Ziua Logo
  Nr. 3656 de joi, 22 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-06-22
Nicu Pruna din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 80.97.177...)
2006-06-21 23:02
Admiratzie ptr. mentori !

Caracatitza bolsevico-securista care a reusit sa-si mentzina dominatzia si dupa Decembrie-1989 are totusi insatisfactzia unei mari nerealizari : tentativele repetate de anihilare a opozitziei politice au esuat. DIN ACEST MOTIV ARE O INALTA ADMIRATZIE PTR. REUSITELE COMUNISTILOR CHINEZI, UNDE OPOZITZIA ESTE DECIMATA FIZIC !

Ananda Moy (...@hotmail.com, IP: 67.68.79...)
2006-06-21 23:55
Nici noi nu suntem mai putini manipulabili ....



Sunt un pericol chinezii pentru intreaga lume, desi putina lume intrevede. Cand li se va da verde celor 1000 de chinezoaice sa vina in Sfantu Gheorghe la textile ... sa vedeti atunci ... poze de pasaport de kinderi jumate munteni jumate chinezi. Apoi, mini-mafie chineza infiltrata economic - ei nu imprumuta bani de la banci ci se imprumuta intre ei - au reteaua lor sociala care le da acces la toate serviciile posibile de care poti avea nevoie, si in acelasi timp recurgand doar la chinezii lor. Apoi au in cap filozofia "the greater good for the greater number" deci se vor inmulti ca la mama lor acasa - oriunde pleaca in lume, demografic, nu au nimic din restrictiile din China, asa ca pun filozofia cu inmultitul in practica.

Si apoi vin si dintr-un loc terifiant ca asta descris de GA unde nu e neobisnuit sa ti se ia organele impotriva vointei tale doar fiindca faci "Falun Gong" si pe bulibasa chinez asta "il ENERVEAZA" ideologic.

Si cetatenii chinezi sunt o masa de oameni facuti sa creada ca astia cu 'pacea si armonia' lor de la Falun Gong sunt problema, iar cetateanul chinez petrece mai putin timp gandindu-se la chestiile mai neplacute precum transplanturile de organe luate cu forta de la practicantul Falun Gong.

Nici noi nu suntem mai putini manipulabili relativ la yoga, si usurinta cu care autoritatile romane de tip maoist reusesc sa creeze un "curent de opinie" relativ la yoghinii romani.

Oriana din Italia (...@hotmail.it, IP: 213.140.17...)
2006-06-22 01:12
Nici noi nu suntem mai putini manipulabili ....

complet de acord cu tot ce scrii, dar in cazul romanilor, macar pe plan politic, exista mai mult disceranamant, pt. ca mass media functioneaza, in toate directiile, ceea ce in China, nu. Vezi pina si google chinez, cenzurat recent pe anumite domenii de informatie.

Mai e si chestiunea legata de cultura, ma refer la cultura comunista, dar si la traditiile lor, pt. noi absurde - absurde - absurde.

Cand am citit in presa ns. ca pina si in ziua de azi, spitale chineze sunt un soi de shops, de unde orice chinez (care poate cheltui, bineinteles) poate cumpara eprubete cu fetzi conservati, pt. ca ar avea "proprietati regenerante", or ca-si bat joc pina si de caini si-i mananca (filetul de San Bernardino cel mai cautat si cel mai scump! ),

cand citesti ca familiei condamnatului la moarte i se cere bani de GLOANTE, ba mai mult, justitiatilor li se iau, neautorizat, organele pt. a le vinde la traficanti, or ca nasterea unei fetite e o nenorocire si pe strazi vezi fetite aruncate, in nepasarea trecatorilor ... si cate alte orori, demne de epoca de piatra.
In Ro barbarii de nivelul asta ar rasuna pina la cer, ar indigna enorm.
Nu in China, unde barbariile astea au devenit... normalitati, practica cotidiana.

Cat de cei care se lasa manipulati de mode noi, budha, yoga, etc, sunt niste mascarici, o fac ca sa se distinga, ca azi e chic sa fii buddist, sa faci yoga, etc.
Nu degeaba trancanesc de pierderea valorilor si traditiilor crestine, cu atatia inconstienti: o epidemie culturala, masochista.

---------------------------

La 2006-06-21 23:55:39, Ananda Moy a scris:

> Sunt un pericol chinezii pentru intreaga lume, desi putina lume intrevede. Cand li se va da verde celor 1000 de chinezoaice sa vina in Sfantu Gheorghe la textile ... sa vedeti atunci ... poze de pasaport de kinderi jumate munteni jumate chinezi.

Apoi, mini-mafie chineza infiltrata economic - ei nu imprumuta bani de la banci ci se imprumuta intre ei - au reteaua lor sociala care le da acces la toate serviciile posibile de care poti avea nevoie, si in acelasi timp recurgand doar la chinezii lor.

Apoi au in cap filozofia "the greater good for the greater number" deci se vor inmulti ca la mama lor acasa - oriunde pleaca in lume, demografic, nu au nimic din restrictiile din China, asa ca pun filozofia cu inmultitul in practica.

> Si apoi vin si dintr-un loc terifiant ca asta descris de GA unde nu e
> neobisnuit sa ti se ia organele impotriva vointei tale doar fiindca
> faci "Falun Gong" si pe bulibasa chinez asta "il
> ENERVEAZA" ideologic.
>
> Si cetatenii chinezi sunt o masa de oameni facuti sa creada ca astia
> cu 'pacea si armonia' lor de la Falun Gong sunt problema, iar
> cetateanul chinez petrece mai putin timp gandindu-se la chestiile mai
> neplacute precum transplanturile de organe luate cu forta de la
> practicantul Falun Gong.
>
> Nici noi nu suntem mai putini manipulabili relativ la yoga, si
> usurinta cu care autoritatile romane de tip maoist reusesc sa creeze
> un "curent de opinie" relativ la yoghinii romani.
>


     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Raiul plagiatorilor (4397 afisari)
 Cu ovulele furate (768 afisari)
 Firma romaneasca anchetata de FBI (315 afisari)
 Reprimarea Falun Gong in China, hartuirea la Bucuresti (296 afisari)
 Vladimir Tismaneanu, punct si de la capat (247 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00632 sec.