Ziua Logo
  Nr. 3706 de sambata, 19 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-08-19
rosa luxemburg (...@operamail.com, IP: 207.134.84...)
2006-08-19 16:01
Adevarul despre trecut si despre prezent

Cei ce-au colaborat cu Securitatea si-au adus in acest fel aportul la prezervarea ordinii juste si umane a statului comunist care era Romania. Aceasta ordine justa si umana ne-a permis sa traim civilizat, ne-a permis sa muncim si sa beneficiem in mod echitabil de roadele muncii noastre, ne-a permis sa construim si sa avansam ani lumina intr-un timp istoric extrem de scurt.

Daca se considera ca securistii au comis vreo ilegalitate prin aceea ca au racolat informatori ei pot fi deferiti justitiei, judecati si pedepsiti pentru asta. Daca se considera ca cei care au colaborat cu Securitatea au incalcat vreo lege sau au creat vreun prejudiciu ei pot fi deferiti justitiei si judecati pentru asta.

'Deconspirarea' securistilor si colaboratorilor reprezinta pina una alta o intruziune abuziva - a unor 'politicieni' corupti si fripturisti ce s-au infruptat adinc din avutia nationala vandalizata si jefuita a Romaniei - in viata privata a milioane de cetateni ai Romaniei. Aceasta campanie de bullying in grotesc stil american indreptata de acesti indivizi venali si minjiti impotriva a miloane de cetateni romani - care au muncit cinstit si si-au adus contributia la construirea si ridicarea Romaniei - este o insulta grosolana la adresa cetatenilor Romaniei.

Basescu si 'deconspiratorii' trebuie sa se deconspire pe ei insisi, sa declare matrapazlicurile si activitateatile criminale pe care le-au desfasurat din '89 pina azi prin care au jefuit si ruinat Romania. Caci faptele lor ticaloase au impins intr-adevar Romania inapoi pe scara evolutiei si au distrus deadevaratelea vietile si speranta a milioane de romani.

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-08-19 16:46
Re: Adevarul despre trecut si despre prezent

Roza draga, abia astept sa vad reactia unui coleg de pe forum(prezent si astazi la post) cand va citi postarea ta ! Ieri a facut ca toti dracii ! Sper ca azi sa-i raspunzi asa cum merita.

Maxim din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 85.204.58...)
2006-08-20 00:18
Re: Adevarul despre trecut si despre prezent

Rosa Luxemburg (un nume cu rezonante cominterniste!) - sper ca ai glumit mai devreme. Sau poate uiti ca in Romania comunismul a fost impus si mentinut cu forta. Iar instrumentul de intimidare a fost securitatea.

De acord cu tine ca intr-un stat (oricare ar fi el) trebuie sa existe ordine si respectarea a legilor. Numai ca statele comuniste erau un fel de inchisori gigantice, un fel de experimente pe scara larga gandite de minti diabolice pentru a testa limitele umane.
Un om are nevoie de adevar si libertate pentru a se manifesta la intreaga sa capacitate. Aceste doua valori -adevar si libertate- au fost cel mai putin respectate in statele totalitare comuniste.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jos palaria, d-le presedinte! (5451 afisari)
 23 august - radiografia unei lovituri de Palat (2593 afisari)
 Sahara din Romania (2055 afisari)
 Geriatria romaneasca a imbatranit prematur (2011 afisari)
 A vrut Antonescu sa negocieze cu rusii? (1597 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01766 sec.