Ziua Logo
  Nr. 3748 de sambata, 7 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-10-07
xray (...@yahoo.com, IP: 72.232.89...)
2006-10-08 17:49
Gaselnitza cu gaoaza

Haida-de, ziaristul roman face pe insultatul... A invatat si el ceva de la islamisti: sa se dea jignit, sa pretinda scuze. Vad ca s-a si cocotat Roncea (Civic Media, Harkonen) pe baricade ca sa ceara "reperarea onoarei" vatamate a presei romanesti. Nici nu-i de mirare, avind in vedere ca dramoleta se petrece intr-o sotzietate binecunoscuta pentru... printzipurile ei.

Nu exista in toata Romania mai mult de 5 (cinci) ziaristi care sa merite respect. Restul... Tot ce reusesc sa produca acesti pigmei intelectual cu textele lor care nu valoreaza nici cit hirtia pe care sint tiparite, cu maimutzarirea dezbaterilor de idei in talk show-uri ridicole nu e decit o harmalaie de balamuc, o tiganie. (A propos, nu pare a fi o intimplare faptul ca singura epopee din literatura romana e Tziganiada.)

Ziaristul in chestie a tras cu urechea (un om cit-de-cit educat nu face asa ceva) la o discutie privata. Nu e treaba nimanui ce si cum discuta, in afara cadrului oficial, niste insi, oricine ar fi ei. Fiind insa vorba de un politruc, indiscretia de a face publice niste vorbe e, oarecum, de inteles si tolerabila, insa tot ce se poate scoate de aici ar trebui sa se limiteze la ironia caricaturistilor sau umoristilor. Prea multa ipocrizie din partea celor pusi pe zavera, fiindca sint convins ca niste microfoane plasate prin redactiile ziarelor din Bucuresti ar clarifica tuturor ca Basescu e mic copil la capitolul trivialitati in comparatie cu cei care incearca acum sa treaca drept mimoze hipermorale.

Narcishilor din Civic Media, Harkonen, uitati-va in oglinda cu putin mai multa atentie! Basescu e ca voi, si voi ca el. Sacul si petecul. Ii pretindeti marinarului sa aiba manierele lui Havel sau ale reginei Angliei? Pai, voi sinteti cehi sau englezi ca sa aveti astfel de asteptari?

P.S.
Daca, pentru a scapa de gura lor, Basescu va fi atit de slab incit sa le prezinte scuze, fac pariu ca vor zice ca nu e suficient, ca vor o alta formulare etc. etc. Vor tine de gaselnita asta cu gaoaza ca porcul de sac din motive fara, evident, nici o legatura cu... pfff... onoarea lor!

Picioare spate gios, asta ar trebui sa le ofere Basescu.

alias din SUA (...@hotmail.com, IP: 207.200.116...)
2006-10-08 20:45
Re: Gaselnitza cu gaoaza


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Adio, Republica Moldova! (4922 afisari)
 Armada americana pentru Iran si Siria (3802 afisari)
 Basescu despre un ziarist: "Un gaozar" (3271 afisari)
 L-am urat pe Ceausescu (2887 afisari)
 Papa porneste cruciada contra Islamului (2478 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00688 sec.