Ziua Logo
  Nr. 3692 de joi, 3 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-03
CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-08-03 15:44
Domne,-tzi sta mintea-n loc !

La acest subEct de cacao pe care s-au scuipat floarea forumului de vro doua saptamini-'ncoace au mai ramas treJi trei-doamne-si-toti-trei, tomnai acum la ciorba de potroace, cind toti mesenii E betzi si muzica e-ntoi. Bai, fraierilor, acum, d'-abia, a inceput razboiu, dupa ce i-au spart. E ca aunci cind descoperi casa shobolanului, o spargi si shobolanii fug care-ncotro. Acum incepe balul, cind fugi dupa shobolani. Scapa cine poate.

Si mai e ceva. Domne !, toanta lumea si tot globu asta turtit e-mpotriva hamazului, dar nici unu' nu-i da direptate izdraielului ca ne scapa de iei. Io asta nu o poci a intelege. Acesti oameni, ievreii, nu fac altceva decit sa curete un cancer care incepuse sa metastazeze. Si ca orice cancer care se-ntinde pe organele sanatoase, trebuie taiat. Ca mai pica si singe curat ?, eu sunt sigur ca nu evreii sunt de vina. Eu nu am auzit vreodata de vreun atac al armatei evreiesti care sa aibe ca tinta directa, civili. Nu exista asa ceva. Dar greseli au fost. Asta este si ... tactica razbelului. (hi, hi, hi) Pai ? Amerecanii n-au bombardat ambasada chineza din Jugozlavia, dupa care-si cereau in genunchi scuzoaie ?

Condoleza se-nvirte ca un titirez in zona si-i da, in exclusivitate, lu' Oraili, interviu telecomandat ca sa linisteasca pe mincatorii de hamburgheli si ,,T" bone stake. Domnule, ca sa lasi pe mina muierilor o treaba asa de delicata mi se pare o mare tragedie. Unde esti tu nene Kissinger sa rizi cind vezi cum muierile-si dau coate intre barbatzii care se bat cu bazucile ? Alooo ! Trimiteti muierile acolo un'le ieste locuuuu ! Razboiu' e numai pentru barbati. Pe timpul razbelelor femeile nu au voie decit in spitale la bandajat ranitii. Chiar a-'nnebunit lumea-iasta, bre ?

Katty (...@home.com, IP: 83.252.166...)
2006-08-03 17:29
Re: Domne,-tzi sta mintea-n loc !



Chiar asa - iti sta mintea in loc !! Ce treaba avem noi restul lumii cu hezbolacii ? Cum si de unde au aparaut acesti hezbolaci ? Asa din neant ?De ce nu s-au creat hezbolaci in Romania si tocmai acolo ?

Ce naiba calugare , noi sa ne vedem de ale noastre si sa-i lasam pe actorii principali sa-si curete propria creatie. !!

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-08-03 18:20
Re: Domne,-tzi sta mintea-n loc !

Katty (...@home.com, IP: 83.252.166...)
2006-08-03 19:29
Re: Domne,-tzi sta mintea-n loc !

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-08-03 19:38
Re: Domne,-tzi sta mintea-n loc !

La 2006-08-03 19:29:51, Katty a scris:

> Hooooo ! Tbrrrrrr ! Hooo ! Adica cum, Ilenutzo ?, ievreii i-au creiat pe hezbolaci ? A ? Tu ai fi de-acord sa-ti faci o soacra daca n-o ai ?

<<<Soacra e un rau necesar atita tmp cit nu alegi sa stai in casa ei sau ea sa dea buzna in casa ta. Ce tu te insori cu soacra ? >>>>


Soacra un rau necesar ? Ma faci (sa ma) rid ! Dar, ma rog, daca asa vezi tu lucrurile, e treaba ta. E bine sa spui ca nu dau buzna in casa ta. Dar vezi tu, cind soacra nu te recunoaste de nora si tot vrea sa te dea afara din casa ta, atunci te duci la ea sh-o iei la palme. Nu ?


____________________


Sau vrun dushman ? Sh-acum, ca tot mi-o trasesi cu chestia ca : <de ce nu s-au creat hezbolaci si-n Romania> ? Pai io cred ca-i avem si noi : secuii ! Si cine n-are, hezbolacii lui ?
>

Problemele nu sint identice.


Da, nu sunt identice d.p.d.v.d. al realitatii, dar d.p.d.v.d. politic se aseamana al naibii de mult.

______________


> Ce-ai ?, tz'e dor de mine ?
>

<<Dar tie ? >>

Eeei, tu stii ca esti febletea mea. Chiar sh-atunci cind ma iau de tine. Ca tine nu e nimeni. Tu ai fost prima mea feblete. Si stii ca nu-i permit nimanui sa ridice mina la tine !


     « Comentariu anterior

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mafiile locale (5905 afisari)
 Dominoul din Orientul Apropiat (2309 afisari)
 Vinovatia celor atacati (1705 afisari)
 Cu vocile curate! (1529 afisari)
 Romania, francofonia, Uniunea Europeana, globalizarea (1470 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01084 sec.