Ziua Logo
  Nr. 3704 de joi, 17 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-08-17
Virgil Ciuca (, IP: 71.125.199...)
2006-08-17 14:42
Cine pe cine trebuie sa judece si in ce masura ? comentariul Domnului Sarchizian



In parte Domnul Sarchzian are dreptate numai ca majoritatea mafiotilor sunt fostii securisi si PCR-isti. Desconspirand , judecand si CONDAMNAND, fara asta nu se poate , fostii securisti se va distruge cea mai mare parte din esafodajul care sustin actuala mafie.

Securitatea ca institutie nu trebuie distrusa ci intarita dupa ce mai intai sau concomitent va fi "insanatosita".

Romania mai mult decat multe alte state din zona noastra are nevoie de institutia securitatii tot atat de mult ca si in trecut fie ca s-a numit siguranta nationala sau securitatea statului.

Sa nu se uite ca cei care au tradat intatai si intai a fost securitatea insasi!

Las la o parte motivele ! dar cum a fost posibil ca Ceausescu, seful statului sa ramana brusc fara nici un fel de aparare! Unde se afla asa zisa securitate care ar fi trebuit sa moara odata cu el sau inaintea lui ! Unde este acel atasament orb de care s-a tot vorbit al securitatii fata de sistemul social comunist ? Ceva a fost si ramane putred!

Se pare ca odata cu tradarea Pacepa , securitatea ca institutie a fost distrusa! si actiunile ei au fost subordonate " serviciilor de inteligenta ale lumii" cu a carui colaborare se mandresc si Roncea si Voci Curate !

Avem nevoie de securitate ca institutie si activitate mai mult decat oricand numai ca principiile dupa care trebuie sa se conduca trebuie reformulate!

Ce ati zice daca securitatea romana s-ar conduce de pe aceleasi principii ca MOSAD-ul si ar aplica exact metodele MOSAD-ului impotriva oricui , sau ar adopta principiile si metodele CIA !

Deci consider util desconspirarea securistilor si colaboratorilor lor , judecarea si condamnarea fara retinere a celor vinovati si refolmularea principiilor dupa care aceasta institutie isi desfasoara activitatea si trebuie sa si-o desfasoare eficient!

Daca am trai izolati pe o insula nu am avea nevoie de ea dar impanziti de colaboratorii "serviciilor de inteligenta ale lumii" nu avem sansa sa supravietuim ca un popor demn !

Caci se va gasi tot timpul cineva care sa ne oblige sa declansam din nou "ciclul de sacrificiu" trait in timpul lui Ceausescu indiferent de "societatea care ni se va impune !

Cand Constantinescu a devenit presedinte a preluat integral lozinca lui Ceausescu ca daca dorim sa traim bine in comunism avem nevoie sa trecem printr-o perioada de privatiuni ! tot asa abia instaurat , Constantinescu a inlocuit cuvantul comunisam cu democrartie si s-a ajuns rapid la "domnia mafiotilor " ale care baze au fost puse de Iliescu Ion.

Virgil Ciuca


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pana la capatai (2913 afisari)
 Topul mincinosilor (2533 afisari)
 Harta gigacaloriei (2179 afisari)
 Tzvetan TODOROV: Asasinii naturalizati ai Europei (2173 afisari)
 Günter Grass: soldat SS si laureat Nobel (1965 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01591 sec.