Ziua Logo
  Nr. 3721 de miercuri, 6 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Politica

2006-09-06
Serlan Dinus (, IP: 86.105.29...)
2006-09-06 11:26
DNA cauta coruptii in rai . . .

Coruptia si Directia Nationala Anticoruptie sunt doua multimi incompatibile, asa stand situatia legala (nu dreapta ci prevazuta in legile autohtone) e clar ca fara o alta multime de interferenta cu cele 2 de mai inainte nu poate fi eficienta prin modul lor stabilit de un Parlament ce face legi fara rost in acest domeniu, respectiv lipsind legea provenientei averilor fizice si din conturi toate astea nu pot avea sustinere in dovedirea temeiniciei culpelor! Adica avem o instituie care nu poate opera in sensul in care a fost creata. Chiar si in aceasta situatie s-ar putea face mai muilt si eficient in folosul insanatosirii morale a natiunii daca DNA ar fi luat la intrebari pe cei care nu au executat obligatiile prevazute in legile Romaniei, de exemplu:
- de ce nu s-au restituit terenurile pe vechile amplasamente, adica de ce legile funciare nu s-au pus in aplicatie efectiv in spiritul lor si in litera legii, desi unii pt incurca treburile prin Primarii papa banul public de atatia ani!
- de ce padurile dispar efectiv de pe teren !
- de ce nu se executa cei care intradevar au taiat padurile Romaniei! In fapt executandu-se cei fara pile si care nu au dat spagi ca sa-si ia ce este al lor?!
- de ce falimenteaza unii cu buna stiinta sau din incompetenta firmele si regiile statului pt a le cumpara mai ieftin prin bursa sau altfel?!
- de ce pe strada mea s-au inlocuit dupa revolutie de 5 ori stalpii electrici?!
- de ce in procesele civile generate de fapte penale de coruptie nu participa procurorii (neglijenta in serviciu la aplicarea legilor de retrocedare a averilor funciare si imobile, fals in acte publice prin tertipurile din primarii unde oamnenii semneaza ca au primit titlurile dupa ce au fost pusi in posesie la fata locului....cand de fapt nici nu s-au miscat din primarii.) ?!
- de ce sunt falsificate produsele sau declarate chiar la televiziune altfel (alea fara clor, care contin de fapt hipoclorit care nu este acelasi lucru cu clorul!) ?!
- de ce se dau si s-au dat credite dupa criterii diferite de cele declarate public? La toate bancile datoriile lor au fost platite din banul public, pai atunci de ce nu mai functioneaza bancile acelea ca sa plateasca fiecarei persoane sumele datorate?!
E de lucru pt DNA sau nu e de lucru?
Daca vor cauta in acel rai inventat prin inginerii legislative vor fi tot asa de ineficienti! De ce sa nu ia salariile dupa nr dosarelor finalizate in Justitie? Doar sunt oameni care au studiat Dreptul si foloasele necuvenite constituie un delict ... ori babele alea au fost legate cu mare pompa . . ori teroristul scapat de la nebunii din Lugoj cu doua butelii
putea arunca in aer un complex studentesc ?! Alienarea noastra continua ca pe vremea lui Peter W Roman care a a confiscat capitalul intreprinderilor de stat si la dat bancilor ca ele produceau valorea adaugata...! Tot atunci actiunile cumparate de pe vremea lui Ceausescu cu buna credinta ca e spre o economie de piata au fost date inapoi . . . Nu ne mai alienati cu chestii de balci DNA trebuie sa fie spaima hotilor reali nu aranjati la teatrul tandarica....


     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam (4332 afisari)
 Misterul Ron Arad rascoleste din nou Israelul (3393 afisari)
 Acoperitii nedescoperiti (3348 afisari)
 Amenintarea Rodicai (2831 afisari)
 Lupu paznic la OIL (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01475 sec.