Ziua Logo
  Nr. 3810 de marti, 19 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-19
CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 70.230.164...)
2006-12-19 03:06
Trebuie

<<"Trebuie aflati faimosii teroristi ai lui Ceausescu, de ce a trebuit sa moara atatia oameni la Revolutie, de ce au fost chemati minerii la Bucuresti. Trebuie sa se stie cine au fost teroristii care l-au impins inainte pe Ion Iliescu. Sunt destule marturii, se stie ca a fost o cacealma monstruoasa, unica in istoria Romaniei. Noi inghitim aceasta farsa, fara sa stim cine a manevrat acest lucru, cine a ajutat la aducerea la putere a unui grup din randul doi al comunismului">>


_____


Trebuie, trebuie, trebuie. Cine mai crede in minuni, d-le Juvara ? Acest raport trebuia sa fie dat cel tirziu in decembrie 90, shi nu acum. Atunci ar fi fost valabil, iar cei care trebuiau azvirlitzi in inchisoare nu ar mai fi ajuns azi proprietari de televiziuni, de ziare, de cimpuri pettrolifere, preshedintzi, preshedintzi de comitete care-mai-de-care mai europene, miliardari capatuitzi peste noapte. Acum ?, cind fiecare a avut grija sa-shi ascunda dosarul shi martorii care shtiau ce shi cum au murit sau disparut ? Oha ! Raportul e bun dar e prea tirziu. Pushcariile ahteapta frematind de nerabdare macar un comunist vinovat PE BUNE. Putem sa-l gasim ? Macar unu.

Sincer ? Eu nu consider ca comunismul din Romania a luat asfirshit decit atunci cind am sa-l vad pe Iliescu shi pe Nastase dupa gratii. Altfel ? Toate aceste scremari sunt numai perinitze pentru dat la export in UE.

Fapte, nene Juvara, fapte avem nevoie shi nu rapoarte. Rapoartele sunt bune numai intr-un sens : capete de acuzare, plafon moral pentru aplicarea legii, shi ea tot morala, in a-i pedepsi pe cei care au batut, au shoptit, au turnat, au ajutat intr-un fel sau altul, au dat din coate shi genunchi ca sa ajunga in ierarhiile superioare ale aparatului de macinat vietzi shi conshtiintze. Altfel, asha cum prea bine zice Mirun a azi in editorialul ei, raportul ramine un simplu petic de hirtie.

Capul sharpelui este Iliescu shi Nastase. Daca-l taiatzi, restul nu e decit o jucarie in a-l beli pielea shi a-l face pantofi, gentzi, suport de ochelari. Am zis !


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Exorcizatii (7243 afisari)
 Refuzul lui Goma (4167 afisari)
 Discursul pe care Regele Mihai ar fi trebuit sa il rosteasca in Parlament (3839 afisari)
 Bila alba (3184 afisari)
 Un Raport bine facut, elaborat de un comunist (2963 afisari)
 Lech Walesa: Condamnarea comunismului trebuie urmata de lustratie (521 afisari)
 Joseph Barbera, cel de-al doilea parinte al lui Tom si Jerry, a murit (101 afisari)
 24 pentru Stolojan (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00725 sec.