Ziua Logo
  Nr. 3851 de vineri, 9 februarie 2007 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2007-02-09

Comentarii: 49, forum ACTIV

     Listare: comuna | separata     Ordonare: cronologica | inversa

George-Felix
2007-02-08 23:12:21

hmmmDe fapt..,

Parlamentul a trecut de mai multe ori legea privind salariile proprii (nerusinat de mari) si anume peste votul a doi presedinti foarte diferiti (Ilici si Constantinescu) Ambii presedinti au respins legea, si la a doua votare in parlament au fost nevoiti sa o promulge.
Parlamentul face din legea ANI ce vrea si ce nu vrea.., numai sa o treaca nu vrea.
Parlamentul incearca sa scoata din penal nerespectarea regulamentului creditelor
samd.

E o institutie esentiala.., dar parlamentarii romani nu sunt deloc esentiali, decat pentru ei insisi..,


Felix

GGane
2007-02-08 23:14:08

Parlamentul vrea scuze

Aici are Basscu dreptate, majoritatea alesilor sunt preocupati fiecare dupa interesele sale sa produca legi in favoarea lor. Smecherie de mahala.

mamaie
2007-02-09 00:00:53

PROMISIUNI IN CAMPANIA ELECTORALA!!

Alesii si-au cerut scuze ca nu si-au tinut promisiunile fata de noi, muritorii de rand? Unde sunt toate promisiunile? Nu se vad! Dorm in izmene in vazul tuturor, habar n-au ca au fost votati de noi. Si-au facut pungile pline, voteaza doar in folosul si spre binele lor, in dauna noastra! Sa ma i-a dracu daca mai merg la vot! Sunt batrana, dar mie rusine sa mai votez asemenea specimene de oameni de hiene, de sconcsi! Pentru ce mama dracului va certati? Nu va ajunge osul? Va mai dau eu din pensia mea de 651 lei sa traiti, poate va mai vine mintea la cap! PRESEDINTELE BASESCU NU ARE DE CE SA CEARA SCUZE DECAT ACELOR OAMENI CARE L-AU VOTAT NU SI CELOR CARE FACE TARA ASTA DE RUSINE, CARE NU-SI MAI INCAP IN PIELE . VOM MANCA PROMISIUNI!

CALUGARUL
2007-02-09 00:24:22

terentehaiducul
2007-02-09 01:04:43

nu trebuie sa-si ceara scuze

pentru ce sa-si ceara scuze domnul presedinte Traian Basescu ca a spus ce gandesc (sau ce spun)orice om de rand ca legile sunt facute pentru infractori?

cosor ion
2007-02-09 01:15:58

Scuze cui?

parlamentul nu este reprezentat de acei politicieni,care isi sustin doar interesele de grup.ginditi-va de ce nu s-a votat legea ANI?cine au fost cei care s-au opus,nu oamenii poltici.Vacarescu,litruta sa nu fie sifonat si sa nu uite ce a facut cind Base a condamnat comunismul,sa-i fie rusine de escroc.a uitat afacerea Jimbolia?va iesi la iveala.a uitat cum a vindut Flota armatorilor greci?ii vom reaminti.sunt documente,iar imunitatea il apara azi,dar miine?

gili
2007-02-09 01:37:47

Si -s mai grase ale lui Basescu ?

Corect , bine zis si ... ma rog , oarecum adinc . Asa ca la fro ... centimetri si ceva , n'asa?
Acuma ce nu pricep io , ie ca de ce zici talica ca promisiunile domnului presedinte Basescu ar fi oarecum mai grase , mai cu proteine , mai gustoase decit ale neispravitilor celorlalti ?!
Da daca zici ca asa ie , io nu te contrazic .
Saptamina asta nu , ca am de gind sa merg la o vinatoare , da sa sitii ca aia viitoare musai o sa dau o fuga la Brasov sa pui si io la borcan din promisiunile astea grase ale domnului presedinte .
Banui ca nu-s ... brasoave , n'asa?
Sa nu ma pui sa bat amar de drum de pomana ...

cotrofelnitza
2007-02-09 01:49:17

"oameni politici care nu fac altceva decat legi pentru infractori"...


.../Da basescu ce facea,/ taxa o diminua/...
Ca, s-avem iertare de pardon, toti cunoscutii mei, [carora povestindu-le le-am spus, ca indivizi nenumiti, pornindu-si cifra de afaceri de la
zero+ sau zero barat, a ajuns in 16 ani multimilionari, ori indivizi cu citeva j'da mii, miliardari],da toti ba,toti a zis ca-i treaba de invirtit
curat pa furatelea...
Orisicit, Basescu s-a asigurat la ei cu 16%.
Dastept sextan [sau cam asa ceva, c-am cam uitat cum ii zice la obiectul ala da navigatie]....

niculina
2007-02-09 02:18:50

Succes lui Base!

Razboiul declarat structurilor este unul greu. Ar fi o minune ca Base sa biruiasca. Speram ca Uniunea Europeana sa contribuie la curatirea morala a Romaniei. Succes lui Base!

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 05:43:16

PARLAMENTUL VREA SCUZELE LU' BASESCU !!!

Pen' ce ,sa-si ceara scuze,fratilor ?! Presedintele n'a facut decat sa reflecte perceptia populatiei fata de Parlament ! De "n"spe mii de ori s'a facut afirmatia ca parlamentu'i plin de hoti, ca parlamentarii fac legi pentru hoti,ca putin le pasa de populatie, etc ! Pai Presedintele Romaniei reprezinta poporul,domnilor parlamentari,nu pe voi ! Voi parlamentarii aveti pe altii{platiti cu lefuri grase}care ar trebui sa va reprezinte,si care ar trebui sa se ocupe de imaginea Parlamentului ! Ar fi o jignire la adresa electoratului, sa va ceara Presedintele scuze ,pentru ca...poporul va percepe ca pe o adunatura de hoti !
In cazul in care Presedintele ar face acest gest{sa va ceara scuze, pentru ca a aratat cum santeti perceputi de populatie},BASESCU VA PIERDE SPRIJINUL POPULATIEI ! VA DORITI O IMAGINE BUNA ?! PAI,PENTRU ASTA AR TREBUI SA VA PREOCUPE PROBLEMELE REALE ALE TARII si nu orgoliile si vanitatile voastre,pe banii nostrii ! Demiteti Presedintele ? Foarte bine : ca sa va putem si noi,-astia cu votu-demite !

