce altceva puteai sa zici, si de unde ca-ti vina ce sa zici....??????????

Arogantu'
2007-08-23 19:32:35

Take Good Care of Your SVR organ

Atunci cind "argumentele" folosite sint CINE este si CE este PERSOANA - contrastul dintre ideile "combatute" si "argumentele" folosite pentru combatere este comparabil cu contrastul dintre BITELE MINERILOR si scandarile FARA VIOLENTA ale celor din Piata Universitatii.

Sper ca - macar acum - ai inteles !

La 2007-08-23 18:52:55, Radu Dragan a scris:

> Contondente?
> Ca ce altceva puteai sa zici, si de unde ca-ti vina ce sa
> zici....??????????
>

ionmmike
2007-08-23 19:41:26

Re: Pentru Radu Dragan (restanta de ieri)

Huhu extraterestrul
2007-08-23 20:03:16

Re:Domnule Arogantu, orbirea si fanatismul.../ Tov. pedist R. Dragan toate criticile ce le aduci PSD

sint corecte, bine venite, DAR ELE SE APLICA SI LA partidul PD pentru ca PSD si PD sint produse identice, doar mastile difera, sint produse ale FSN=PCR!!!!!!!!!!!!!La 2007-08-23 18:16:13, Radu Dragan a scris:

> Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste
> etichete
> cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul
> batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
> Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii
> de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce
> au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici
> si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor
> dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut
> industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile
> portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori
> socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
> Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar
> dumneata o spui.
>

Arogantu'
2007-08-23 20:07:56

Re: impostorii EMIGRATI in Patagonia !

Arogantu'
2007-08-23 20:16:32

Re: nu cimva sunteti si / Bizonu

Arogantu'
2007-08-23 20:19:35

Re: falsi democrati,falsi intelectuali - plus cohorte de matrozei !

Ce-i, matrozel - te-a pocnit unde te doare ? In ASFALT ?
Sa-ti fie de bine !
Sa ASFALTEZI BBBBBineeeee ! In Patagonia !

La 2007-08-23 07:30:47, Radu Dragan a scris:

> Foate coerent silviana!
> Bravo!
> Si unde zici ca petreci 23 august?
>

Radu Dragan
2007-08-23 20:39:47

Re: impostorii EMIGRATI in Patagonia !

Pai asta faci, pentru ca asta poti.
Si mai e si arama propie care trebuie data pe fatza, si pe piatza, ce naiba.
Pai ti-ai retinut starea de de IMPOSTOR civilizat prea mult si ti-a fost si greu asa ca scote-o dragutza, cine te opreste, nu de aia i-a impuscat Iliescu pe revolutionarii,
ca sa avem democratie.
Exerseaza ce stii mai bine, etichete, balele, emanatii, si vocabularul de jos al limbi romane, ca ce altceva, si mai ales de unde????????????????////

Radu Dragan
2007-08-23 21:09:17

Re: Huhu extraterestrul

Ele nu pot fii aplicate nici unui alt partid.
De ce?
PSD detine de 18 ani in forme cameleonice de PSDR, PSD, FSN
majoritatea scaunelor parlamentare. Conducerea romanie nu s-a facut si nu se face cu guvernul se face "legiuitorii" chiar in acest moment.
PSD detine "mina de aur" excelentul honorificul inkulpat ION ILIESKU.
Omul batelor, discordiei, omul lipitor de etichete, omul rusilor, omul lunetistilor, omul securristilor, comunistilor, activistilor, sperantza si viitorul in divizarea si
dusmania politica, sociala.....
ION ILIESKU e marea diferentza. Nici un partid nu are un expresedinte senator,
inkulpat, si honorific in acelasi timp.
PSD are.
Aici e diferentza.

Baba Ali
2007-08-23 21:10:59

Re: Domnule Arogantu, orbirea si fanatismul.....

La 2007-08-23 18:16:13, Radu Dragan a scris:

> Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste
> etichete
> cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul
> batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
> Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii
> de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce
> au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici
> si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor
> dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut
> industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile
> portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori
> socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
> Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar
> dumneata o spui.
>


Stimate dle Radu Dragan
Va pierdeti timpul si energiile inutil incercand sa reprogramati un robot cu memorie read only. Din experienta va spun ca nu veti reusi. Daca sirul "argumentelor" se va sfarsi fiti convins ca va apela la grosolanie, persiflare si mistouri cu finete de toval. De fapt ati avut deja o mostra. Sa auzim de bine.

Baba Ali
2007-08-23 21:24:14

Re: Domnule Arogantu, orbirea si fanatismul.....

La 2007-08-23 18:16:13, Radu Dragan a scris:

> Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste
> etichete
> cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul
> batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
> Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii
> de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce
> au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici
> si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor
> dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut
> industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile
> portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori
> socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
> Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar
> dumneata o spui.
>


Huhule, ori sunt identice, ori difera pe ici, pe colo, prin punctele esentiale. Hotaraste-te.

Radu Dragan
2007-08-23 21:38:49

Un act de impostura politica pentru cartea de istorie.

