Ziua Logo
  Nr. 3988 de luni, 23 iulie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2007-07-23

Comentarii: 3, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

ionutanton
2007-07-23 09:59:06

pentru bani mai multi de la buget

Avioanele acelea sunt propaganda Rusiei ca sa isi justifice costurile de intarire a securitatii. Cum ca un razboi ar fi posibil in viitor. Rusia sa atace UK e doar o gluma proasta.

JMJ
2007-07-23 18:36:34

Ar fi mai bine sa privim adevarul in fata

Alaltaieri m-am intrebat de ce E. Cayce ( ca si alti profeti), facand referire la aceste vremuri din urma, amesteca arabii cu chinezii atunci cand spune: " O majora victorie americana langa Bagdad in aprilie 2001, ii trimite pe chinezi sa fuga in nord, Saddam Hussein este omorat in batalie." In privinta anului este o diferenta, intrucat in 2001 a fost atacul asupra WTC de la 9/11, si abia apoi a urmat razboiul din Irak si capturarea lui Hussein, insa totusi vedem ca s-a petrecut.
Raspunsul cu privire la chinezi l-am gasit chiar in acelasi numar al revistei SUN, din iunie 2000, careia nu I-am dat importanta la vremea respectiva. Scrie ca chinezii au sateliti prin care spioneaza si pot vedea pe oricine de pe glob, in cele mai mici amanunte. Dr. Wilson Grant, un expert in satellite tehnology, si fost advisor la Pentagon si agentiile de aparare europene, spune ca chinezii pot vedea pana si semnul intepaturii de tantar de pe fundul cuiva, si fac asta de 20 de ani. El a intalnit un fost ofiter din armata din Beijing, in 1999, care I-a spus ca el aratase o colectie de 60 de fotografii ale unui cuplu din Detroit in pat, si ca l-a distrat grozav. Ea avea verigheta, iar el nu. Ofiterul a zis ca era "un clasic exemplu al depravarii americane si permisivitatii sistemului capitalist. Acesti oameni nu vor lupta" a zis el. "El este fara virtute, fara onoare si fara curaj."
Grant spune ca guvernul chinez foloseste inregistarile satelitilor si fotografii ca acestea pentru a-i determina pe americani sa cedeze in anumite puncte fierbinti precum Taiwanul si sa judece fibra morala a soldatilor nostri.
"Avertizez americanii de oriunde ca sunteti scrutinati de China si aliatii ei din Middle East precum Iran si Irak, 24 ore pe zi, sapte zile din saptamana." Acum inteleg dece profetii vorbeau de chinezi in Irak sau alte tari din zona.
"Implor guvernul nostru sa distruga acei sateliti de pe cer si sa restaureze dreptul nostru la privacy, inainte de a fi prea tarziu." – scria Grant.
Au trecut sapte ani de cand au fost scrise astea si poate ca americanii ar fi facut-o insa am auzit in ultimul timp pe canale Tv religioase, anumite persoane ce spun ca chinezii au amenintat ca pot distruge oricand sateliti americani si destabiliza comunicatiile si economia, facand chiar imposibila lansarea unor atacuri.
Asta chiar ar insemna foamete mai ales pentru populatia oraselor, anuntata si in Apocalipsa. Imi dau seama ca situatia internationala e departe de a sta pe roze (numai Rozariul ar face-o mai trandafirie) si ca numai aparent am putea crede ca e pace, dar cu cateva focare de razboi. Se da cumva o lupta surda si raspunsul l-am gasi numai in spiritualitate, prin adoptarea de catre bisericile crestine a ideilor corecte din alte religii, dupa cum intelegem si din cartea lui Peter Lemesurier – Nostradamus si alte profetii.
Dar de astea nu ne vom da seama decat cercetand lecturile lui Cayce cuprinse in Search for God. Nu trebuie sa facem greseala de a-l judeca dupa ideile unora din miscarea New Age care s-au departat de Iisus Christos, si nici sa-l ignoram, pentru ca acesta este raspunseul si lecturile au fsot trimsie de Dumnezeu spre a uni oameni de toate religiile. Numai asa ar putea biserica scapa de persecutii.
Unele lecturi spun ca "in Rusia sta speranta omenirii pentru pace" si ca China va deveni "leaganul crestinismului". Ca vor vrea sau nu, dupa multe suferinte la asta se va ajunge. Cu ceva intelepciune perioada suferintelor s-ar putea scurta. Depinde numai de noi cum vom asculta de Dumnezeu.

cosor ion
2007-07-23 21:32:36

ce n-ar face Putin

dar frica de mai marele il retine.UE va trebui sa grabeasca nu proiectarea ci terminarea gazoductului din Africa,pina cind Putin nu se introduce si pe acolo.cit priveste scutul american,cu cit mai repede cu atit mai bine


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Grila de start (5088 afisari)
 Victoria PD (3395 afisari)
 Sah prin corespondenta (2522 afisari)
 Ben Laden are probleme cu nora (2500 afisari)
 Voronin acuza iar Romania (2047 afisari)
 Basescu zice ca Melescanu si Tariceanu au propus sa-i cumpere aeronava (457 afisari)
 Contre pe cresterea salariilor diplomatilor (272 afisari)
 Canicula a ''secat'' apa minerala (236 afisari)
 Avertizare COD ROSU pentru cinci judete si Capitala (188 afisari)
 George Michael a dat 3,5 milioane de lire sterline pentru o vaca moarta (104 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00590 sec.