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 05:52:49

Re: Parlamentul vrea scuze

Nu-i de vina Basescu ca au o imagine asa proasta ! Eu m'as bucura sa'l demita pe Basescu,ca sa-l putem valida noi,electorii,cu votul nostru :CA APOI SA ARDEM SI MATURA DIN PARLAMENT,CA SI AIA-I CORUPTA ! O sa aducem alti parlamentari,alesi uninominal ! Vad ca "alesii " se ocupa sa faca legi cu care sa'ngradeasca vointa electorala ! Phii,ce fraieri ! Pai respectivele legi nu fac decat sa incite populatia contra voastra,si....pot fi anulate ad hoc,in caz de nevoie !Puneti dreaq mana si munciti pentru tara,nu pentru voi,si,-n'aveti grija-electoratul va intelege imediat....Ce vreti voi-parlamentarii,e o imagine buna,pentru o marfa proasta !


La 2007-02-08 23:14:08, GGane a scris:

> Aici are Basscu dreptate, majoritatea alesilor sunt preocupati fiecare
> dupa interesele sale sa produca legi in favoarea lor. Smecherie de
> mahala.
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 07:46:02

Vox populi ,vox dei !

Nu cred ca e vre-un roman -oriunde s-ar afla pe planeta- sa nu fi auzit ce le-a spus Presedintele parlamentarilor ! Cei ce n'au vazut faza la televizor,au aflat de la parinti,frati surori,etc...Populatia romaneasca e multumita si,brusc ,interesata ! Dupa 17 ani de dispret din partea parlamentarilor,in sfarsit,prin gura Presedintelui,Parlamentul Romaniei e nevoit sa auda parerea populatiei despre ei ! Ca locuieste'n Balta Alba, sau la Calafat, in varf de munte, sau in Delta,in tara sau afara,vorbele Presedintelui l'au uns pe suflet pe roman ! Iata,dom'le,avem un Presedinte care spune lucrurilor pe nume ! Spune ce simt si eu,un amarat,bagat in seama doar cand mi se cerea votul,.....dupa,...dispretuit si stropit cu masina de dom' parlamentar !
Daca prin vocea Presedintelui,parlamentarii au auzit parerea poporului,inseamna ca...poporul tre' sa'si ceara scuze,ca a jignit Parlamentu' !Atitudinea parlamentarilor e o sfidare{si o sa o simta curand,pe piele lor} ce trebuie pedepsita !
Asa trebuie sa va explicati cresterea'n sondaje a Presedintelui,si asta va fi motivul prezentei masive la vot, in caz de referendum ,in favoarea lui Basescu !
Domnilor parlamentari,vocea poporului, e vocea zeilor,musai sa va supuneti !Mai mult chiar,voi tre'sa va cereti scuze,pentru ca imaginea de hoti si nemernici este imaginea voastra,va defineste,drept pentru care,tre'sa cereti scuze poporului roman !

haritina
2007-02-09 08:43:14

Si Basescu a fost parlamentar si poate ...va mai fi?!

Este si om politic altfel decat aceeia care au facut legi pentru infractori?!
Si pentru ca ma reprezinta si pe mine(ca doar fac parte si eu din popor!) tare as vrea sa stiu, pe vremea cand era in FSN, PDSR, ca om politic a "facut" legi pentru infractori?! Daca cumva a gresit sunt gata sa-l iert (chiar daca nu obijnuieste sa-si ceara iertare!)si sa-i fac campanie pentru un "Parlament curat".
Sau nu vom mai avea Parlament?! La cat de discreditata este Institutia parlamentului cred ca este indreptatita intrebarea mea.

ionion
2007-02-09 09:24:43

Basescu si scuze ? poate Basescu si

spuze - de la spuzeala.
Dictatorii nu se scuza !

ionion
2007-02-09 09:26:24

Re: Succes lui Base!/ pt niculina


ai primit titlul de Cavaler ? sau te dai si tu comunistii ?

Viorel
2007-02-09 09:31:12

gili
2007-02-09 09:38:15

Re: Si Basescu a fost parlamentar si poate ...va mai fi?! Io trag nadejde sa nu ...

Acuma zau asa , ca nici io nu precep la ce dracu sa ne mai foloseasca parlamentul asta ?!
Sa se faca dom'ne o Mare Adunare Nationala , toti membrii ei sa fie de la feseneii pedei si ca sa nu putem zice ca nu-i democratie sa se puie si de la aia ai lui "draga Stolo" .
Pe toti sa-i puie Basescu , ca sa stie fiecare cui si ce ii datoreaza , fata de cine sa aibe respect , devotament si credinta , ca doara dinsul ie "VOX POPULI" cum binbe zicea careva p'acilea , n'asa?

Viorel
2007-02-09 10:18:16

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 10:21:29

Re: Si Basescu a fost parlamentar si poate ...va mai fi?! Io trag nadejde sa nu ...

Ai dreptate,Gili,parlamentul ACESTA trebuie dizolvat.....parlamentarii de acum trebuie trimisi pe la casele lor : o sa alegem altii,uninominal,care sa aiba grija zilnic de imaginea lor....ei tre'sa aiba grija de imaginea lor,prin ceeace fac zilnic !

La 2007-02-09 09:38:15, gili a scris:

> Acuma zau asa , ca nici io nu precep la ce dracu sa ne mai
> foloseasca parlamentul asta ?!
> Sa se faca dom'ne o Mare Adunare Nationala , toti membrii ei
> sa fie de la feseneii pedei si ca sa nu putem zice ca nu-i democratie
> sa se puie si de la aia ai lui "draga Stolo" .
> Pe toti sa-i puie Basescu , ca sa stie fiecare cui si ce ii
> datoreaza , fata de cine sa aibe respect , devotament si credinta , ca
> doara dinsul ie "VOX POPULI" cum binbe zicea careva p'acilea , n'asa?
>

Giculica zbanghiul-turbat
2007-02-09 10:40:49

Corect sa-si ceara scuze daca nu a spus adevarul, dar de data asta l-a spus! Asa e cum a spus marina

-ru, unii cam propun legi in favoarea infractorilor care din nebagare de seama pot fi votate da parlamentarii plictisiti si pa jumatate adormiti.

