Ziua Logo
  Nr. 3803 de luni, 11 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-12-11
M_D_L (...@email.ro, IP: 193.231.40...)
2006-12-11 16:51
SARAC LIPIT

In ochii majoritatii ramanilor, dl.Ion Iliescu apare ca o persoana care nu a facut avere, cat timp s-a aflat in fruntea statului. Sunt si alti prosti, care considera ca acesta ar apara interesele rusilor (KGB). Eu nu am avut acces la informatii secrete (nu am fost nici securist, sau membru PCR si nici macar un "amarat" de informator), dar ratiunea si observatiile de zi de zi, din mass-media, din scaparile altora, ma fac sa cred ca lucrurile stau cu totul altfel. Persoana in cauza, a fost pusa in functie de americani, pentru ca dupa aducerea calului troian Mihail Gorbaciov, la conducerea URSS, structurile de putere din Rusia au fost subordonate Americii. Nici acum Rusia nu reprezinta o entitate care sa actiuneze contra intereselor SUA. Americanii si-au pus oamenii lor in fruntea Rusiei si daca apar divergente intre ei si rusi, sunt doar de ochii lumii, ca sa-i pacaleasca in continuare pe prosti. Chiar si PDSR a fost infiintat cu finantare americana (va amintiti ce muzica in stilul lui Santana, aveau in spoturile publicitare, din campania electorala). Ca sa poata distruge economia, trebuiau sa se mentina la putere, deci era necesar sa puna lozinci de stanga, ca sa-i voteze idiotii. In practica au actionat exact pe dos, fata de cum au promis electoratului. Ei au vandut proprietatile statului roman unor companii straine si au distrus la ordin intreprinderile care ne asigurau locuri de munca si reprezentau mijloacele prin care Romania era ceva in Lume. Bogatani ca Adrian Nastase, Mircea Geoana, Miron Mitrea si altii (mult mai mari), care s-au dat la fundul baltii si isi cheltuiesc linistiti sutele de milioane de dolari, nu au cum sa fie de stanga si sa apere interesele celor care traiesc dintr-un salariu de mizerie.
Nu are cum sa fie dl.Ion Iliescu, cel care a condus aceste gasti, un amarat care traieste din pensie. A actionat, cel mai probabil, prin intermediari scosi la inaintare. Cunosc persoane care inainte de 1989 aveau acelasi statut social ca si mine, care acum sunt parlamentari si multimilionari, tocmai datorita legaturilor cu dl.Ion Iliescu. Circula zvonul, ca domnia sa ar avea proprietati importante (terenuri, firme), atat in Romania, cat si in stainatate (se zice ca ar detine mii de hectare de teren prin Argentina).
Cinstit vorbind, nici nu puteau actiona altfel, in sensul apararii intereselor nationale. Fortele cu care ne-am fi confruntat erau prea mari si bine organizate. Toti astia au fost niste oportunisti, care au speculat momentul si s-au asigurat atat pe ei, cat si urmasii lor, ca vor trai in lux si nu vor mai munci in vecii vecilor. Amin!


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un Fluture penal (5906 afisari)
 Cum vrea Mos Gerila Soros sa ne fure Craciunul (4111 afisari)
 Daca nu Basescu, atunci cine? (3015 afisari)
 Cazul Litvinenko relanseaza Razboiul Rece (2878 afisari)
 Confesiunile unui spargator (2804 afisari)
 Sorin Oprescu renunta la sefia PSD Bucuresti (362 afisari)
 Un bilet de autobuz, dovada ca Litvinenko a fost otravit la hotel (88 afisari)
 Luminita Gheorghiu, cea mai buna actrita in rol secundar (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00690 sec.