Ziua Logo
  Nr. 3965 de marti, 26 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-06-26
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2007-06-26 11:28
Trebuie sa fie blocata imbogatirea excesiva a romanilor

Marii masoni care conduc Europa, nu doresc ca in noile colonii din fostele tari comuniste, sa apara indivizi (familii, clanuri) care sa aiba putere economica (implicit si politica) prea mare.
Dupa '90, directorii de la intreprinderile de stat, multi securisti, toti smecherii din perioada comunista, au dat navala in PDSR pentru a avea acces la fonduri si contractele banoase cu statul. Cei mai multi nu stiau ca la virful PDSR se aflau fosti agenti ai NATO, pusi sa bochezecare imbogatirea excesiva a celor care nu faceau parte din reteaua masonica. Au infiintat acest partid "de stanga", pentru ca sa-i voteze populatia imbecila, semicalificata si speriata de sistemul capitalist. In realitate PDSR-ul a actionat impotriva intereselor celor care l-au votat. In perioada 1992-1996 au inflorit afacerile nomenclaturistilor si pentru ca cei de la virful PDSR si-au dat seama ca partidul este napadit de indivizi care din dorinta de a se imbogati actioneaza contrar intereselor masonilor, au hotarit sa nu faca campanie serioasa in perioada electorala si sa piarda alegerile. Daca PDSR castiga alegerile din anul 1996 atunci securistii si toti cei pusi pe privatizare furau tot si nu-i mai oprea nici dracu'. S-ar fi ajuns la o situatie asemanatoare cu cea din China, unde securistii au luat cu japca fabricile si in loc sa le distruga, produc in nestire si-i concureaza pe occidentali. Fiind trecuti in stand-by dupa '96, nu au mai putut sa-si dezvolte afacerile si s-au uitat cu jind la securistii CDR-ului cum baga mare si isi umplu buzunarele. Cand si acestia se apropiau de "masa critica" si exista riscul sa puna botul la ceva proprietati ale statului, mai importante (fabrici, petrol si gaze, etc), au hotarat sa-i dea jos si sa aduca din nou la putere PDSR-ul. Si tot asa ii joaca tontoroiul si ii "fugaresc" ca pe pisica cu motocul legat de-o sfoara.
ANI are rolul de a le da in cap celor care nu sunt "acreditati" sa dezvolte mari afaceri.
In toata lumea, miliardele de dolari se fac in cativa ani numai prin afaceri necurate (cu statul, cu arme, cu droguri, ...). Si marii bogatani din America tot asa au pornit.
Securistii nostri au instinctele animalice (de acaparare) bine dezvoltate, dar nu sunt si foarte inteligenti ca sa-si ia masuri de protectie si sa-i inlature de la putere pe cei care nu le vor binele.
Nu sunt nici uniti si nici nu au platit analisti care sa gandeasca in locul lor.




     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ciorapeanu (8228 afisari)
 Autostrada Marii Negre (4354 afisari)
 Statul tolereaza "Biserica KGB" (2608 afisari)
 Candidatul Cotrocenilor la TVR, respins (2235 afisari)
 Un proces care nu se mai incheie: Eliade si Evreii (2015 afisari)
 Festival pentru cei mai gustosi porcusori de Guineea (767 afisari)
 Romanul care a spart codurile NASA, trimis in judecata (403 afisari)
 Liiceanu: Nu vreau sa ma injosesc explicand (348 afisari)
 Blocaj rutier in centrul Capitalei dupa ce Politia a inchis Calea Victoriei, fara acordul Primariei (120 afisari)
 Presedintele, originar din Murfatlar (110 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00622 sec.