Ziua Logo
  Nr. 3716 de joi, 31 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-08-31
Adrian v.D. (, IP: 217.228.250...)
2006-08-31 18:40
Domnule Simiondan,

citind articolul semnat de S.Andreescu m-am intrebat,intuitiv,unde se ascund azi adevaratii vinovati pentru masacrarea intelectualitatii romanesti..(pentru ca am gandit si eu precum dumneata)
Dar oriunde s-ar ascunde,la Viena,Berlin sau Bucuresti,ei nu pot decat sa-si rada in pumni pentru atitudinea f. intranscidenta a unor intelectuali ("de rasa")fata de colegii lor.E bine? E rau?Eu zic ca este normal,intr-o societate care se indreapta spre normalitate.Pentru ca,chiar si intre democratii adevarati exista o lupta ideologica,permanenta,intre un curent liberal european(Andreescu) si unul socialist european(Plesu).Exista si nuante de gri,intre colaboratorii de ieri,ai unui regim criminal.Unii au colaborat mai mult,altii mai putin,iar cei mai putini,de loc!

Dar mentorii raului,dar slugile securiste care amenintau,bateau,omorau si instigau la "ciripit",unde sunt acestia?Macar un proces simbolic in care sa fie implicati toti mentorii sistemului comunist criminal.....

Unul, se intreaba intr-o postare,daca ajuta cu ceva,fie si aflarea unor nume de calai....Daca nu se cunosc mentorii,pazitorii virusului care a imbolnavit corpul Romaniei,cum sa se aplice un diagnostic corect,dar o terapie...?!Se stie doar ca virusul a fost adus din URSS.Nu vorbea Iliescu de "intinarea" virusului omenirii?Iar oamenii,plini de virusi,nu-l aplaudau pe "e de-al nostru"?Poate chiar si marii intelectuali au primit ceva din acel virus....Nu toti,Doamne fereste!
Numai de bine!

Adrian D.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Doctor Moarte (4200 afisari)
 Cazul Andrei Plesu si tema colaborationismului (I) (3933 afisari)
 O veste simpla si stupefianta (2974 afisari)
 Basescu vrea sa aplice legea talionului (2456 afisari)
 Forjarea secretului (2366 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00875 sec.