Basescu a spus unii, nu s-a referit la toti sfintii din parlament, nu bre?

gili
2007-02-09 11:53:14

Re: Si Basescu a fost parlamentar si poate ...va mai fi?! Io trag nadejde sa nu ...

La 2007-02-09 10:21:29, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Ai dreptate,Gili,parlamentul ACESTA trebuie dizolvat.....parlamentarii
> de acum trebuie trimisi pe la casele lor : o sa alegem
> altii,uninominal,care sa aiba grija zilnic de imaginea lor....ei
> tre'sa aiba grija de imaginea lor,prin ceeace fac zilnic !

Ei vedeti ?!
Si io care credeam ca ...

gili
2007-02-09 11:58:19

Re: Corect sa-si ceara scuze daca nu a spus adevarul, dar de data asta l-a spus! Asa e cum a spus ma

Bineinteles ca nu s-a referit la toti .
S-a referit doar la aia care il critica , restul ...ie daia bunii si ie destul de multi , n'asa?
Astia bunii , adica care nu-l critica cum ziceam , astia are ( zic are ca ie multi ) liber la furat , n'asa?

gili
2007-02-09 12:07:45

Tot cu munca , tot cu munca ?

Acuma dupa cum ai putut ca sa bagi de seama si din celelalte ravase ale mele si io m-am hotarit sa nu-l mai scotz din "domnu presedinte" pe mascarici , n'asa?
Asa ca banui ca atuncea cind faci referire la "unii forumisti" m-ai sters de pe lista celor care se adreseaza oarecum nepotrivit domnilor academicieni .
Da sa stii ca atuncea cind ii ziceam mascarici io vorbeam serios , departe de mine gindul de a-l lua zeflemea pe ... domnul presedinte , n'asa?

DanBruma
2007-02-09 14:31:53

O fraza mai tampita ca asta ...

"Este nedrept, incorect si jignitor ca un intreg Parlament sa fie acuzat de lipsa de receptivitate in lupta cu coruptia, pentru simpla ipoteza ca o majoritate parlamenara ar putea vota altfel decat isi doreste presedintele Romaniei" rar mi-a fost dat sa citesc. Pai Basescu e indulgent ca ar putea sa acuze parlamentul acum si de "lipsa de receptivitate in lupta cu nerozia".

Raquel
2007-02-09 15:12:59

Preaiubitul vrea sa vina la Parlament, dar TAMAN MARTI, cand va fi dezbatuta motiunea

impotriva Monicai Macovei ! Ce coincidenta, domnule, incredibil !
Dar de ce vrea sa vina, nimeni nu stie, caci a uitat sa anunte, asa cum ar fi fost normal. Dar cum agenda Parlamentului este extrem de incarcata, sigur va fi reprogramat.

Tom Sawyer
2007-02-09 15:22:46

Re: Vox populi ,vox dei ! Hulabongo Pongo

Basescu vorbeste cu vocea poporului care e vocea zeilor. Pai inseamna ca asta-i un fel de Mare Vraci al tribului Romania(un fel de Hulabongo Pongo in Europa).
Marele Shaman.
Uana-na Manitou!

Hough!
Tom Sawyer

La 2007-02-09 07:46:02, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Nu cred ca e vre-un roman -oriunde s-ar afla pe planeta- sa nu fi
> auzit ce le-a spus Presedintele parlamentarilor ! Cei ce n'au vazut
> faza la televizor,au aflat de la parinti,frati surori,etc...Populatia
> romaneasca e multumita si,brusc ,interesata ! Dupa 17 ani de dispret
> din partea parlamentarilor,in sfarsit,prin gura
> Presedintelui,Parlamentul Romaniei e nevoit sa auda parerea populatiei
> despre ei ! Ca locuieste'n Balta Alba, sau la Calafat, in varf de
> munte, sau in Delta,in tara sau afara,vorbele Presedintelui l'au uns
> pe suflet pe roman ! Iata,dom'le,avem un Presedinte care spune
> lucrurilor pe nume ! Spune ce simt si eu,un amarat,bagat in seama doar
> cand mi se cerea votul,.....dupa,...dispretuit si stropit cu masina de
> dom' parlamentar !
> Daca prin vocea Presedintelui,parlamentarii au auzit parerea
> poporului,inseamna ca...poporul tre' sa'si ceara scuze,ca a jignit
> Parlamentu' !Atitudinea parlamentarilor e o sfidare{si o sa o simta
> curand,pe piele lor} ce trebuie pedepsita !
> Asa trebuie sa va explicati cresterea'n sondaje a
> Presedintelui,si asta va fi motivul prezentei masive la vot, in caz de
> referendum ,in favoarea lui Basescu !
> Domnilor parlamentari,vocea poporului, e vocea zeilor,musai sa va
> supuneti !Mai mult chiar,voi tre'sa va cereti scuze,pentru ca imaginea
> de hoti si nemernici este imaginea voastra,va defineste,drept pentru
> care,tre'sa cereti scuze poporului roman !
>

Tereza Popa
2007-02-09 16:06:24

Astept

cu interes ca aceste caricaturi, din pacate, parlamentarii Romaniei (jenant, cine ne reprezinta..) sa ceara scuze Romanilor pentru tembelism, incompetente/carente in toate: educatie, cultura, lipsa crasa de profesionalism in vreun domeniu (macar) or altul, samd, samd.
E trist ca din 4 in 4 ani sa stai, precum "turmentatu" lui Caragiale, sa te intrebi, totusi, cu cine sa (mai) votezi.. Ca nu prea ai de unde alege

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 16:31:41

Re: Vox populi ,vox dei ! Hulabongo Pongo

Mai ceva ! Da' stai sa vezi cum ai "vindeca"....si ce "Tratament " prescrie,fraticuleeee,ce tratament ! Mai antai ai "vrajeste,apoi ai invarteste pana-i ameteste"Ce mai...cre'ca nici Mama Omida nu'i mai dezleaga.......

