Ziua Logo
  Nr. 3692 de joi, 3 august 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-08-03
ursu livia (...@yahoo.com, IP: 86.124.104...)
2006-08-03 08:56
CREDIBILITATEA - continuare

Caracatita mafiei pesedisto-comuniste ,arma principala impotriva democratiei si statului de drept.
Si totusi.....acesti servitori ai mafiei comuniste antilege sunt la randul lor judecati,nonstop,de cei care vad ,stiu si inteleg tot ceea ce se intampla in politiile din tara,injudecatorii si in parchete.

Va dau un exemplu.
In Iasi , pe strd.Clopotari isi salasul unul din locotenentii Cordonenilor.acest individ este cunoscut in cartier ca proxinet,camatar si distribuitor de droguri,fiul lui este cercetat de ani buni de Serviciul ntidrog al IPJ Iasi.Isi vad linistiti de treaba,indivizii se lauda ca ei sunt stapanii sectiei a V-cea de politie.Laudele sunt reale pentru ca oamenii ii vad si ii stiou pe militienii care-i protejeaza.Sunt abjecti,periculosi si f.f.f.urati si dispretuiti de oameni.Si-au format in jurul lor o gasca de cartier din minori si adolescenti pe care-i folosesc la furt de masini si la terorizat si intimidat pe toti acei care nu sunt de acord cu faptele lor penale.
Consecinta , credibilitatea acestor "politisti "a atins cota ZERO , ei nu mai sunt acceptati de comunitate,nu mai pot rezolva absolut nici un caz.
Sunt atat de dosperati incat au ajuns sa recunoasca in acte oficiale ca nu au puterea sa aplioce legea nici in cazuri marunte contraventionale.Cu alte cuvinte si-au pierdut motivatia locului de munca.
Ce mai poate face un militian daca-i dat afara (pensionat)din militie?
Musamalizarea dosarelor de catre parchet si si amanarea actului de justitie pe timp f.f.f. indelungat,nu face sa dispara fapta penala,dimpotriva ea creste in greutate ,astfel incat la un moment dat insusi invinuitii penali ajung sa fie proprii lor acuzatori(cazurile nastase adrian ,patriciu dinu ....)

Raquel (...@hotmail.com, IP: 86.107.249...)
2006-08-03 09:55
Re: CREDIBILITATEA - continuare - vol.2,3,4...portocalii, dar pe care

orbii si orbitii de pasiuni demne de o cauza mai buna nu vor sa le vada !Cand iti voi citi macar o critica mica-mica despre actuala putere si, mai ales, cand te vei elibera de obsesia asta de a crtitica doar "greaua mostenire"?
Daca vom mai trai cateva decenii si acest forum va mai exista, parca vad acelasi gen de postari ale tale si ale lui Ion - macar el are haz si vede si barna din ochiul actualei puteri.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Mafiile locale (5905 afisari)
 Dominoul din Orientul Apropiat (2309 afisari)
 Vinovatia celor atacati (1705 afisari)
 Cu vocile curate! (1529 afisari)
 Romania, francofonia, Uniunea Europeana, globalizarea (1470 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00655 sec.