Ziua Logo
  Nr. 3714 de marti, 29 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-08-29
DORIN TUDORAN din USA (...@comcast.net, IP: 69.140.216...)
2006-08-29 03:30
Re: Morala este morala si justitzia este justitzie

Nici eu nu spuneam -- nici acum, nici altadata -- ca lucrurile trebuie facute altfel decat cum se cuvine.

Am infruntat, multa vreme, furia unora care nu vedeau ratiunea pentru care pledam, cu incapatanare, pentru prezumtia de nevinovatie, pina la aparitia probei de vinovatie. Pledez, in continuare, pentru acelasi principiu. Dar in cazul de fata probele de vinovatie sunt arhi-suficiente. Tot ce trebuie facut este cercetarea colectiei unui organ de presa al... Securitatii -- "Saptamana." Turnatoria si politia politica sunt limpezi ca lumina zilei.

Nu la articole obisnuite de ziar ma refeream. Ma refeream la denunturi calificate, la campanii de desfiintare combinate cu LIPSA DREPTULUI LA REPLICA, la folosirea de documente si informatii ce NU puteau fi furnizate puslamalelor de presa decat de Securitate. Nu imi amintesc ca ziaristi ca Bacanu sau Nistorescu sa fi scris ce au scris Barbu si Vadim.

Sunt de acord cu dvs. ca asa cum arata in aceasta faza, "dosariada" arata mai mult ca un efort de eliminare a oponentilor politici decat ca un necesar proces de limpezire a ... aerului.

Evident ca sunt de acord ca deconspirarea trebuie facuta "pe acte". Cu cateva conditii: a) sa fim sigur ca avem TOATE actele; b) sa fim sigur ca actele prezentate nu au fost "mesterite". Putem avea aceste certitudini? Nu prea. Dar asta nu inseamna ca deconspirarea nu trebuie sa mearga inainte. Inseamna ca trebuie sa ne folosim puterea de a intelege si judeca, nu a ne lasa manipulati inca o data de cei care incearca sa-si elimine adversarii.

In sfarsit, cazul la care m-am referit atarna de gatul Romaniei post-decembriste ca o piatra de moara. de aproape 17 ani. E inacceptabil. Daca dovezile publice de politie politica facuta de Vadim Tudor si altii ca el nu sunt suficiente, atunci e greu de crezut ca mai poate fi cineva acuzat si dovedit de asa ceva.

Cele bune,

Dorin Tudoran

+ (...@web.de, IP: 89.49.21...)
2006-08-29 11:18
Re: Morala este morala si justitzia este justitzie

Domnule Tudoran,

inainte de orice multzumesc pentru raspuns. Nu atzi raspuns totusi la intrebare ( si nu cred ca o vetzi face ) punctual ; Sunt articolele din ziar politzie politica in sensul Legii ???? Si daca da , de ce nu sunt si celelate acte , sentzintze judecatoresti , cantari ale Romaniei, etc. bagate in aceeasi oala ??? Nu sunt suporterul lui Vadim . Pe Vadim il putetzi acuza de orice , dar nu de politzie politica ! Si fara acte ! Campania anti-Vadim este comandata . Poate sa o vada chiar si un orb . De ce nu se publica dosarele pe NET ca lumea sa decida singura ??? In momentul in care includetzi articolele de presa in categoria denuntzuri atzi trecut deja la tehnicile inchizitziei , domnule Tudoran ! Si e pacat .
Indiferent cine comanda muzica.
Cele bune,

Klaus Steinberg


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Nastase, Stolojan si Basescu naufragiaza... (3684 afisari)
 E unul care toarna mai dulce decat mine? (3660 afisari)
 Antonescu in captivitatea sovietica (3429 afisari)
 Manastirea Cernica, si cu proprietatile furate, si batjocorita! (2605 afisari)
 Ioan GROSAN: Era ticalosilor (2487 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00784 sec.