La 2007-02-09 15:22:46, Tom Sawyer a scris:

> Basescu vorbeste cu vocea poporului care e vocea zeilor. Pai inseamna
> ca asta-i un fel de Mare Vraci al tribului Romania(un fel de Hulabongo
> Pongo in Europa).
> Marele Shaman.
> Uana-na Manitou!
>
> Hough!
> Tom Sawyer
>
> La 2007-02-09 07:46:02, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Nu cred ca e vre-un roman -oriunde s-ar afla pe planeta- sa nu fi
> > auzit ce le-a spus Presedintele parlamentarilor ! Cei ce n'au vazut
> > faza la televizor,au aflat de la parinti,frati surori,etc...Populatia
> > romaneasca e multumita si,brusc ,interesata ! Dupa 17 ani de dispret
> > din partea parlamentarilor,in sfarsit,prin gura
> > Presedintelui,Parlamentul Romaniei e nevoit sa auda parerea populatiei
> > despre ei ! Ca locuieste'n Balta Alba, sau la Calafat, in varf de
> > munte, sau in Delta,in tara sau afara,vorbele Presedintelui l'au uns
> > pe suflet pe roman ! Iata,dom'le,avem un Presedinte care spune
> > lucrurilor pe nume ! Spune ce simt si eu,un amarat,bagat in seama doar
> > cand mi se cerea votul,.....dupa,...dispretuit si stropit cu masina de
> > dom' parlamentar !
> > Daca prin vocea Presedintelui,parlamentarii au auzit parerea
> > poporului,inseamna ca...poporul tre' sa'si ceara scuze,ca a jignit
> > Parlamentu' !Atitudinea parlamentarilor e o sfidare{si o sa o simta
> > curand,pe piele lor} ce trebuie pedepsita !
> > Asa trebuie sa va explicati cresterea'n sondaje a
> > Presedintelui,si asta va fi motivul prezentei masive la vot, in caz de
> > referendum ,in favoarea lui Basescu !
> > Domnilor parlamentari,vocea poporului, e vocea zeilor,musai sa va
> > supuneti !Mai mult chiar,voi tre'sa va cereti scuze,pentru ca imaginea
> > de hoti si nemernici este imaginea voastra,va defineste,drept pentru
> > care,tre'sa cereti scuze poporului roman !
> >
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 16:35:19

Re: Preaiubitul vrea sa vina la Parlament, dar TAMAN MARTI, cand va fi dezbatuta motiunea

Hi,hi,hi ! "Cui 'i-e frica de lupu' cel rau,de lupu' cel rau....... "
Cumva,celor "n"shpe sute de puscariabili ?! Ei ?

La 2007-02-09 15:12:59, Raquel a scris:

> impotriva Monicai Macovei ! Ce coincidenta, domnule, incredibil !
> Dar de ce vrea sa vina, nimeni nu stie, caci a uitat sa anunte, asa
> cum ar fi fost normal. Dar cum agenda Parlamentului este extrem de
> incarcata, sigur va fi reprogramat.
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 16:50:00

Re: Corect sa-si ceara scuze daca nu a spus adevarul, dar de data asta l-a spus! Asa e cum a spus ma

Bre,se zice "sant" ca e mai multi de 50 ! Nu sh' cum e cu furatu' ,da ' stai ca ne spune astia ,dupa....ca spune iei tot,...ce ,te pui cu militzia ?! De...criticii literali,zici,'ai taica ?
La 2007-02-09 11:58:19, gili a scris:

> Bineinteles ca nu s-a referit la toti .
> S-a referit doar la aia care il critica , restul ...ie daia
> bunii si ie destul de multi , n'asa?
> Astia bunii , adica care nu-l critica cum ziceam , astia are (
> zic are ca ie multi ) liber la furat , n'asa?
>

Ratacitul
2007-02-09 17:02:59

Echipa de soc isi face datoria

Echipa de soc isi face datoria

Basescu a ordonat: cap compas Parlament si echipa de soc a inceput sa-si faca datoria, adica sa traga in Parlament din toate pozitiile. Nu mai conteaza ca, de fapt, Parlamentul "indulceste" de multe ori setea de putere si de bani a guvernantilor, ca, prin comparatie cu celelalte doua institutii, e singurul care pare sa-si mai faca treaba, important e sa fie discreditat, doar curand se va ajunge la procedura de suspendare. Daca aceasta procedura e reusita, vajnicul Marinel trebuie sa iasa in fata poporului cu aura de victima, aura care-l prinde atat de bine.
Doar pentru aducere aminte, intreb:
-ce are de-a face Parlamentul cu afacerea "Biletzelu"?
-ce are de-a face Parlamentul cu afacerea "prizonierii din Irak"?
-ce are de-a face Parlamentul cu modul in care intelege subordonarea ministru de externe (din fericire, ex. la ora asta)
-ce are de-a face Parlamentul cu Ordonanta de ascultare data de Macovei & Co profitand de iuteala de mana si nebagarea de seama? Nu mai vorbesc ca-i anticonstitutionala.
-ce are de-a face Parlamentul cu atacurile lui Basescu impotriva lui Tariceanu?
-ce are de-a face Parlamentul cu "eficienta" Justitiei conduse de Macovei?
-ce are de-a face Parlamentul cu Pachetul de legi introdus de ministreasa Justitiei prin asumarea raspunderii Guvernului la care s-au aplicat 400 de amendamente constitutionale?
-ce are de-a face Parlamentul cu Afacerea ALRO Slatina?
-ce are de-a face Parlamentul cu gafa ambasadorului roman din Italia?
-Ce are de-a face Parlamentul cu taxa pe masinile vechi care a socat si Europa?
-Ce are de-a face Parlamentul cu taxa pe autostrazi propusa de Berceanu?
-Ce are de-a face Parlamentul cu a "n+1"-a schimbare a continutului trusei auto obligatorii?


In plus, daca Basescu spune ca "Parlamentul face legi pentru infractori" ar trebui sa i se ceara sa probeze afirmatiile sale. Nu mai e vorba de cautat prin conturi "off-shore" ca sa se probeze nu stiu ce acuzatie impotriva lui X. Pur si simplu trebuie sa aduca textele de lege si sa spuna: "Uite, paragraful asta dezavantajeaza 22 de milioane de locuitori, cu exceptia grupului X". Nu merge la infinit cu aruncatul pisicii in curtea altora.

