Ziua Logo
  Nr. 3719 de luni, 4 septembrie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-09-04
ursu livia (, IP: 86.124.104...)
2006-09-04 08:20
ACTUALUL SRI NU-SI RESPECTA LEGEA CADRU DE FUNCTIONARE.

Ctitat:

"." Noul lider avusese, de asemenea, dosar de urmarire informativa la U.M 0920/A (detalii in Mostenirea Kremlinului), care il suspecta de colaborare cu Moscova. In 1990, atat KGB, cat si Securitatea erau huiduite, si orice indiciu ca Iliescu ar fi colaborat cu ele putea sa-i fie fatal. Primul ministru, chipesul Petre Roman, avea dosar "

Ce vreti mai mult de atat?Iliescu ion si toti cei adunati in jurul lui,sub "flamura rosie" a PSD-lui continua sa practice politie politica si sa fie aparati de structuri securiste,ceea ce inseamna ca sunt un pericol real pentru siguranta nationala.
Politia politica ceausista nu si-a incetat activitatea dupa dec.1989,ea doar si-a schimbat mijloacele de terorizare:
1.Somajul la peste 65% din fostii muncitori comunisti,fara existenta unei pietzi reale a fortei de munca a dus la terorizarea si infometarea in masa a acestor nenorociti.
2.Sugrumarea totala a oricaror intentii de democratizare reala a tarii,descreditarea si decapitarea inca din fasa a reaparitiei partidelor democrate anticomuniste , in primul rand prin infiltrarea in randurile lor a tortionarilor securisti.De aceea cei mai multi dintre ei sunt in partide istorice anticomuniste.
3.Alungarea in strada a minorilor de peste 10 din orfelinate si transformarea lor cu ajutorul militiei in mici tortionari pentru oricine s-ar opune regimului securisto-KGB-isto-ILISTO-PSD-ist
Acestor hoarde li s-au alaturat si minorii din familii saracite pana la limita subexistentei.Militia de dupa 1989 a organizat si instigat la fapte grave penale GASTILE DE CARTIER.Inactivitatea militiei postdecembriste fata de faptele penale ale gastilor de cartier era ...justificata cu...democratia.Aceasta era o alta forma de POLITIE POLITICA ILIISTA care trebuia sa blameze democratia si sa justifice ocuparea autoritatii de stat a Romaniei de catre comunisti si securistii lui iliescu.
4.Distrugerea totala a demnitatii si onoarei unei parti dintre romani care devin slugi in lumea civilizata,astfel ura impotriva capitalismului ajunge la dimensiuni f.mari."Oamenii noi"ceausisti devin arme umane impotriva tarilor vest europene(crima,prostitutie,droguri ,tiganie,marlanie pana la desfiintarea civilizatiei vest europene).
5.Descreditarea autoritatii judecatoresti prin musamalizarea dosarelor penale ale mafiei PSD-iste si asta dupa ce mass media a facut publice averile ilicite ale coruptilor din PSD in frunte cu nastase adrian.

De aceea sunt atat de consecventa in denuntarea PSD-lui ca un partid antiromanesc.
Intr-o Romanie eliberata de securisto-comunisto-PSD-ism, iliescu ion si toata sleahta din jurul sau ar fi suportat demult rigorile legii.
BRAVO ,ZIUA ,PENTRU ACEST ARTICOL.Le asteptam cu nerabdare pe urmatoarele.Va multumim.Cu consideratie.L

March (...@yahoo.com, IP: 82.208.169...)
2006-09-04 09:30
Re: Livia, cati crezi ca au citit "Mostenirea Kremlinului" si cati din astia au inteles...


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Politia dictatorului (12224 afisari)
 Revolutie pe sosele (7253 afisari)
 Castrarea serviciilor secrete (3246 afisari)
 Dan Puric, respectat in lume, batjocorit in Romania (2262 afisari)
 Capitala Culturala a Escrocarii Europei Sibiu 2007 (2085 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00756 sec.