Ziua Logo
  Nr. 3810 de marti, 19 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-19
houranos14 din din Padurea de Cristal (...@yahoo.com, IP: 89.36.147...)
2006-12-19 01:42
Porcul guiteaza de Ignat

Orice porc de Ignat atunci cand simte ca i se apropie cutitul de beregata incepe sa zbiere, sa guiteze, sa se zbata, sa faca circ si sa improaste cu balega-n stanga si in dreapta. Dar, pana la urma, cutitul tot ii intra in grumaz si ii taie jugulara.

Am avut ocazia sa-l vedem astazi pe acest porc de Vadim, in sfarsit, zbatandu-se cu cutitul la beregata si improscand mascari si incercand sa isi intimideze "calaii". Efort inutil. De altfel, tocmai furia cu care a spumegat demonstreaza ca zilele ii sunt numarate si, mai mult, ca el o simte. Sa fim seriosi, Vadim n-a avut treaba propriu-zis cu Patapievici sau cu Plesu sau cu GDS. Ci cu raportul - asta l-a ars ca pe draci tamaia. Rostirea acestui raport in plenul Parlamentului, chiar daca vine in ceasul al 12-lea, este actul oficial de deces al comunismului romanesc.

(Fireste, comunismul nu este ca o faptura vie - el nu moare biologic si apoi i se constata decesul prin actul constatator. Comunismul este o paradigma si de aceea este nevoie ca mai intai actul constatator sa fie eliberat pentru ca propria sa moarte sa-i ajunga la cunostinta si sa moara de-a adevaratelea... Cam intortocheata descriptia, dar cred ca nu inexacta in esenta ei. Or, Vadim & comp. guiteaza pentru ca acest act constatator al decesului este o particica din oglinda in care cadavrul putrid pe care il incarneaza este obligat sa se uite. Daca doar la aceasta scanteie de lumina cadavrul emite asemenea spasme, oare ce se va intampla daca se va intra pe bune cu cutitul la chirurgie si cu lopata la inmormantare?...)

Mai vreau sa spun ca pana astazi credeam ca Vadim & comp. isi puteau avea locul doar in fata plutonului de executie sau intr-un spital de psihiatrie. Astazi am ajuns la concluzia ca locul acestor pseudo-indivizi, tocmai pentru ca nu sunt, precum larvele, cu adevarat individuati, este undeva intr-o Ferma a Animalelor: dar nu in calitate de ingrijitori, ci de ocupanti ai cotetelor.

Si multi sunt inca, Doamne!...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Exorcizatii (7243 afisari)
 Refuzul lui Goma (4167 afisari)
 Discursul pe care Regele Mihai ar fi trebuit sa il rosteasca in Parlament (3839 afisari)
 Bila alba (3184 afisari)
 Un Raport bine facut, elaborat de un comunist (2963 afisari)
 Lech Walesa: Condamnarea comunismului trebuie urmata de lustratie (521 afisari)
 Joseph Barbera, cel de-al doilea parinte al lui Tom si Jerry, a murit (101 afisari)
 24 pentru Stolojan (82 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00914 sec.