Giculica zbanghiul-turbat
2007-02-09 17:15:01

Re: Astept / Va venii sfirsitul lumii si astia din Parlament nu-si vor cere scuze, dar nici marinaru

din pacate, nu prea isi cere scuze.
---------------------------------------------------------------------
La 2007-02-09 16:06:24, Tereza Popa a scris:

> cu interes ca aceste caricaturi, din pacate, parlamentarii Romaniei
> (jenant, cine ne reprezinta..) sa ceara scuze Romanilor pentru
> tembelism, incompetente/carente in toate: educatie, cultura, lipsa
> crasa de profesionalism in vreun domeniu (macar) or altul, samd,
> samd.
> E trist ca din 4 in 4 ani sa stai, precum "turmentatu" lui Caragiale,
> sa te intrebi, totusi, cu cine sa (mai) votezi.. Ca nu prea ai de unde
> alege
>

CALUGARUL
2007-02-09 17:16:50

Re: Astept

Raquel
2007-02-09 17:19:31

Marius - Noua hoti mititei si cu preaiubitul zece, care-i si intrece !

La 2007-02-09 15:12:59, Raquel a scris:

> impotriva Monicai Macovei ! Ce coincidenta, domnule, incredibil !
> Dar de ce vrea sa vina, nimeni nu stie, caci a uitat sa anunte, asa
> cum ar fi fost normal. Dar cum agenda Parlamentului este extrem de
> incarcata, sigur va fi reprogramat.
>

haritina
2007-02-09 17:35:30

Re: Si Basescu a fost parlamentar si poate ...Eu am o banuiala...

cine o sa dizolve Parlamentul. Vrea ca sa scape, scapandu-ne. Dar daca n-o sa scape nici unul? ! Vin alegerile!
De ales, se aleg tot ei, ca pe noi ne considera "cetateniiturmentati".
Da' si cand ne-om trezi?!

La 2007-02-09 11:53:14, gili a scris:

> La 2007-02-09 10:21:29, Marius Adrian Porojnicu a scris:
>
> > Ai dreptate,Gili,parlamentul ACESTA trebuie dizolvat.....parlamentarii
> > de acum trebuie trimisi pe la casele lor : o sa alegem
> > altii,uninominal,care sa aiba grija zilnic de imaginea lor....ei
> > tre'sa aiba grija de imaginea lor,prin ceeace fac zilnic !
>
> Ei vedeti ?!
> Si io care credeam ca ...
>

Tom Sawyer
2007-02-09 18:19:15

Re: Vox populi ,vox dei ! Hulabongo Pongo

Asta ziceam si eu: vrajeli. La ceva serios nu te poti astepta de la Marele Vraci, Fulger Auriu pe numele lui de indian.

Am zis.
Hough.

La 2007-02-09 16:31:41, Marius Adrian Porojnicu a scris:

> Mai ceva ! Da' stai sa vezi cum ai "vindeca"....si ce "Tratament "
> prescrie,fraticuleeee,ce tratament ! Mai antai ai "vrajeste,apoi ai
> invarteste pana-i ameteste"Ce mai...cre'ca nici Mama Omida nu'i mai
> dezleaga.......
>
> La 2007-02-09 15:22:46, Tom Sawyer a scris:
>
> > Basescu vorbeste cu vocea poporului care e vocea zeilor. Pai inseamna
> > ca asta-i un fel de Mare Vraci al tribului Romania(un fel de Hulabongo
> > Pongo in Europa).
> > Marele Shaman.
> > Uana-na Manitou!
> >
> > Hough!
> > Tom Sawyer
> >
> > La 2007-02-09 07:46:02, Marius Adrian Porojnicu a scris:
> >
> > > Nu cred ca e vre-un roman -oriunde s-ar afla pe planeta- sa nu fi
> > > auzit ce le-a spus Presedintele parlamentarilor ! Cei ce n'au vazut
> > > faza la televizor,au aflat de la parinti,frati surori,etc...Populatia
> > > romaneasca e multumita si,brusc ,interesata ! Dupa 17 ani de dispret
> > > din partea parlamentarilor,in sfarsit,prin gura
> > > Presedintelui,Parlamentul Romaniei e nevoit sa auda parerea populatiei
> > > despre ei ! Ca locuieste'n Balta Alba, sau la Calafat, in varf de
> > > munte, sau in Delta,in tara sau afara,vorbele Presedintelui l'au uns
> > > pe suflet pe roman ! Iata,dom'le,avem un Presedinte care spune
> > > lucrurilor pe nume ! Spune ce simt si eu,un amarat,bagat in seama doar
> > > cand mi se cerea votul,.....dupa,...dispretuit si stropit cu masina de
> > > dom' parlamentar !
> > > Daca prin vocea Presedintelui,parlamentarii au auzit parerea
> > > poporului,inseamna ca...poporul tre' sa'si ceara scuze,ca a jignit
> > > Parlamentu' !Atitudinea parlamentarilor e o sfidare{si o sa o simta
> > > curand,pe piele lor} ce trebuie pedepsita !
> > > Asa trebuie sa va explicati cresterea'n sondaje a
> > > Presedintelui,si asta va fi motivul prezentei masive la vot, in caz de
> > > referendum ,in favoarea lui Basescu !
> > > Domnilor parlamentari,vocea poporului, e vocea zeilor,musai sa va
> > > supuneti !Mai mult chiar,voi tre'sa va cereti scuze,pentru ca imaginea
> > > de hoti si nemernici este imaginea voastra,va defineste,drept pentru
> > > care,tre'sa cereti scuze poporului roman !
> > >
> >
> >
>
>

George-Felix
2007-02-09 18:38:39

Re: Echipa de soc isi face datoria

La 2007-02-09 17:02:59, Ratacitul a scris:
> In plus, daca Basescu spune ca "Parlamentul face legi pentru
> infractori" ar trebui sa i se ceara sa probeze afirmatiile sale. Nu
> mai e vorba de cautat prin conturi "off-shore" ca sa se probeze nu
> stiu ce acuzatie impotriva lui X. Pur si simplu trebuie sa aduca
> textele de lege si sa spuna: "Uite, paragraful asta dezavantajeaza 22
> de milioane de locuitori, cu exceptia grupului X".


Pai e simplu:

- Scoaterea din zona penalului a nerespectarii regimului de credite
- Torpilarea legii ANI (cea care ar obliga la declararea averilor)

2 chestii destul de mari, destul de clar cine sunt infractorii favorizati, si pe care le stiu fara sa fi facut vreo cercetare. Daca cercetez, mai gasesc si altele, pe bune.