Nesocotind verdictul Curtii Constitutionale care nu constata incalcarea constitutiei,
PSD trece din initiativa proprie la procesul de suspendare al presedintelui ales de catre poporul Roman.
Pe timpul suspendarii PSD majoritar modifica legea referendului!
Cazurile acetea sunt unice in lume. Nicaieri niciodata nu s-a intamplat asa ceva inr-o democratie.
Acestea si cele spuse anterior la acest topic arata ce este gresit cu acest partid
si de ce atantzia nostra trebuie sa indreptata spre PSD ca initiator de actiuni politice extreme si mai putin catre cei ce-l urmeaza, chir daca au o componentza
aparent similara.

Radu Dragan
2007-08-23 21:50:12

Re: EMIGRATI in Patagonia !

Arogantu'
2007-08-23 21:57:20

Re: impostorii EMIGRATI in Patagonia !

Vad ca te-a impresionat reclama fesenista DACA VREI - POTI ! ADIDAS TORSION !
Eu nu ma dau mare democrat - atunci cind vad IMPOSTORUL o spun cu voce tare !
N-am asfaltat strazi in Romania, n-am FURAT cu MEGAPOWER, nici cu BIR, nici cu BANCOREX etc.
Crezi ca aveam curaj sa-l balacaresc pe IMPOSTORUL de la Cotroceni daca as fi avut macar umbra unei pete ?

Asa incit - intreaba-te ce interes ai sa sprijini un MITOCAN care dispretuieste tot ce nu este de partea lui.

La 2007-08-23 20:39:47, Radu Dragan a scris:

> Pai asta faci, pentru ca asta poti.
> Si mai e si arama propie care trebuie data pe fatza, si pe piatza, ce
> naiba.
> Pai ti-ai retinut starea de de IMPOSTOR civilizat prea mult si ti-a
> fost si greu asa ca scote-o dragutza, cine te opreste, nu de aia i-a
> impuscat Iliescu pe revolutionarii,
> ca sa avem democratie.
> Exerseaza ce stii mai bine, etichete, balele, emanatii, si vocabularul
> de jos al limbi romane, ca ce altceva, si mai ales de
> unde????????????????////
>

Arogantu'
2007-08-23 21:58:44

Re: EMIGRATI in Patagonia ! - Adio si-un praz verde ! NDC

Arogantu'
2007-08-23 22:02:05

Baba Ali - Cine se-aseamana - se-aduna !

Sau:
Spune-mi cu cine te-nsotesti ca sa-ti spun cine esti !

Ma intristeaza sa vad ca te-nsotesti c-un poltron !

Vorbeam de Ba'secu, nu de nichipercea patagonezu' !

La 2007-08-23 21:10:59, Baba Ali a scris:

> La 2007-08-23 18:16:13, Radu Dragan a scris:
>
> > Orbirea si fanatismul sunt etichete cu alte nume. Si Savarina lipeste
> > etichete
> > cu fascisti si legionari pentru ca asa a invatzat de la tartorul
> > batran cu studii comunisto/teroristo/kghebiste la Moskova.
> > Dar dumneata o faci din lipsa de argument, ori pentru ca e usor sa fii
> > de partea celor cu bata ori cu vorba mieroasa de social-democrat, ce
> > au taiat padurile si azi pe vechile poenitze impart azi patru mici
> > si-o bere pentru flamanzii si dependenti generati de politica lor
> > dezastruasa, dupa ce au creiat teroristi la revolutie, au vandut
> > industria la fier vechi si au facut un popor sa cerseasca la marile
> > portii ale europei, doar pentru a fi realesi ca impostori
> > socia-democrati in frunte cu marele inkulpat!
> > Daca nu ai argument si nu ai nu te mai "lega de mine" dupa cum chiar
> > dumneata o spui.
> >
>
>
> Stimate dle Radu Dragan
> Va pierdeti timpul si energiile inutil incercand sa reprogramati un
> robot cu memorie read only. Din experienta va spun ca nu veti reusi.
> Daca sirul "argumentelor" se va sfarsi fiti convins ca va apela la
> grosolanie, persiflare si mistouri cu finete de toval. De fapt ati
> avut deja o mostra. Sa auzim de bine.
>

Arogantu'
2007-08-23 22:13:34

Manipulantul Baba Ali !


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Inseloteria nationala (3314 afisari)
 Misterul mastii mortuare a lui Napoleon (3082 afisari)
 Razboiul care tot bate la usa (II) (2597 afisari)
 Grigore Cartianu fata cu reactiunea (2334 afisari)
 Gigi Becali: "Eu comand la Steaua!" (2210 afisari)
 "Paris Match" i-a facut liposuctie virtuala lui Sarkozy (439 afisari)
 Filmul lui Cristian Mungiu merge la Oscar (255 afisari)
 Nadia Comaneci catre Gheorghe Hagi: "Sa puna piciorul in prag" (238 afisari)
 Iranul a pregatit americanilor ''bomba inteligenta'' (195 afisari)
 ''Moartea alba'' vine cu submarinul (177 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01138 sec.