Ziua Logo
  Nr. 3801 de vineri, 8 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-12-08
Adrian v.D. din Germania (...@dmdg.de, IP: 217.228.239...)
2006-12-08 10:42
Cum se manifesta unii...

Extravertitii rad sau plang la un astfel de scenariu...posibil.
Altii,sa le spunem introvertitii,nu pot sa-si arate sentimentele,devin mai <ganditori>.Dar nepasarea,"..forma teribila si permanenta a cruzimii"(Proust),ar arunca tara in mana celor fara scrupule.

Domnul Nihilescu are dreptate:daca-l <ia>la dansul pe domnul Basescu....lasa electoratul in fata celei mai urate provocari,dilema care a mai fost o data rezolvata prin alegerea lui Iliescu(<intre cele doua rele>-cu Vadim!)
Electoratul a <vorbit>!<Vox populi!>

Poate are dreptate si presedintele Basescu..Dupa "Intre doi fosti comunisti"...devine azi clar o alta sintagma:un popor care ar fi <mediocru>isi alege <geniile conducatoare>dupa alte criterii:
domnii Basescu,Vadim si Becali devin reprezentantii sai!Un nou semnal tras de presedintele Basescu,de data asta de la <carma>?!Vasul Romania se indreapta <bine> spre portul UE.Bucurestiul a devenit un urias santier.Economia <merge>mai bine decat au prezis multi analisti economici optimisti.Cert este ca nu toti cetatenii tarii <simt>acest progres.Inca nu.Dar presedintele Basescu a tras semnalul.

<Capitanul>sta <bine>pe scaun!Oare isi doreste el,un altfel de concurent,o alta provocare,o personalitate ceva,si nu un populist din tagma unui Vadim?!
Multi au renuntat sa mai spere in <sa traiti<bine>...si se vad intr-o infundatura.
Ce nu inteleg,milioanele de romani care muncesc <in afara> si totusi si-ar da votul unor tipi de genul celor amintit mai sus(mai putin Basescu,care a recunoscut...)Se pare ca prezenta lor langa Toledo,Florenta sau Paris,nu are nici o influenta...Si asta ma sperie.

Cineva mi-a raspuns la o intrebare care se refera la lipsa acuta de noi candidati,de o alta factura decat cei trei,ca ar fi Ciuhandu,din Timisoara.Asa este!Minunat!Eu l-as alege maine,impreuna cu inca 2-3% din tara....
Stie sa urle acest Ciuhandu?Promite el un <viitor de aur>tuturor romanilor?Dovedeste el un patriotism de genul<Romania Mare>,o Unire peste noapte,stadioane pline cu <tradatorii patriei>....?!Se lupta el cu diavolul,prin Biserici si pe terenurile-averi,pe stadioane si prin uzine,in timp ce se plimba cu Maybach-ul de 500 de mii de euro?!
Promite stimabilul mici si bere,apartamente si o viata ca <in sanul lui Avram>pentru tot omul?!Stie el sa injure si se lauda el cu <scoala putina>dar <multa inteligenta>?Asculta el manele si doreste el sa planteze multi duzi?!Daca poate joaca si el acest rol,atunci poate-poate va ajunge si el la 20-30%.....Dar mai intai trebuie sa-i bata pe cei trei ....la <populisme>.
Eu zic ca un astfel de <actor> n-a mai avut Romania...Ori te nasti un <geniu>,ori astepti pana cand poporul doreste un altfel de om la carma tarii.

Adrian D.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un dialog imposibil. Sau cine stie? (3329 afisari)
 Mormantul Sfantului Pavel scos la lumina (3088 afisari)
 Copil arestat in SUA pentru ca a deschis cadoul de Craciun (2253 afisari)
 "Apocalypto" dupa Mel Gibson (1931 afisari)
 Exportatorii de instabilitate (1638 afisari)
 Ultimatumul lui Basescu a avut ca efect preluarea portofoliului Economiei de catre liberali (377 afisari)
 O noua victima a poloniului-210 internata in stare grava (55 afisari)
 George Clooney, de la Hollywood la Bollywood (44 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00803 sec.