FelixGeorge-Felix
2007-02-09 18:49:38

Re: Echipa de soc isi face datoriaSi sa nu uit, o chestie care e drept ca apartine parlamentelor anterioare (inclusiv CDR-PD), dar tot in zona infractionalitatii este:

- scoaterea basma curata a infractorului Vadim (infractiunile de insulta si calomnie).

Iar la capitolul nerusinare (e drept ca nu neaparat infractionala) sunt multe altele, ca de exemplu:

- scandalul de la sedinta dedicata condamnarii comunismului. Nea Nicu Vaca (al de se viseaza presedinte interimar) avea atat puterea legala cat si datoria sa faca ordine. Si anume in numele Parlamentului. L-a durut undeva.., si asta se contabilizeaza tot in numele Parlamentului.
- votarea repetata a unor salarii nerusinat de mari, intr-o perioada in care se traia rau in Romania. Un parlamentar a avut neobrazarea sa si spuna la TV: "eu nu pot sa mananc crenvusti cu paine pe strada dom-le, asa ca am cheltuieli mari" La care un coleg de facultate a comentat: "eu nu am bani sa mananc crenvusti pe strada"

Mai vrei exemple?


Felix


Ratacitul
2007-02-09 19:06:58

Re: Echipa de soc isi face datoria

-La punctul 1 nu stiu despre ce vorbesti, asa ca nu ma pronunt. Daca ai ceva date suplimentare, link-uri, ma documentez si eventual imi spun parerea.
-La punctul 2. ANI e o gluma. O institutie care nu exista nicaieri in Europa de Vest sau in America de nord. O gaselnita Macoviana ca sa scoata fata "luptei impotriva coruptiei". In plus, e redundanta in ambele sensuri: in a valida candidatura cuiva - cand singurul forum indreptatit e MS Poporul si in a invalida dreptul de candidatura al cuiva, cand singurul forum indreptatit e JUSTITIA.
In IRAN exista totusi o institutie asemanatoare, parca ii spune Consiliul Inteleptilor. Peste capul Justitiei (atata cata este) vine (de nicaieri) consiliul asta si spune: "pe Ahmed nu-l lasam sa candideze, ca am vazut/auzit noi cum poarta turbanul!" Asta iti doresti in Romania?
In plus, inteleg ca membrii astia ai ANI vor fi numiti? De cand si unde intr-o democratie "reprezentantii" numiti sunt mai puternici decat reprezentantii alesi?
Chiar, cam cine crezi ca vor fi numitzii? Vrei sa-ti dau niste nume: integrul doctor Antohi, cinstitul Ivanciuc, prea cuvioasa Mona Musca, etc, etc.
Nu vezi ca solutia este schimbarea modului de alegere a parlamentarilor, cel putin in parte sa fie alesi prin vot direct? Nu vezi ca NIMENI, inclusiv Basescu si Macovei nu fac nimic in privinta asta, desi s-ar presupune ca nu vor fi afectati in pozitiile pe care le au? Nu te intrebi de ce? Iti spun eu: pentru ca toate schimbarile trebuie sa ne favorizeze pe NOI si sa-i loveasca* pe EI. Tura viitoare se inverseaza NOI cu EI si tot asa.

*Loviturile nu trebuie sa fie nimicitoare, doar asa sa se elimine concurenta la ciolan.


La 2007-02-09 18:38:39, George-Felix a scris:

> La 2007-02-09 17:02:59, Ratacitul a scris:
> > In plus, daca Basescu spune ca "Parlamentul face legi pentru
> > infractori" ar trebui sa i se ceara sa probeze afirmatiile sale. Nu
> > mai e vorba de cautat prin conturi "off-shore" ca sa se probeze nu
> > stiu ce acuzatie impotriva lui X. Pur si simplu trebuie sa aduca
> > textele de lege si sa spuna: "Uite, paragraful asta dezavantajeaza 22
> > de milioane de locuitori, cu exceptia grupului X".
>
>
> Pai e simplu:
>
> - Scoaterea din zona penalului a nerespectarii regimului de
> credite
> - Torpilarea legii ANI (cea care ar obliga la declararea averilor)
>
> 2 chestii destul de mari, destul de clar cine sunt infractorii
> favorizati, si pe care le stiu fara sa fi facut vreo cercetare. Daca
> cercetez, mai gasesc si altele, pe bune.
>
>
> Felix
>
>
>
>
>

Ratacitul
2007-02-09 19:16:31

Re: Echipa de soc isi face datoria

La 2007-02-09 18:49:38, George-Felix a scris:

>
>
> Si sa nu uit, o chestie care e drept ca apartine parlamentelor
> anterioare (inclusiv CDR-PD), dar tot in zona infractionalitatii
> este:
>
> - scoaterea basma curata a infractorului Vadim (infractiunile de
> insulta si calomnie).
------------------
Spune-mi ca este o gluma. Pai cu INFRACTORUL BASESCU, cel care a calomniat ROMANIA cu prilejul alegerilor, afirmand ca ar fi furate si nedemonstrand nimic nici macar la peste doi ani de cand detine cea mai importanta functie de putere din stat, ce-ar trebui sa se faca?

>
> Iar la capitolul nerusinare (e drept ca nu neaparat infractionala)
> sunt multe altele, ca de exemplu:
>
> - scandalul de la sedinta dedicata condamnarii comunismului. Nea
> Nicu Vaca (al de se viseaza presedinte interimar) avea atat puterea
> legala cat si datoria sa faca ordine. Si anume in numele
> Parlamentului. L-a durut undeva.., si asta se contabilizeaza tot in
> numele Parlamentului.
> - votarea repetata a unor salarii nerusinat de mari, intr-o
> perioada in care se traia rau in Romania. Un parlamentar a avut
> neobrazarea sa si spuna la TV: "eu nu pot sa mananc crenvusti cu paine
> pe strada dom-le, asa ca am cheltuieli mari" La care un coleg de
> facultate a comentat: "eu nu am bani sa mananc crenvusti pe strada"

>
>Mai vrei exemple?

Pai cu exemple d'astea se face revista Urzica. Se pare ca ai mari probleme de intelegere privind dezbaterea parlamentara si rolul Parlamentului. Cu astfel de exemple convingi ca Parlamentul voteaza pentru hoti? Cu crenvust-ul de pe strada si cu lipsa de pregatire in arte martiale a lui Vacaroiu?

