Ziua Logo
  Nr. 3704 de joi, 17 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Analize si comentarii

2006-08-17
Virgil Ciuca (, IP: 71.125.199...)
2006-08-17 03:30
Ce este civilizatia !


Care sunt tarile civilizate !

Daca un arab sinucigasi ar avea un tanc, un F16 sau rachete americane cu raze diferite de actiune ar mai fi nevoie "sa se arunce" in aer! Nu cred ci "ar arunca in aer " asa cum fac si Israelul si the US.

Nu incape indoiala ca religiile sunt fanatice unele mai mult , altele mai putin in functie de gradul de evolutie al societatii, iar in fostele colonii evolutia societatii este mult in urma tarilor coloniale care au beneficiat in dezvoltarea lor actuala de vanzarea sclavilor, vanzare de care unele popoare nu sunt straine si nu degeaba sunt numite "blood sucker", de utilizare sclavilor si de bogatiile coloniilor fara sa mai vorbesc de pretul dat pentru materia prima si pretul impus pentru produsul finit!

Cu Israelul ca stat si ca popor lucrurile sunt destul de complicate caci asa cum unii dintre cei care se pretind civilizati si democrati aflati prin grija autoputernicului printre islamisti, pretind ca arabii fug spre lumea occidentala , nu lumea civilizata caci o astfel de lume nu exista inca, tot asa sunt destule tari care si in trecut si in prezent nu se simt deloc confortabile cu prezenta si implicarea actualilor isrelieni sau evreilor din todeuna nici pe teritoriul lor si nici in afacerile lor! De ce?

De ce anticomunismul a fost direct mostenit de cea mai inalta forma de oprimare doctrinara sub numele de antisemitism ! a carui victime omenirea dejea le inregistreaza in cifre impresionante! , impresionante zic caci toate crimele puse la cale de cei care le comiteau pentru a stopa anticomunismul sunt t automat mostenite si continuate de cei care vor sa stpeze antisemitismul ! in loc sa se elimine cauza anticomunismului si antisemitismului !

Islamistii odata scapati de statutul de sclavi sau straduit sa-si consolideze independenta folosind si extremismul religios asa cum tari avansate economic si technologic folosesc deasemenea fanatismul religios crestin sau iudaic !

Fondatorii si sustinatorii revolutionari ai teoriei comunismului ca societate echitabila , cine sunt acestia se stiu foarte bine oricum nu sunt rusii caci rusii au fost doar uneltele ,au incercat si au reusit in parte pentru o perioada, sa impuna prin varsare de sange teoria lor si altor popoare si din pacate si poporul roman a fost una dintre victime.

Cand fondatorii si sustinatorii initiali ai comunismului au incput sa fie trimisi la munca de jos de catre sarguinciosii lor invatatei autohtoni, atunci zic fondatorii sngeroasei teorii comuniste l-au sabotat si brusc au realizat ca sunt mai favorizati daca inobilieaza capitalismul si-l numesc capitalism globalist pe care se straduiesc sa-l impuna altor popoare tot cu metode sangeroase dar cu arme mai sofisticate si mai diversificate dintre care propaganda ,cu veche traditie in revolutia comunista, este utilizata cu mare succes mai cu seama ca mass media este total sub controlul lor!

Fostile tarii coloniale au un avans technologic si economic ,cel militar fiind inclus , net superior fata de fostele colonii dar aceste tarii fost si unele inca actual coloniale sunt foarte departe de civilizatie! Nu te poti numi nici inteligent si nici civilizat cat timp folosesti sclavia si crima pentru ati mentine suprematia.

Nici Statele Unite si cu atat mai mult Israelul nu sunt tari civilizate!
Adevarat ca fostele colonii sunt mult ramase in urma din punct de vdere si doctrinar si economic dar "cine le-a tinut in intunerec" ? raspunsul este simplu : colonialistii.

Cei care vor sari ca arsi sa zica ca cel putin ultima fraza daca nu chiar tot comentariul meu este o copie a acuzelor comunismului la adresa "capitalismului muribund " le spun sa nu uite ca ei si numai ei sunt vinovati si de aceasta indocrinare iar printre indoctrinati ma numar si eu!

Ca ei fondatorii si sustinatorii comunismului au utilizat aceasta doctrina in propiul lor interes dar nu au crezut in corectitudinea ei , este tocmai aspectul acuzator si cauza conflictelor din lume . Cand o teorie fie ea si revolutionara , nu-ti mai serveste interesele adica nu-ti mai serveste setea de sange si putere o sabotezi ! Cred ca am fost clar.

Personal nu am crezut si nu cred nici in teoria comunisata dar nici in teoria capitalismului de tip imperialist si mai putin in teoriile globaliste!
Lumea insa evolueaza, tinde spre civilizatie si in aceasta incercare vom nota multe crime si multi criminali si in asa zisa lume extremista dar si in pretinsa lume civilizata.

Virgil Ciuca

akimote din MuyotoCity (...@msn.com, IP: 74.56.96...)
2006-08-17 04:35
Nici Statele Unite si cu atat mai mult Israelul nu sunt tari civilizate! ....

ingineru din vancouver (...@yahoo.com, IP: 209.121.38...)
2006-08-17 05:16
Re: Iata infine un tip interesant ! ... foarte interesant, mai ales ca-i un pic dus.

anonymous din No Man's Land (...@gmail.com, IP: 68.149.200...)
2006-08-17 20:21
Re: Ce este civilizatia !


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Pana la capatai (2913 afisari)
 Topul mincinosilor (2533 afisari)
 Harta gigacaloriei (2179 afisari)
 Tzvetan TODOROV: Asasinii naturalizati ai Europei (2173 afisari)
 Günter Grass: soldat SS si laureat Nobel (1965 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00618 sec.