Ziua Logo
  Nr. 3705 de vineri, 18 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-18
underinfluence (, IP: 68.156.6...)
2006-08-18 19:43
suntele unele admiratoare de-a lui Tudoran Dorin care abuzeaza cu zel si ne abuzeaza cu pseudo-bigrafia acestui



Tudoran Dorin este un dizident la fel cum a fost si Ion Iliescu sau Birladeanu cu al sau Silviu Brucan , sa fim seriosi , acest individ cu pretentii de intelectual si premii multe de la institutia securista Uniunea Scriptologilor Romani cand a ajuns in SUA a frecventat mai multe biserici printre care si cea Mormona ( aceasta era adapostul tuturor securistilor care ajungeau in SUA ) undepreocuparea lui nu era credinta si rugaciunea ci mai degraba linguseala pe linga nevestele altora , sau cel putin asa se mindrea acest "erou"national care acum cam neglijeaza lupta anti-comunista si antisecurista care se desfasoara de o buna bucata de vreme in viata politica romaneasca , motivul ?
sa fie oare angajamentele sale fata de fostii colegi securisti?
La 16 ani dupa macelul din dec 89 pot spune ca Tudoran Dorin era un ilustru necunoscut ptr Romania si mai degraba EU sunt ala care l-am scos din vagauna securista , fireste ca -i destul de neplacut sa spun asta si am convingerea ca il aseaza intr-o pozitie inconfortabila avind in vedere orgoliul sau de mare valoare artistica care se crede dar defapt a fost 'ajutat" sa devina "talent literar" .
Cind spun ca l-am scos nu recunosc asta a fi un gest marinimos din partea mea si care a avut menirea de a arata valori ascunse ale spiritualitatii romanesti , ptr mine personal reprezinta o personalitatea stearsa caruia trebuie sa -i dau importanta din complezenta si respect fata de virsta sa , nu reprezinta un reper si mai putin credca ar putea fi un model ce ar produce nasterea unei noi generatii cu o noua menatlitate .
Un tip crescut in gradina obrazniciei securiste cu tupeul specific scolii si educatia arogantului "Mitica" , trecut de faza snobului datorita prezentei sale in multe scoli universitare prezenta ce s-a rezumat probabil la o activitate banala si pasiva ce a reusit sa-i imbogateasca biografia personala cu numele universitatilor ceea ce reprezinta foarte mult ptr lumea "buna" romaneasca .
Acum marele nostru "erou " sta ascuns ca un soarece de siloz si uita de lupta sa dizidenta fata de fosta securitate , oare de ce ? Totusi de ce?
Un individ ca el ar fi trebuit sa se faca cunoscut cu mult inainte de a incepe campania "dosariada", dupa relatia mincinoasa cu Dan Voiculescu de care s-a lepadat destul; de rusinos afirmind ca l-a cunoscut in copilarie pe vremea cind juca hochei , copilarie ce sa desfasurat in cartierul 23 August iar dupa mutarea sa din cartierul respectiv a afirmat ca nu sa mai revazut cu securistul Dan Voiculescu 20 de ani , acum si-a schimbat biografia , defapt s-a nascut si copilarit la Timisoara , am convingerea ca el habar nu are ce se publica despre el pe internet domeniul coordonat de insusiel prin misiunea data de securitate .
Tudoran Dorin e un individ la fel de scabros ca orice alt securist , lipsit de curajul luptatorului adevarat si destul de fals in viata romaneasca .
La fel de inutil ca intreag aclasa de intelectuali pasivi si gomosi carora sa nu le ceri explicatii despre menirea lor in aceasta jungla .
Tudoran Dorin completeza flora si fauna telectual-romaneasca fara sa contribuie cu nimic doar avind pretentii si fara obligatii dar cu mai multe drepturi .
Treceti-l pe lista la cota de piine lunara gratuita .

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.35.183...)
2006-08-18 19:55
Frumos roman(opera epica, nu nationalitatea) !

aveti o fantezie debordanta, felicitari ! Dar mie tare imi miroase a invidie din aceea verde-violet, atat de specifica natiei noastre.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Radulescu vrea sa fuga cu 7 milioane de dolari (4399 afisari)
 Uite cine vorbeste - doi (2813 afisari)
 Dosariada la inceput de drum (1975 afisari)
 "Andrei Saguna" traieste din "taxa pe prostie" (1804 afisari)
 Geniul care refuza un milion de dolari (1581 afisari)
 Mona Musca - deputata PNL pana in 2 septembrie (287 afisari)
 Phenianul acuzat de falsificarea monedei americane (269 afisari)
 Canicula face victime (140 afisari)
 Coruptia - cea mai mare nemultumire a romanului (127 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01115 sec.