Ziua Logo
  Nr. 3748 de sambata, 7 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-10-07
Nituc (, IP: 86.106.6...)
2006-10-08 12:17
Oare?!

Boierule, sa trecem la realitate. Astea au gost. Acum terorizeaza ei. E holocaustul manelelor si pentru asta mai iau si bani. Adi de Vito a castigat 80.000.000 in 30 de minute ca a cantat la petrecerea data in strada cu ocazia pierderii virginitatii de catre fiica reginei florilor din Bucuresti. Si mata nu faci judecata acelei zile. Rromii, fosti tzigani, au petrecut la Costesti cu berbeci la protap si mercedesuri cu portbagajele umplute cu bauturi si mancaruri la discretie, de se mirau romanasii. Iar nuntile astora sunt relatate pe larg in media. Mata te faci ca nu auzi. Nu esti trendy. Chiar deunazi avu loc o nunta in lumea manelistilor
Cunoscutul interpret de manele dr. ing. Catalin Arabu, pe numele sau din acte Catalin Neacsu, s-a cununat aproape religios vineri seara cu Mariana (27 de ani), aleasa plamanilor sai. Nasii de cununie au fost politologul Adriana si prof. dr. ing. Silviu Prigoana. Mirii s-au ocupat singuri de organizarea nuntii, pentru ca au tinut sa respecte pas cu pas traditia. Astfel, acasa la mireasa, in fata blocului din Berceni, au fost amenajate mai multe corturi unde inca de la ora 15.00 guristi intelectuali celebri, printre care dr. Liviu Pustiu, ing. Dorel de la Popesti sau biolog Elis Armeanca, au behait pentru invitati si pentru guracasca, vecini si pentru curiosii care s-au cam nimerit pe acolo.
Chiar daca ploua de rupea, hartistii au respectat programul si au behait continuu, micii sfaraiau pe gratare, iar pe mese mancarea era din abundenta <murata>.
Imbracata intr-o rochie alba cu crinolina lichida, care a costat aproape 2.000 de euro, Mariana a asteptat alaiul de nunta in casa ca proasta pana la ora 20.00, cand au ajuns mirele, Catalin Arabu, si nasii, Adriana si Silviu Prigoana.
Dupa ce nasa i-a prins miresei agrafa in par si i-a rupt turta in fata blocului sau cortului, halaiul a plecat spre biserica. Dupa cununia aproape religioasa, mirii si nuntasii au petrecut pana dimineata la Hotel Parc. Aici, cei peste 200 de invitati au dansat pe muzica cantaretilor de opera Adi Minune, Dan Armeanca, Adi de la Valcea, Vali Vijelie, Copilul de Aur, Elis Armeanca, ofiter acoperit, Liviu Pustiu si Dorel de la Popesti, toti prieteni cu mirele si pe blat cu mireasa.
Pentru ca traditia spune ca nasii trebuie luati de acasa de mire, Catalin insotit de cativa lautari au plecat cu o limuzina, inchiriata special pentru eveniment, sa-i ia din Pipera pe Adriana si Silviu Prigoana. Traficul dificil din Capitala, ingreunat si din cauza ploii si a rromofoniei virtuale, oglinda celei reale dela Sibiu, i-a facut pe mire si pe nasi sa ajunga in Berceni, la locuinta miresei, cu o intarziere de doua ore, de vina fiind SPP-ul, ca nu a creat traseu unic si nu a creat traseu unic pentru nuntasii rromofoni. Dar lasa, ca problema va fi rezolvata in 2049 de presedintele de atunci de fiul Romanitei si al prezumtivului Iovan. Ce pacat ca renumita orchestra Mambo Siria nu a putut sa presteze. Managerul Dinescu presta la iRealitatea TV. Se VINTUra mereu pe adcolo vinerea.
A consemnat Adi de Vit<r>o, de<z>gustator de vinuri roshii



     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Adio, Republica Moldova! (4922 afisari)
 Armada americana pentru Iran si Siria (3802 afisari)
 Basescu despre un ziarist: "Un gaozar" (3271 afisari)
 L-am urat pe Ceausescu (2887 afisari)
 Papa porneste cruciada contra Islamului (2478 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00711 sec.