Ziua Logo
  Nr. 3721 de miercuri, 6 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-09-06
flachi din RO, USA si ce s-o mai adauga la echipa HTTP://PEROMANESTE.COM (...@gmail.com, IP: 70.129.201...)
2006-09-05 23:47
Intrebare

Suna legalist dle Ciachir ceea ce scrii dumneata aici. Sursa indignarii publice la faptul ca unii preoti au turnat nu este numaidecat din pricina ca ei ar fi spus mai departe ceea ce le-a fost destainuit la spovedanie, ci ca ar fi spus mai departe ceea ce omul le-ar fi spus--la necaz sau bucurie.

Intr-adevar, in timpul acela cand te simteai apasat anti-spiritual din toate directiile, te-ai fi gandit ca preotul ti-e unul din putinii aliatzi naturali pe care ii ai in a rezista mizeriei zilnice. In fond, preotul avea nevoile materiale asigurate independent de colaborarea lui cu Securitatea, deci n-ar putea invoca aceeasi scuza cu a unui amarat de strungar ce locuia la camin de nefamilisti si turna pentru rand in fatza la butelie.

Sa intelegem ca dumneata dle Ciachir nu consideri pacat relatarea de catre un preot la Securitate discutia unuia cu acel preot? Daca da, dumneata te-ai integrat deja in anglo-saxonism inainte ca acesta sa fi ajuns la Bucuresti...

Se vede treaba ca in Romania a inceput sa se duca totul de rapa in momentul in care rectitudinea morala a taranului roman (cca. 85% din populatie in 1947) o fost pervertita de agentii Moscovei in Romania: Mai intai prin eliminarea celor integri si apoi prin promovarea exclusiva a lichelelor. Ceausescu numai a nationalizat si generalizat lichelismul--scriitori, preoti si aparatorii cu orice pret al acestora inclusiv.

Nu pot decat sa salut aceasta initiativa tardiva de punere la lumina a mizeriei umane comuniste (Dosariada) si sa sper ca din asta cei care au de ales in ziua de azi vor alege dreptatea in masura mult mai mare decat noi, cei de pana la 1989.

Dinica de la peromaneste


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Controversatul Mihai Ghezea l-a scos din tara pe Hayssam (4332 afisari)
 Misterul Ron Arad rascoleste din nou Israelul (3393 afisari)
 Acoperitii nedescoperiti (3348 afisari)
 Amenintarea Rodicai (2831 afisari)
 Lupu paznic la OIL (2688 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00668 sec.