Ziua Logo
  Nr. 3742 de sambata, 30 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-30
JMJ (, IP: 24.91.178...)
2006-09-30 19:00
Libertate de exprimare cu injuraturi?!

Trebuie sa recunoastem ca au dreptate si chiar fac un bine atat suporterilor cat si jucatorilor, numai ca ar trebui sa si explice DE CE se impun masurile respective.
Uite de ex, la Virginia Beach sunt puse chiar si tablite ca e interzis injuratul sau folosirea vorbelor urate si se pedepseste contraventional. De ce asta? Pentru ca acolo exista Biblioteca cu lecturile lui Edgar cayce in care se spune cat de mult rau aduc astfel de vorbe, atat pentru cei carora le sunt adresate, cat, mai ales, celor care le adreseaza.
"...nu te-nfuria si nu injura pe cineva, mental sau cu voce. Asta aduce mai multe toxine decat daca ai consuma alimente ce nu sunt bune.
. . don't get mad and don't cuss a body out mentally or in voice. This brings more poisons than may be created by even taking foods that aren't good.
Edgar Cayce Reading 470-37
Multi sportivi se folosesc de rugaciuni, meditatie, si se comporta dupa cum spun invataturile divine - adica, iubire fata de Dumnezeu si cei din jur, compasiune, amabilitate, iertare, ajutorare frateasca, s.a.m.d. - pentru a-si imbunatati performantele.
Am auzit-o intr-un interviu pe patinatoarea Tara Lipinsky spunand cum a castigat medaliile de aur facand rugaciunile rozariului impreuna cu mama ei, si prin Novena la St. Terese de Lisieux. Sau Michelle Kwan folosind meditatia a reusit si ea sa castige multe medalii, ca si multi alti sportivi.
Uneori ma intrebam, chiar pana unde vor reusi astia sa-si mareasca performantele? Vedem ca din an in an se stabilesc noi recorduri.
Nu vedeam nici legatura cu religia si de ce rugaciunile i-ar ajuta pe sportivi. In meditatia din dimineata asta, mi-a rasarit in minte ca anumiti sfinti au reusit performante mult mai mari - precum levitatzia, s.a.
Deci asta face parte din evolutie, caci va trebui sa devenim cu totii sfinti: prin credinta ssi eforturile noastre, sau altii prin suferinta.
Patronul sportivilor pentru catolici este SAN SEBASTIAN; se vede ca si el era mare alergator sau ceva a reusit sa faca prin credinta sa. Sa mai adaugam si ca Fecioara Maria a aparut la San Sebastian de Garabandal - Spania, 1961-65, si a facut multe exercitii cu cele patru fete, un fel de zboruri la mica inaltime, inainte-inapoi, cu opriri bruste, astfel ca cei ce se tineau dupa ele alergau gafaind si nu puteau opri brusc din cauza inertiei, in timp ce ele nu au dat nici cel mai mic semn de oboseala.
De altfel si Isaiah 40:31 zice: "Cei ce il servesc pe Dumnezeu isi vor einoi fortele, ei se vor inalta cu aripi precum vulturii. Ei vor alerga si nu vor obosi; ei vor merge si nu vor cadea."
Ma gandesc ca vre-un pelerinaj la SanSebastian de Garabandal i-ar putea ajuta pe sportivi sa castige meciuri sau concursuri.
Italienii sunt mari forbalisti si castiga mereu campionate, dar stiti ce veneratie au eu pentru Madonna (Fecioara Maria) - in Italia ziua de 15 aug e sarbatoare natioanala si nu se lucreaza, iar numele celui mai important stadion - San Siro - inseamna Sfantul Siro. probabil ca o fi facut si el ceva pentru sport.
Cu Biblia, rugaciuni si meditatie se imbunatatesc performantele si putem face sa apara lucruri; unii pot face asta instantaneu, altii mai de durata. Depinde de taria credintei.


The moment after someone first falls asleep is an ideal time for suggestive therapy, particularly in children. During this time, the individual is especially responsive to suggestions made to the subconscious
Who gains by being forgiven and by forgiving? The one that forgives is lord even of him that he forgives.
Edgar Cayce Reading 585-2


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Tom Lantos - portret neretusat (3445 afisari)
 Tragedia din Darfur (3319 afisari)
 Tara Secuilor in Tara lui Papura Voda (3225 afisari)
 Stalinistii FRF (2555 afisari)
 Maior e finul lui Talpes (2057 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00716 sec.