Ziua Logo
  Nr. 3664 de sambata, 1 iulie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-07-01
doru321 din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 217.115.218...)
2006-07-01 19:45
Mici observatii

Domnule Tanase, apreciez ceea ce ati scris, e o analiza amara dar corecta, dar dati-mi va rog si mie UN punct comun dintre dl Mihai Lupoi si dl Ionel Bratianu, asta ca sa nu pun din nou placa cu Dinu Patriciu de care m-am saturat. As mai putea sa pun in locul dlui Lupoi alte citeva zeci de liberali. Si apoi faceti o greseala de logica, probabil involuntar, dvs spuneti:

"Era firesc ca PSD sa se plaseze pe o pozitie contrara Coalitiei. Puterea sa sustina un punct de vedere, opozitia contrariul."

Este imposibil pentru PSD, ca opozitie, sa sustina un punct de vedere contrar celui sustinut de Coalitie deoarece aceasta sustine simultan si ideea si negatia ei. Ce ar putea sustine PSD in aceasta situatie? Alta varianta nu mai exista.

Si ar mai fi ceva. Chiar credeti ca dl Tariceanu a deschis acest, hai sa-i spun scandal politic dintr-o dragoste nemasurata fata de militarii romani din Irak si fata de soarta lor tragica? Aiurea! Dle Tanase, militarii au plecat in Irak voluntar, nu cu arcanul, pentru bani mai multi, nu pentru patrie si alte notiuni la fel de abstracte ci pur si simplu intr-o actiune de mercenariat. Pentru BANI! De ce au facut asta? Fiindca, in marea lor majoritate tineri fiind, au nevoie de bani pentru a-si incepe o viata de familie mai buna, pentru o casa, pentru a-si creste copiii, fiind din acest punct de vedere dispusi sa-si asume inclusiv riscul suprem. In tara guvernata de dl Tariceanu nu pot face aceste lucruri din salariul lor de militari, asa ca au ales RAZBOIUL PE BANI ca o solutie extrema de a realiza mai mult. Am inteles ca trebuie sa ai chiar pile ca sa fii trimis afara. Fiti sigur ca daca ar fi cistigat in tara cei 80 de dolari pe zi, parca atita cistiga, n-ar mai fi plecat nici unul din tara niciunde. Despre asta nu ne-ati spus nimic. Ar fi interesant daca dl Tariceanu i-ar intreba si pe militari daca vor sa vina acasa. S-ar putea sa aiba surpriza vietii sale. Este revoltator ca s-a ajuns pina acolo incit si subiectele foarte sensibile ale romanilor (ne mai aducem aminte de CNSAS?) sa fie folosite pentru obtinerea de capital politic. Este revoltator ca s-a ajuns ca interesul national sa fie subordonat politicii de partid. Este revoltator ca s-a ajuns ca institutii fundamentale ale statului sa fie folosite pentru interese conjuncturale de partid. Dar in politica romaneasca totul e posibil, totul e permis, iti poti bate joc de orice.

PNL vine din istorie, ca sa citez, dar tare mi-e teama ca un astfel de comportament il va trimite inapoi in istorie si sincer ar fi pacat ca o conducere nepotrivita sa elimine un partid elitist de pe scena politica.

pt din US (...@yahoo.com, IP: 64.21.149...)
2006-07-01 22:44
Re: Mici observatii


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Rapirea Bucovinei si negocierile ruso-germane (490 afisari)
 Culisele Pactului Ribbentrop-Molotov in corespondenta diplomatica a Berlinului (226 afisari)
 Rezistenta prin ras (154 afisari)
 Dovada puciului (142 afisari)
 SIPA - DGPA nu mai exista (138 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00475 sec.