Ziua Logo
  Nr. 3961 de joi, 21 iunie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2007-06-21
Mos_Tautu din Paris,Franta (...@yahoo.com, IP: 86.107.249...)
2007-06-20 23:09
Dl.Tariceanu:Nu a citit ROMANIA ETERNA dar este gata s-o rescrie


Dl.Tariceanu:Nu a citit ROMANIA ETERNA dar este gata s-o rescrie

Am ajuns prea departe.

Ceea ce s-a intamplat cu cele doua locatii in care s-a sarbatorit intrarea Romaniei in UE, in 2007, pune problema daca cel putin o parte a politicienilor, care alcatuesc guvernul, mai este credibila sau a cazut prada auto-supra-aprecierii proprii,a complexului de inferioritate-superioritate sau pur si simplu este aroganta romaneasca de cea mai proasta calitate.

Sigur,asa cum vorbea la Realitatea TV o ziarista tanara,cel putin din punctul de vedere a cheltuirii inutile a aproape 2 milioane de euro,pentru a avea un spectacol liberal,o Romanie liberala,o serbare liberala, in care oficial au participat doar partial partea liberala a guvernului,inclusiv persoana venita din internationala liberala,a devenit o problema foarte grava (si inca ei mai vorbesc ca altii vor partid-stat).

Nu mai vorbesc de huiduielile si de strigatele –sa vina Basescu- (din pacate acelasi lucrul s-a repetat si la Sibiu),dar prin acest act s-a produs o infractiune mult mai grava,divizarea,sau mai bine spus ,au incercat fara succes sa divida Romania,pe baza unei pretinse superioritati a doctrinei liberale,in varianta grupului care conduce azi PNL,doctrina pe care eu o numeam candva doctrina cintezista dar, care acuma functionand fara un Cinteza pocait, pare a fi doctrina si maniera de a face politica oficiala a ceea ce dl.Stefan din Piatra Neamt numea,RETROLIBERALII.

Prin divizarea conducerii executive (presedintele cu guvernul, aproape in intregime,pe de o parte si o partea din ministrii liberali in frunte cu dl.Tariceanu,pe de alta parte) poporul a fost pus in situatia de a nu mai sti cine conduce Romania si daca avem o Constitutie sau mai avem una apocrifa,presupus liberala.

Presedintele Basescu,alaturi de majoritatea guvernului,inclusiv ministrul liberal de externe si de aproape toti demnitarii straini (invitati chiar de dl.Tariceanu) au marcat evenimentul asa cum se cuvine ,in fata a sute de mii de cetateni,aratand ca politica romaneasca are repere si conducatori de nadejde.

Dincolo,conducerea caduca si deja speriata,care a determinat deja divizarea propriului partid,acuma incercand a diviza tara,aplica vestita formula,sa dispara lumea dar sa se vada ca noi suntem liberalii,sarea pamantului.

Iar miza acestui joc este eterna ROMANIE,care,vorba unui personaj sportiv celebru,a carui carte se intitula,-Oare ce rau v-am facut eu?

Chiar asa .
Oare cu ce este vinovata Romania ca niste frustrati,aroganti,rataciti in marea politica nu mai pot invata,nu mai pot fi recuperabili si au, nu vise erotice,ci vise de maretie si de dictatura.

Problema intamplata de Revelion este foarte grava si de ea si de milioanele cheltuite pentru aroganta ,trebuie sa se dea seama in fata acestei tari,acestei populatii,care pe zi ce trece este tot mai emancipata.

DOAMNE, ADU ALEGERILE GENERALE MAI APROAPE SI,NE IZBAVESTE DE PROASTA POLITICA!
_________________


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariilePentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Asasinii au scapat! (3884 afisari)
 Maturatorul genial (3351 afisari)
 A treia porcarie (2848 afisari)
 Romani umiliti pentru cetatenia romana (1874 afisari)
 Pacatul de a fi bine platit (1813 afisari)
 Nicolae Cochinescu si Petre Ninosu, implicati in Mineriada din '90 (444 afisari)
 UE cauta solutii pentru Tratatul Constitutional (346 afisari)
 "Cetateanul Kane", cel mai bun film al tuturor timpurilor (221 afisari)
 Gwoemul/ The Host (Monstrul) (142 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00603 sec.