Ziua Logo
  Nr. 3760 de sambata, 21 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-21
JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 24.91.178...)
2006-10-22 02:28
Daca se crede mai sfant Dl. Visarionovici, am o propunere beton!!! Ni se va duce vestea!

Dupa ce am scris mesajul de mai sus, am preparat ceva la bucatarie si, apoi, m-am asezat la Tv. sa vad ce mai aflu. Urmarind emisunea “Great Saints”, am aflat ca Sf. Margaret Mary Alacoque se consacrase Inimii Imaculate a lui Isus de cand era copil. Mai tarziu, fiind bolnava, a promis ca daca va fi vindecata va intra la manastire – In the Order of the visitation (daca am retinut bine) si Isus I-a aparut de multe ori. Am auzit despre multi catolici care au obtinut vindecarea prin astfel de promisiuni sau ca vor contribui activ pentru venirea Imparatiei lui Dumnezeu. Si, cum am durerile astea de genunchi, ca si alte probleme, m-am intrebat unde as putea eu sa intru?
Am retinut zilele trecute dintr-un text din Evanghelie ca daca nu facem sacrificiul de a-L urma pe Isus- lasand deoparte familia (daca ei nu vor sa-L urmeze) – nu inseamna ca L-am urmat cu adevarat. Cred ca abia acum am inteles de ce zicea asta.
Tot zilele astea m-am gandit la cele spuse de Isus, anume ca pana nu vom fi nascuti “de sus, din Spirit” nu vom intra in Imparatia lui Dumnezeu. Desi altii interpreteaza altfel, eu cred ca a fi nascut din Spirit inseamna sa fim nascuti la fel ca El: Adica mama pamanteana, cu credinta si castitate precum Fecioara Maria, si “ puterea celui PreaInalt va veni deasupra ta.”
Practic, ce trebuia facut de atunci, era ca Ordinul Esenienilor – din care faceau parte Iosif, Maria si Isus, sa fi fost continuat – si astfel se intra in Imparatie mult mai inainte (dupa cum El spusese ca unii nu vor apuca sa moara si Imparatia lui Dumnezeu va veni). Dupa cum ne explica Cayce, esenienii traiau organizati in familii, fara insa a avea relatii intime, si, prin felul in care isi practicau religia sperau ca una din fetele lor va concepe cu Sfantul Spirit. Miturile ne vorbesc si de alti copii conceputi cu Sf. Spirit.
De atunci s-au intemeiat tot felul de ordine de calugari si calugarite, mai avem si comunitati de credinciosi insurati – precum cea din Pennsylvania, care traiesc in stil vechi, fara a introduce mijloacele moderne, alte comunitati care duc sexul la apogeu, dar niciuna mixta in care sa se faca juramantul de castitate. Numai Mahatma Gandhi am vazut ca renuntase la sex cu sotia, si tinea posturi si rugaciuni pentru a obtine succese in conducerea poporului spre independenta.
Mai imi trecuse prin minte si inainte ca sa folosesc mostenirea ce o aveam in Romania spre a intemeia o comunitate mixta, dar care sa traiasca intr-adevar dupa regulile crestine. Insa nu realizasem importanta renuntarii la sex si nasterea de copii ai lui Dumnezeu – adica prin Sf. Spirit. Cred ca asta doreste Isus de la noi si voi cauta sa gasesc adepti pentru Ordinul Esenienilor, sau l-am putea numi Sfantul Iosif. Sau mai bine Ordinul Inimilor Imaculate ale lui Isus si Maria.
Oricine vrea sa stie daca-I adevarat, sa ceara un semn de la Isus si Sf. Maria, sa fie vindecati sau ceva ce doresc ei cu ardoare sa se realizeze, si daca se conving, sa ne scrie pentru a pune bazele acestui ordin. Pentru cine vrea sa stie, numele de JMJ, cu care am semnat, inseamna Joseph, Maria, Jesus. Asa semna totdeauna episcopul american Fulton Sheen in prelegerile de la tv., si a scris peste 90 de carti. Uite ca m-a condus si pe mine la ceva!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falsul doctor Sorin Antohi (3681 afisari)
 George DAMIAN: Budapesta s-a suit in trenul de Moscova (3304 afisari)
 Scandalul mostenirii Delavrancea (3009 afisari)
 Zau?!... (2885 afisari)
 Pariul ZIUA (2420 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00682 sec.