Ziua Logo
  Nr. 3748 de sambata, 7 octombrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Social

2006-10-07
Logic din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 83.196.242...)
2006-10-07 11:05
Cersetori

Cu inflatia de popi din ziua de azi din Romania nu ma mira ca fiecare popa vrea sa-si construiasca singur locul de munca si avrea proprie.

A cui va fi biserica dupa ce va fi construita ? Cate zeci de mii de euro va cere popa ca sa o dea "mostenire" cand va iesi la pensie ? De unde va primi salar ?

De ce nu faceti apel la populatie pentru constructia de scoli de muzica, de sali si terenuri de sport, de lacasuri de cultura generala, nu biblica ...

Popii din Romania nu vor sa auda de asa ceva pentru ca le face concurenta si lumea in loc sa se duca la biserica sa dea banul la "sfantul parinte" se desteapta, se duce sa-si petreaca timpul liber in mod creativ, sa fie bun de munca saptamana viitoare.

Este o intreaga MAFIE in biserica ortodoxa din Romania. Daca in vami circula sute de milioane de euro la negru, sa stiti ca si prin mainile murdare ale popilor cicula aceleasi sume fara sa taie o chitanta, fara sa plateasca impozit pe venit, fara sa plateasca impozit local pe locul unde este construita biserica si vila popii dar nici pe aceste constructii ...

Fiecare are dreptul sa creada sau nu, dar sa ne ia de fraieri, asta nu sunt de acord. Pana cand ?

Desteptati-va dragi romani si ia ganditi-va cei de la impozite cum puteti sa controlati si aceasta hoarda de zeci de mii de popi care traiesc pe spatele poporului fara sa plateasca impozit pe salar, sa anunte tarifele pentru prestatiile de servicii (inmormantari, botezuri, sfintiri de trotoare, WC-uri etc) si sa dea chitanta pentru fiecare prestatie facuta.

Multumesc in numele dreptatii si a legii in interesul intregului popor.

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-10-07 17:53
Cersetor... de atentie

Dle iLogic, daca mata nu mergi in biserica, e treaba dumitale, dar ca sa inciti lumea sa nu se duca, imi vii cu labe murdare, cu hoti, si alte prapastii... vezi ?
Tre' s' te spovedesti ca vorghesti chestii necurate...

Stii ce e aia libertatre de cult ? Stii ce er aia respect pt. insitutii? Cat poate costa o biserica, pe linga cat banet s-a furat, irosit, ascuns in tzara aceea.
N-o sa o ruineze o biserica in plus, important e sa fie o biserica, nu un muezin.
Si lasa-i tu pe popi in pace, ca-s oameni cu doi ochi si un nas ca tine si ca mine, nu-s bucati de piatra, pot fi cei buni, cum pot fi cei rai. De unde stii tu ca popa in cauza de fatza e un om rau ? N-o stii. Atunci nu-l denigra.

Si cand ai sa mori, ce facem cu tine, nu chemam preotul? Doamne fereste sa imbatranesti singur ca un cuc si nimeni sa te caute, decat vreun preot cu suflet, mai stii ?
Are si preotul utilitatea sa. Mai bine un preot decat un imam. Ca preotul nu-ti spala mintile si nu urla in biserica, du-te si ucide, ca te-asteapta cel de sus cu lapte si miere. N-ai chef sa-i vezi, intoarce capul, n-ai chef sa dai un ban pt. cei saraci, procedeaza la fel, dar cand ti-o fi greu sa nu te aud ca zici "doamne ajuta-ma", ca nu se stie niciodata in viata.

Desteapta-te tu, lasa-i pe altii sa se conduca dupa cum ii taie capul, doar sunt adulti si vaccinati. Vrei chitante, dar lucrezi la Finante ? Nu cumva esti o leaca invidios? - urat sentiment invidia...


La 2006-10-07 11:05:05, Logoroic a scris:
> Multumesc in numele dreptatii si a legii in interesul intregului popor.

Alleluia ! Esti bun de popa, ia uite ce pomelnic ai putut scrie, mai ca reuseai sa ma duci pe calea... stramba !


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Adio, Republica Moldova! (4922 afisari)
 Armada americana pentru Iran si Siria (3802 afisari)
 Basescu despre un ziarist: "Un gaozar" (3271 afisari)
 L-am urat pe Ceausescu (2887 afisari)
 Papa porneste cruciada contra Islamului (2478 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.