Ziua Logo
  Nr. 3760 de sambata, 21 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-21
Nituc din Bucuresti (...@gmail.com, IP: 86.106.6...)
2006-10-21 22:49
La oameni noi, osanale noi!

Traiasca Grupul pentru Dialog Social! Traiasca falsa societate aproape civila filosofico-istorica! Traiasca Alina Mungiu! Stima noastra si mandria/ Ghedeseul Romania! Traiasca revista "22"! Traiasca Plesu, creatorul saptamanalului "Dilema", inspirat din poezia Dilema de Toparceanu, cea despre VINTUri, buna de recitat la iRealitatea TV fie de Liiceanu diminica seara sau de Dinescu vinerea, fie de Tanase duminica la pranz (Ati vazut prea bine ca la consultatii/ Doctorii te-ntreaba despre emanatii./ Vor sa stie totul: abundenta, faze,/ Unii le zic "VINTUri", altii le zic "gaze" …). Traiasca sinistrul de Externe. Mihai Razvan Ungureanu, luni posibil comisar UE, care l- a propus pe Antohi GDS sa conduca falsa Fundatie Publica Ungaro-Romana Gojdu.. Traiasca Volodea Tismaneanu care l-a propus ca profesor[!] la Budapesta, sub sponsorizarea lui Soros, precum si in Comisia prezidentiala de condamnare a comunismului! Traiasca si sa se veseleasca cu vin de Tokay insusi Sorin Antohi, care s-a retras din aceasta comisie, dar "din motive de sanatate", cu motivatie in DILEMA lui Toparceanu. Asadar, ROMANI, iata cine se lupta sa va conduca si chiar ei au contribuit la victoria aliantei D.A. Si nu v-ati prins la cacealma - DA sunt prima si ultima litera din DILEMA lui Toparceanu, deci un vant!. Ridicati-le osanale! Cu simt de raspundere, ii pot numi pe cei pomeniti in acest text manelisti ai culturii si istoriei actuale! Traiasca Patapievici!
Si in final o concluzie ce nu trebuie neglijata. Deoarece sunt conducator la doctorat, dar in stiinte tehnice, il condamn pe conducatorul lui la doctorat, altfel un distins istoric si academician, care stia situatia lui Antohi SI A TACUT!
Sa se cerceteze si colaborarea sa cu universitatea budapestana si cu fondurile acesteia. Ce parere are asociatia EDU-CER.RO?
Sa fiti iubiti si sa traiti,
Un nevotant la concursul calealma MARI ROMANI incheiat chiar acum la TV[anti]R!

Adi de Vitriol

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-10-22 06:49
Re: La oameni noi, osanale noi!

Domnule Nituc ati vazut cat de cuminte a stat vreo cateva luni Alina Mugiu-Pippidi cand cu scandalul deconspirarilor ? de puteai crede ca a mutit...Apoi a revenit in forta, dar o forta putin mai anemica, dupa ce probabil i s-au dat asigurari ca dosarele ei, sotului si socrului vor fi tinute tot la pastrare, ferite de ochii indiscreti.
Acum latra din nou despre necesitatea de curatenie morala a clasei politice, despre tot felul de initiative ale "societatii civile" insa nebagata prea mult in seama - parca i-au cam fost extrasi coltii aia cu care musca sau posturile TV care o invitau in fiecare seara si-au dat seama cu cine au "onoarea". Chiar si aghiotantul ei zelos, Sorin Ionita, nu mai apare atat de des, adica de zece ori pe zi, la iRealitatea TV - sau poate este plecat intr-o bursa prelungita, naiba stie !
In concluzie, mai ales cu scandalul Sorin Antohi, societatea lor civila s-a cam dat in stamba !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Falsul doctor Sorin Antohi (3681 afisari)
 George DAMIAN: Budapesta s-a suit in trenul de Moscova (3304 afisari)
 Scandalul mostenirii Delavrancea (3009 afisari)
 Zau?!... (2885 afisari)
 Pariul ZIUA (2420 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00741 sec.