Ziua Logo
  Nr. 3800 de joi, 7 decembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-12-07
adryan din Tara berladnicilor (...@yahoo.com, IP: 86.127.232...)
2006-12-07 00:20
Care va sa zica domnul Copos pare-se ca-i curat la lacrima?

Parca mai amu cateva luni ziarul Ziua prezenta cu lux de amanunte matrapazlacurile domnului Copos care-a scos bani frumosi de la Loteria Romana prin vanzarea mai mult decat dubioasa si la suprapret a sediilor magazinelor Anna Electronics de prin tara in cardasie cu renumitul director Cristea. Acum domnul SRS se face ca nu mai stie de asemenea afaceri ce-au pagubit o firma de stat si au imbogatit un rechin oportunist. Il victimizeaza pe Copos si-l acuza pe presedinte de necazul saracutului fost vice-premier.
Atanasiu las' c-a nimerit bine dac-a plecat de la Ministerul Apararii ca i-a dat Tariceanu post bun de unde se poate scoate cascaval frumos! S-amu nu cred c-o sa-i mai trebuiasca sa bage microfoane ori sa infiltreze spioni la Cotroceni ca sa mai vina apoi cu idei precum retragerea subita din Irak.
Acum Codrut Seres a plecat c-a plecat partidu' lui de la guvernare si c-asa a dat sefu' sau de partid ordin de retragere. Saracutu', totusi sa-i plangem de mila ca-l urmareau revistele de scandal prin Bucuresti cu masina sa-l pozeze pe frumusel si el se credea urmarit de mafiotii mafiotilor! El e curat ca lacrima! Cat priveste Nagy si Bela, udemeristii in toate guvernele au umplut pubela! Unde era rost de-a se forma o majoritate guvernamentala hop si ei! Asa ca ori cu doi ori fara doi or ramane de-alde ei in guvernu' lui Grivei!
Ca-i ia locul lui Seres un pd-ist la industrii e acolo o idee sa sutina teoria de trei simple complicata! Locul lui Seres e vorba sa-l ia domnul pe care Jurnalul National, ziarul feblete al conservatorilor si implici al lui Seres, l-a facut de bascalie cand ar fi vrut si el sa fie mare comisar european prin cele strainataturi, adicatelea Varujan Vosganian. Frumoasa-i revansa armeanului! Ii va saluta de la-naltime si pe Tuca si pe Turcu si pe Seres si pe Cristoiu si pe toata sleahta din jurul conservatorilor care i-au copt-o in folosul fratelui mai mare al lui Ludovic Orban.
Da! Basescu dicteaza epurari! Da, el taie si spanzura! Da'... mai sunt si inventii.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tele-presedintele (4036 afisari)
 Averea "Caracatitei" (3582 afisari)
 Convergenta: Becali-Stoenescu-Plesu- Patapievici... (3023 afisari)
 Kogalniceanu aruncat in aer de UDMR (2931 afisari)
 Razboi Rece la Bruxelles (2301 afisari)
 Stolojan anunta decesul PNL si nasterea Partidului Liberal Democrat (574 afisari)
 Politie politica pentru Stanoiu (81 afisari)
 Coppola: Guvernul ar trebui sa-i scuteasca de taxe pe tinerii regizori romani (59 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00897 sec.