Ziua Logo
  Nr. 3685 de miercuri, 26 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-07-26
simiondan din timisoara (...@yahoo.com, IP: 86.35.26...)
2006-07-26 10:19
in sfarsit

<Scaderea fiscalitatii aplicate fortei de munca poate reprezenta o modalitate de crestere a fondurilor alocate pensiilor prin reducerea muncii "la negru". Pana in prezent, crearea de noi locuri de munca nu a reprezentat o prioritate pentru Guvern.>
uite ca se poate veni si cu idei d-le tanasescu. stiti foarte bine ca angajatorul plateste statutului echivalentul salariului angajatului.
( daca le aduni pe toate cam aici ajungi) darile la stat au devenit cuiul lui pepelea. te intreaba statul vreodata- domnule angajator, dumneata ti-ai incasat banii ? daca nu i-ai incasat si ai un document fiscal sa ateste dreptul tau de a-i incasa , document fiscal purtator de tva, profit sau venit automat purtator de dari obligatorii catre stat hai domnule sa te ajut! pentru ca ma ajut pe mine in primul rand! cum sa te ajut ? simplu.
ma transform eu statul in parte pagubita si ma indrept asupra rau-platnicului! sa vad daca si fata de stat isi permite s-o lungeasca . nu-i o idee de-a mea - chiar se aplica in tari europene cu economie avansata. sau dau drumul unor legi si unui mecanism de rezolvare mai rapida a acestor probleme. fara civilizarea mediului de afaceri cu ajutorul legilor
si a politicilor fiscale , fara stimularea celor care creeaza locuri de munca
implicit a cresterii fondului de pensii vorbim degeaba! intreprinzatorii vor face pe dracu in patru sa dea salarii la negru , fondurile de pensii sunt mici , salariatii partasi la incalcarea legii . orice comisar de garda financiara , cu acest sistem legal, oricand si pe oricine il poate amenda fara probleme! o alta ineptie, oamenii care controleaza incaseaza comision dupa numarul de amenzi si valoarea lor. asta-i modul lui de salarizare! nu ma refer aici la spaga ! statul isi plateste oamenii de control in functie de numarul si valoarea amenzilor! spuneti-mi si mie ce stat e asta? cine pe cine minte sau cine pe cine fura ? si aici domnule tanasescu nu vorbim de psd, pnl. pd sau orice altceva , vorbim de un sistem care nu s-a schimbat deloc sub toate partidele! revin si va spun- romanii au nevoie in primul rand de legi bune si oameni cu cap in fruntea guvernelor.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Umbrela gaurita (1149 afisari)
 Noii precupeti: de la Scanteia si "Stefan Gheorghiu", la NATO si liberalism (840 afisari)
 Violenta pe forumurile de pe Internet (633 afisari)
 Interesele lui Videanu (154 afisari)
 Ziduri incepute si neispravite... (130 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00597 sec.