Ziua Logo
  Nr. 3719 de luni, 4 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-04
Adrian v.D. (, IP: 217.228.251...)
2006-09-04 10:23
E valabil pentru toti care au intors spatele unui regim criminal

Daca dictatura comunista n-ar fi fost invinsa de tehnologia Vestului democratic(si nu cum povesteste A.Severin,din pofta nebuna a lui Gorbi de a schimba lumea...Ar fi comic,daca nu e cu rea intentie.)unde s-ar fi aflat azi marii capitalisti ai tarii,politicienii fsn-psd si din alte partide?!De partea dictatorului.Oricare ar fi fost el azi.Multi ziaristi ar fi scris la ziarele partidului....osanale pcr-ului,conducatorului.

Dar cei care i-au intors spatele dictatorului?S-ar fi ocupat de ei Securitatea......Chiar si de Pacepa(PA-CE-ausescu-PA!)
Amintesc doar o lege a Armatei Germaniei:orice soldat ce primeste un ordin care este impotriva Umanitatii,are datoria sa nu execute acel ordin!Adica sa nu execute ordinul superiorului.....Tradare?? Cat de fanatici pot fi cei care-l invinuesc pe "general",si ASTAZI, de tradare.....Cand se stie -doar si in parte-ce grozavii impotriva umanitatii au facut <soldateii loiali>...impotriva cetatenilor tarii!
Ce logica bolnava....Cine se mai mira atunci de <adeziunea> unora pentru Iran,Siria sau Cuba?!Acesti oameni traiesc in trecut,nu cunosc umanismul european,nu pot fi crestini,si nu traiesc in realitatea lumii de azi!Vorba lui Traian Ungureanu,"..O alta parte(a lumii-e vorba de islamisti)traieste intr-o taitura de timp diferita:poate 1500,poate 1700,in nici un caz mai tarziu,in nici un caz in era moderna."Pentru comunisti-socialisti:in nici un caz ei nu traiesc in 2006!
Iar toti care au intors spatele comunismului criminal,se simt tradati de cei care nu accepta tradarea calailor,a neoamenilor.Una este sa tradezi calaul,alta e sa tradezi victima.
O saptamana placuta!

Adrian D.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politia dictatorului (12224 afisari)
 Revolutie pe sosele (7253 afisari)
 Castrarea serviciilor secrete (3246 afisari)
 Dan Puric, respectat in lume, batjocorit in Romania (2262 afisari)
 Capitala Culturala a Escrocarii Europei Sibiu 2007 (2085 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00704 sec.