Este ca-ti lipseste unanimitate si glasul hotarat al oamenilor muncii? Noroc ca pe partea cu carmaciul intzelept, farul calauzitor, primul marinar, miner, agricultor, intelectual, etc. te-ai scos. L-ai gasit.

alwis46
2007-02-09 19:22:51

O parere, doar atat.

Parlamentul doreste scuze de la Traian Basescu.
Tot parlamentul ? Oare Traian Basescu a nominalizat intregul Parlament sau a spus ca parlamentarii fac legi p[entru infractori ? Se poate vedea bine cu ce majoritate au fost trecute aceste legi prin Parlament si veti constata ca niciodata intregul Parlament nu a votat vreo lege ci doar fractiuni din Parlament.
Si unde era Parlamentul asta atunci cand senatorul Corneliu Vadim Tudor ii striga presedintelui : "chiorule" , "betivule" si flutura carpa aia mazgalita cu un ocnas cu chipul Presedintelui cand acesta se adresa camerelor eunite ?
Ati uitat acest moment sau va deranjeaza prea mult pe unii ca sa pomeneasca de el ?
Normal ar fi ca Pralamentul sa prezinte el intai scuze Presedintiei, asta daca vreti sa fim cinstiti cu noi insine pana la capat.
Se spune ca Presedintele reprezinta statul, dar statul suntem noi astia care traim acilea, 22 de milioane de poporani.
In loc ca Parlamentul sa se sesizeze si sa-i ceara acelui Corneliu Vadim Tudor sa ne prezinte el noua scuze, cea mai mare parte a lui hahaia ca o gloata de suini ghiftuiti cu laturi si ragaind satisfactie iar vajnicul secretar BOB-PCR de la Consiliul de Stat al Planificarii tacea ca al cincilea picior la masa de restaurant.
Parlamentul asta vreti voi sa primeasca scuze ?
Cam atat.

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 19:25:36

Re: Marius - Noua hoti mititei si cu preaiubitul zece, care-i si intrece !

Degetu' meu al mic,'mi zice ca pana marti,mai e !O singura certitudine : meciu'i tare si miza'i pe masura ! A! Pana marti,mai intra'n scena cineva !!

La 2007-02-09 17:19:31, Raquel a scris:

> La 2007-02-09 15:12:59, Raquel a scris:
>
> > impotriva Monicai Macovei ! Ce coincidenta, domnule, incredibil !
> > Dar de ce vrea sa vina, nimeni nu stie, caci a uitat sa anunte, asa
> > cum ar fi fost normal. Dar cum agenda Parlamentului este extrem de
> > incarcata, sigur va fi reprogramat.
> >
>
>

alwis46
2007-02-09 19:36:19

Re: Preaiubitul vrea sa vina la Parlament, dar TAMAN MARTI, cand va fi dezbatuta motiunea

Pi buni sau pi reli ? Puniem pariu ca nu-l rieprogramiaza tu ?
Pun la bataie un pen drive de 64 Mb contra un fermoir cu dinti lipsa.
Te prinzi ?

La 2007-02-09 15:12:59, Raquel a scris:

> impotriva Monicai Macovei ! Ce coincidenta, domnule, incredibil !
> Dar de ce vrea sa vina, nimeni nu stie, caci a uitat sa anunte, asa
> cum ar fi fost normal. Dar cum agenda Parlamentului este extrem de
> incarcata, sigur va fi reprogramat.
>

George-Felix
2007-02-09 20:15:17

Re: Echipa de soc isi face datoria

La 2007-02-09 19:16:31, Ratacitul a scris:

> Este ca-ti lipseste unanimitate si glasul hotarat al oamenilor muncii?
> Noroc ca pe partea cu carmaciul intzelept, farul calauzitor, primul
> marinar, miner, agricultor, intelectual, etc. te-ai scos. L-ai gasit.


Bunicutzo, vedeam eu ca ai glasul cam gros dar pana nu vazui coditza iesind de sub fustita nu ma prinsei.

Adica ma intrebam cand ai sa parasesti teritoriul argumentelor si ai sa treci la injurii, pardon am vrut sa spun "pamflete" :)


Felix


Giculica zbanghiul-turbat
2007-02-09 20:24:05

Re: O parere, doar atat. / Bine numai una, la a doua numai ai dreptu' azi, pa alwisica! :)))))))))))

La 2007-02-09 19:22:51, alwis46 a scris:

> Parlamentul doreste scuze de la Traian Basescu.
> Tot parlamentul ? Oare Traian Basescu a nominalizat intregul Parlament
> sau a spus ca parlamentarii fac legi p[entru infractori ? Se poate
> vedea bine cu ce majoritate au fost trecute aceste legi prin Parlament
> si veti constata ca niciodata intregul Parlament nu a votat vreo lege
> ci doar fractiuni din Parlament.
> Si unde era Parlamentul asta atunci cand senatorul Corneliu Vadim
> Tudor ii striga presedintelui : "chiorule" , "betivule" si flutura
> carpa aia mazgalita cu un ocnas cu chipul Presedintelui cand acesta se
> adresa camerelor eunite ?
> Ati uitat acest moment sau va deranjeaza prea mult pe unii ca sa
> pomeneasca de el ?
> Normal ar fi ca Pralamentul sa prezinte el intai scuze Presedintiei,
> asta daca vreti sa fim cinstiti cu noi insine pana la capat.
> Se spune ca Presedintele reprezinta statul, dar statul suntem noi
> astia care traim acilea, 22 de milioane de poporani.
> In loc ca Parlamentul sa se sesizeze si sa-i ceara acelui Corneliu
> Vadim Tudor sa ne prezinte el noua scuze, cea mai mare parte a lui
> hahaia ca o gloata de suini ghiftuiti cu laturi si ragaind satisfactie
> iar vajnicul secretar BOB-PCR de la Consiliul de Stat al Planificarii
> tacea ca al cincilea picior la masa de restaurant.
> Parlamentul asta vreti voi sa primeasca scuze ?
> Cam atat.
>
>

Marius Adrian Porojnicu
2007-02-09 20:25:44

Re: O parere, doar atat.

E fireasca interventia'n Parlament a Presedintelui : a fost invitat,dar cei care au facut invitatia ,au uitat sa precizeze ziua si ora,cum ar fi fost normal!Asa ca Presedintele s'a anuntat pentru marti: cum sa refuzi acum,fara sa fi considerat marlan ? Sau cum e...:sa vi pe la mine,da' nu's acasa !
Ipohondria parlamentarilor nu-i justificata !

