Ziua Logo
  Nr. 3817 de vineri, 29 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-12-29
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 207.180.145...)
2006-12-29 21:16
Aveti dreptate ca educatia este cheia

Tocmai primii o scrisoare de la o organizatie catolica, intitulata “These Last days News”, in care zice ca ar fi zis Fecioara Maria intr-o aparitie: “Rusia va omori pe oricine sta in calea lor…Acesta este comunism, copiii Mei! Ii vor omori pe batrani: vor distruge copiii nou nascuti, si ei vor distruge pe oricine sta in calea lor. Ei au un singur scop: acesta este sa cucereasca Statele Unite si toate natiunile, pana cand, precum un fan, se va deschide si va cuprinde toate natiunile lumii…eu v-am cerut cu multi ani in urma, copiii Mei, cu inima unei Mame, sa urmati regulile Mele, cand Eu am aparut la Fatima.” – Doamna Noastra, (9 –14-85)
In primul rand, sa ma ierte Dumnezeu, dar eu desi cred in atatea alte aparitii, ceva ma face sa nu cred in asta – de undeva de la New York – Our Lady of The Roses. Mi se pare prea politizata, si anumite vorbe nu cred ca au venit de la Ea.
In al doilea rand, patania noastra cu copilul nu se petrece in Rusia, ci in SUA. Cat am trait in Romania nu am auzit de copii sa dispara, nici sa fie violati, dar de cand am venit in America mi-a fost frica sa-mi las copiii in grija altora pentru ca auzeam de tot felul de nenorociri, care in ultimii ani inca s-au inmultit. Tot aici a aparut si eutanazierea si homosexualitatea. Drept sa va spun mi-e si teama sa scriu astea, ca am primit amenintari si mi s-au pus tot felul de piedici in ultimul timp, de am ajuns sa traim din nou in minciuna precum in comunism. Nici nu sti incotro sa te indrepti ca sa poti trai normal. Dupa revolutie au aparut tot felul de astfel de cazuri venite din Occident.. Inainte erau saraci, dar cinstiti; acum unii sunt si mai saraci, dar nici cinstiti. Traim intr-adevar ultimile zile ale acestei Ere. Sa ne rugam ca sa vina Christos mai repede ca tare suntem necajiti.

Cand copiii vad ca idolii lor - cantareti sau actori de succes - se drogheaza, ajung sa creada ca ala e normalul. Degeaba ii spui tu acasa ca e altfel sau il pedepsesti pentru ca o sa te creada invechit si inapoiat, habar n-ai ce-i viata.
De fapt trebuia sa-mi dau seama ca o sa se ajunga aici, dupa ce-am vazut in prima seara cand am ajuns in America.
Era 9 seara si ne-a dus soferul de la organizatia care ne-a sponsorat, la un Kentucky sa mancam. Uitandu-ma pe geam, am vazut un grup de copii ce cantau si dansau ca Michael Jackson - cu miscarea fatza-spate, imitand sexul. Asa ceva nu mai vazusem in Europa si mi-am zis "Maica, unde am intrat?" Dar nu mai puteam face calea-ntoarsa pentru ca acasa ne astepta bau-bauul.
Nu-i de ras si ar trebui sa realizati ca la asta se va ajunge si in Romania - deja aveti destui tineri care se drogheaza. Dupa atatia ani de liberalism, in Statele Unite s-a ajuns ca familiile normale sunt exceptia si nu regula. Copiii nu ne mai apartin ca sa-i educam noi, ci sunt educati la scoala dupa cum cred ei, sunt influentati de prieteni, filme, Tv si Internet. Dupa ce se constata ca au luat-o razna, sunt trimisi la counseling si tot felul de programe costisitoare pentru societate, ca sa-i invete cum sa traiasca normal. Asta pentru ca filmele nu arata normalul, ci totdeauna chipurile critica ceva pentru ca sa faca sa nu se intample.
De-asta multa lume e suparata pe America pt ca raspandeste un asemenea stil de viata si planuiesc atacuri.
Zice in acea scrisoare, ca un chinez cunoscut- Chang Mengxiong, a intocmit un plan in zece puncte, din care citez:
1. Electro-magnetic Pulse (EMP) missile attack inalt pe cerul deasupra Omaha, NB, ar face sa opreasca toate computerele de la o coasta la alta a USA. Intreaga tara ar fi paralizata. Rusia ar folosi "ray gun" si ar face sa nu mai functioneze satelitii folositi pentru razboi.
2. Sa opreasca tot petrolul ce vine in US prin plantarea de mine (bombe) ca sa sara in aer transportul de petrol.
3.Sa distruga US dollar. China sa puna pe piata miliarde de dolari - lucru ce ar face ca si alte tari sa faca la fel si dolarul ar deveni fara valoare peste noapte.
4. Rusia ar putea trezi "CAii Troieni" ai celulelor adormite teroriste in US pentru a asasina lideri politici in toata tara.
Zice ca liderul din Kazahstan deja ar fi vandut 3 bombe nucleare Iranului, in 1992, pentru a le servi ca model, si ca ar fi numai o chestiune de timp pana ce ar initia razboi nuclear aspura Israelului si US cand le va conveni lor, in coordonare si cu China, Coreea de Nord, Siria si aliatii Rusiei.
Toate profetiile si Biblia ne avertizeza asupra unor astfel de timpuri si ne cheama sa ne schimbam cultura si felul de viata.
Dreptul unora sa se eschibitioneze cum vor ei contrar legilor lui Dumnezeu, se sfarseste acolo unde incalca drepturile celorlalti de a-si creste copiii in ascultare fata de El pentru ca astfel de pedepse sa nu se abata asupra omenirii.


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Filiera nucleara (4245 afisari)
 Presa europeana: Tariceanu va fi debarcat (2785 afisari)
 Basescu pe gheata (1801 afisari)
 Cosmarul vaduvei lui James Brown (1715 afisari)
 Saddam asteapta streangul mancand (1712 afisari)
 Basescu in control la depozitele CNSAS (225 afisari)
 Campanie anti-fumat gandita sa sperie, dar si sa ajute (122 afisari)
 Ducesa de York, Kate Moss si fiicele lor intampina 2007 impreuna (46 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00783 sec.