Ziua Logo
  Nr. 3692 de joi, 3 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-03
Marrina din Romania (...@yahoo.es, IP: 86.105.64...)
2006-08-03 11:43
Mafiile transpartinice

Din pacate MAFIILE LOCALE nu apartin in exclusivitate unui partid. Ele sunt transpartinice. Orasul meu a fost consus din 1990 pana in prezent numai de dreapta politica, iar judetul, cu exceptia anilor 2000-2004, tot de dreapta...Mafiile locale fac ce vor...Am vazut prtiuni de drum refacute si refacute. odata pe banii contribuabililor si odata cu banii UE. Ce sa va spun e prapad. Arhitectura orasului este plina de kitchuri cu turnulete si castele....centrul orasului isi restrange zonele florale, iar factura Horticolei e tot mai mare...Privatizarea s-a facut pe ochi si sprancene, da mai ales pe "sprancene"...Cetatenii si-au cam pierdut increderea in politicieni fie ca ei provin de la dreapta sau de la stanga. Un consilier a votat in Consiliu impotriva propriului partid pentru a obtine un aviz al Primarieie! Iti vine sa crezi? Astai din partide se cearta pe la televizor, iar pe la cokteiluri ii vezi pupoandu-se si discutand prieteneste. Am auzit ca si prin parlament se intampla la fel.
Justitia? pai indirect am aflat niste lucrueri petrecute in justitie si amm citit niste sentinte ca nici GAGA nu le-ar fi dat! Am vazut oameni inchisi pentru nimic si hoti scapati.. Stiu zeci de reclamatii la CSM care nu a luat NICI o masura. Nu sunt fana Monica Macovei, ba cred cu putere ca a aservit procuratura politicului, dar sunt de acord ca CSM nu-si face treaba nici pe departe. Nu se poate ca atatea sentinte ABSURDE ajunse la CSM sa nu ii faca pe memebri CSM sa tresare si sa nu i-a masuri. Am vazut o sentinta data de Curtea de Apel, dupa ce procesul a fost castigat in doua instante, ca m-a apucat rasul. S-a trimis o reclamatie la CSM si o plangere la CEDO. Cred ca mai repede va raspunde CEDO, decat CSM. Sau mai bine zis raspunsul CSM va fi ca sesizarea nu se verifica, ca nu a fost incalcata legea, iar CEDO va da o sentinta pe invers si va pune statul roman la plata. Atata timp cat nu vom responsabiliza judecatorii si nu-i vom pune pe ei sa plateasca pentru sentintele date de CEDO, ci vom plati noi contribuabilii romani pentru "sentintele" independentilor judecatori, sistemul nu se va VINDECA. Mai avem ceva rau in justitie. Procurorul si Judecatorul sunt pe acelasi rang. In sala de judecata, inculpatul si avocatul nu stau ca in tarile civilizate numai in fatqa JUDECATORULUI, ci si in fata Procurorului. Locul procurorului este jos pe PARCHET (de unde ii si vine NUMELE) alaturi de avocatul acuzarii. Egaliatea asta judecator si procuror ne vine din Comunism, daca vrem reforma cu asta trebuie sa incepem> sa-i punem pe judecatori sa plateasca erorile si pe procurori sa-i coboram pe parcht acolo unde le este locul!

CALUGARUL din usa (...@yahoo.com, IP: 208.4.152...)
2006-08-03 15:24
Re: Mafiile transpartinice

Tanti Marrina, daca toti romanii am gindi, am observa sh-am percepe realitatea tzarii ca dumneata, n-am mai fi in situatia de cacao in care suntem. Asa postari ca ale dumitale le citesc cu mai multa placere decit insasi articolele acestei fitzuici care-si spune (fara nici un drept) ziar.

Ati mai postat, ce-i drept destul de rar, dar cind ati facut-o ati facut-o cu ,,spirit". Sarut mina ! (daca sunteti de gen femEnin)


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mafiile locale (5905 afisari)
 Dominoul din Orientul Apropiat (2309 afisari)
 Vinovatia celor atacati (1705 afisari)
 Cu vocile curate! (1529 afisari)
 Romania, francofonia, Uniunea Europeana, globalizarea (1470 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.