-------------------------------------------------------------------
La 2007-02-09 19:22:51, alwis46 a scris:

> Parlamentul doreste scuze de la Traian Basescu.
> Tot parlamentul ? Oare Traian Basescu a nominalizat intregul Parlament
> sau a spus ca parlamentarii fac legi p[entru infractori ? Se poate
> vedea bine cu ce majoritate au fost trecute aceste legi prin Parlament
> si veti constata ca niciodata intregul Parlament nu a votat vreo lege
> ci doar fractiuni din Parlament.
> Si unde era Parlamentul asta atunci cand senatorul Corneliu Vadim
> Tudor ii striga presedintelui : "chiorule" , "betivule" si flutura
> carpa aia mazgalita cu un ocnas cu chipul Presedintelui cand acesta se
> adresa camerelor eunite ?
> Ati uitat acest moment sau va deranjeaza prea mult pe unii ca sa
> pomeneasca de el ?
> Normal ar fi ca Pralamentul sa prezinte el intai scuze Presedintiei,
> asta daca vreti sa fim cinstiti cu noi insine pana la capat.
> Se spune ca Presedintele reprezinta statul, dar statul suntem noi
> astia care traim acilea, 22 de milioane de poporani.
> In loc ca Parlamentul sa se sesizeze si sa-i ceara acelui Corneliu
> Vadim Tudor sa ne prezinte el noua scuze, cea mai mare parte a lui
> hahaia ca o gloata de suini ghiftuiti cu laturi si ragaind satisfactie
> iar vajnicul secretar BOB-PCR de la Consiliul de Stat al Planificarii
> tacea ca al cincilea picior la masa de restaurant.
> Parlamentul asta vreti voi sa primeasca scuze ?
> Cam atat.
>
>

George-Felix
2007-02-09 20:27:53

Re: Echipa de soc isi face datoria


Si ca sa nu te ostenesti, stiu, eu trebuie sa imi cer scuze de la tine pe chestia asta. Scuze!


FelixLa 2007-02-09 20:15:17, George-Felix a scris:

> La 2007-02-09 19:16:31, Ratacitul a scris:
>
> > Este ca-ti lipseste unanimitate si glasul hotarat al oamenilor muncii?
> > Noroc ca pe partea cu carmaciul intzelept, farul calauzitor, primul
> > marinar, miner, agricultor, intelectual, etc. te-ai scos. L-ai gasit.
>
>
> Bunicutzo, vedeam eu ca ai glasul cam gros dar pana nu vazui
> coditza iesind de sub fustita nu ma prinsei.
>
> Adica ma intrebam cand ai sa parasesti teritoriul argumentelor si
> ai sa treci la injurii, pardon am vrut sa spun "pamflete" :)
>
>
> Felix
>
>
>
>

Sobru
2007-02-09 22:48:35

Re: Echipa de soc isi face datoria

Totusi unde ar fi injuriile ratacitului? E si asta o tehnica, urli de unul singur ca esti bruscat si, vezi Doamne, iesi elegant din discutia pe care nu o puteai sustine, pe post de victima.
Nu ca as fi de partea ratacitului.... Caruia ii spun ca e absurd sa vorbesti despre calomnierea Romaniei legat de alegeri, alegeri care intr-adevar s-au furat. Prostanacul insusi a recunoscut pasul unu( s-a trecut prea usor peste!) acela ca falsificau sondajele. Pasul doi nu mai putea sa-l recunoasca, insa ce-a fost in teren s-a vazut cu ochiul liber.
Am mai spus si de ce Basescu "a uitat" de furtul alegerilor, "a uitat" pentru ca asta are de gand sa faca el in continuare. Pastreaza aparatul intact, daca tot ii poate fi util, de ce sa-l strice?

Radu.Sabin
2007-02-09 23:12:58

Basescu a gresit!

Basescu a gresit categoric! trebuie sa-si faca mea cupla in public! In direct la televiziunea nationala!
Nu exista oameni politici care fac legi pentru infractori!
Corect ar fi asa: "Exista infractori, care pe moment,din cauza imunitatii parlamentare precum si a "coeziunii de breasla" nu pot fi judecati si dovediti infractori! Acesti ,infractori,contra cost,"fac" legi la comanda altor infractori!
Primii infractori joaca rolul de "om politic","parlamentar" (n-are importanta neaparat daca-i de stanga sau dreapta,important e sa fie la putere) ,acestia fiind corupti de ceilalti infractori corupatori care joaca rolul de "onest om de afaceri"!
Seres , de pilda, a incercat si el saracu' sa faca un ban cinstit cu ordonanta aia cu 8%,stiti Dvs,dar nu a reusit ! Evident ca Seres a actionat cu totul dezinteresat,nu a fost tentat de emisarii lui SOV, Seres fiind animat de spiritul dreptatii!!!
In schimb o amarata de lege a cooperatiei se pare ca a "iesit la lumina" atunci cand fiecare presedinte de cooperatie mestesugareasca de judet a depus la pusculita miliardul ( e drept ca legea a intarziat putin caci mai erau unii mai putin priceputi in a face nevazut un amarat de miliard) ! Banii s-or fi dus la pusculita lui Patrucase,dupa spusele unui amarat de presedinte...dar astea sunt zvonuri nenorocite ale unor intamplari oarecare!Niste maruntisuri! Dar oare nu amaratul ala de Fisc l-a daramat pe Al Capone?!


« Sumar articole

Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jocul la sacrificiu (3360 afisari)
 Groparul Directiei Generale Anticoruptie (3015 afisari)
 Copilul Laviniei Sandru ingrijoreaza femeile democrate (2880 afisari)
 Ciudateniile arhitectonice ale lumii (2827 afisari)
 Blestemul familiei O'Neal (2717 afisari)
 Basescu vrea sa vorbeasca Parlamentului, Opozitia spera sa nu vina cu ''smecherii'' (572 afisari)
 Anna Nicole Smith a fost gasita moarta seara trecuta, intr-o camera de hotel (366 afisari)
 Richard Branson ofera 25 de milioane de dolari celui care va salva planeta de la supraincalzire (153 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2007 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01108 sec.