Ziua Logo
  Nr. 3706 de sambata, 19 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-08-19
GICA CONTRA (...@hotmail.com, IP: 66.81.154...)
2006-08-19 12:15
MAI TASE CHIAR FACI PE...

Basescu va conduce tara dictatorial dar nu ca Pingelica. Ma refer la un control sever dat fiind ca multi fosti membrii de partid si securisti inca ocupa functii importante furnizind informatii acolo unde trebuie.

Adica un Tiriac care este cetatzean german nu a lucrat cu secu? Dar Mircea Geoana de care se stia cu mult timp inainte ca va fi asul de sub mineca al lui Iliescu? Dece Alianta Fostilor Detinuti Politici din AMerica au demonstrat impotriva lui Geoana de a fi ambasadorul Romaniei in SUA. El venea dupa Mihai Botez fostul matematician ce a murit in conditii suspecte la Elias. Fost disident cu aprobare de la secu el critica economia lui CEAU dar pleca la seminarii internationale fara probleme. Cine era cumnatul lui? Pai era chiar Sergiu Celac translatorul lui Ceausescu care a ajuns ambasador la LONDRA. Ciudat nu? Revolutia a fost facuta la lupa in detaliu de catre rusi are aveau "green" dat de ameriani. Ceausescu trebuia sa cada pentru ca incurca putin lucrurile. Apoi occidentul se confrunta cu multi transfugi chiar fiind amenintati de Gorbaciov ca nu va mai putea face fata emigratiei asa ca...
Deci la putere cine veni? Iliescu educat la Moscaova ceea ce l-a tinut in viata. Roman cu tata rus-evreu ajuns mare prin Romania lui CEausescu. Militaru si el pro rus trecut pe linie moarta dupa "noaptea generalilor." Magureanu era copilul de suflet al agenturilor ruse si maghiare. Asa ca ... armata cistiga razboiul in 89 dar la putere nu au ajuns revansantzii de la armata ci tot secu. Cum fu posibil? Simplu prin iutzeala de mina si nebagarea de seama. Deci tot ce era pro rus conducea romania. Acestia au condus trei mandate dupa cum se stie ale lui Iliescu. CIne detinea dosarele importante? Pai nu armata care era subordonata rusilor la fel ca si secu? Iata dece nu se putea face lumina.
In cazul Basescu sint convins ca are dosar de colaborare dar uiti sa comunici ceva important " daca desconspirarea ar aduce prejudicii statului dat fiind activitati care ar leza securitatea tzarii aceste dosare nu vof fi facute public.
Iata dece nu cred ca dosarul lui Basescu nu va fi facut public pentru ca ar fi multi implicati in transporturile de arme de droguri etc. pentru bani. Sau cit i-om fi alimentate pe rusi pe chinezi sau cite tzepe am tras, Dumnezeu stie.

Iata dece Basescu este sigur ca dosarul lui nu va fi gasit niciodata.
Teroarea si domniatai rusa se va sfirsi si sa speram ca vom incepe o noua era.

Insa ce ma surprinde este cum a stiuc cu multe luni in urma, Vadim TUdor, de faptul ca d-na Musca a lucrat pentru secu. De la securile care lucreaza pentru el? Dar cum au avut control asupra dosarelor? Iata o enigma.

Nitu Rodica (...@yahoo.com, IP: 82.208.142...)
2006-08-19 14:45
inexactitati


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Jos palaria, d-le presedinte! (5451 afisari)
 23 august - radiografia unei lovituri de Palat (2593 afisari)
 Sahara din Romania (2055 afisari)
 Geriatria romaneasca a imbatranit prematur (2011 afisari)
 A vrut Antonescu sa negocieze cu rusii? (1597 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00609 sec.