Ziua Logo
  Nr. 3646 de sambata, 10 iunie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-06-10
buni din canada (...@yahoo.com, IP: 72.56.24...)
2006-06-11 08:17
DNA, SRI, SIE niste bieti lampagii

copii de mingi care ard gazul degeaba. Habar n-au ce se-ntampla dar se fac si ei ca fac ceva.

De ochii lumii s-au dus la sediul lui Axis si-l mai hartuiesc si pe bietul George, Popescu vinovat poate de faptul ca se cunoaste cu Matache de pe vremea cand se jucau de-a matritatele si turnatele la METAV acum rassa de pe fata Banasei. Acesta ca si Barry si-au facut doar datoria conform contractului cu BAE Systems iar BAE Systems a facut ce fac multe alte firme daca nu toate din domeniu.

Problema DNA-ului sunt functionarii guvernamentali in frunte cu primul ministru care s-a amestecat nepermis in tranzactii comerciale semnand hotarari de guvern nelegale si incalacnd legislatia privind achizitiile publice. Caci pe biata Norica n-ai de ce s-o acuzi poate doar de prostie cronica atunci cand condaman contractele la mana a doua la "preturi mici" cand de fapt ele sunt la preturi exorbitante.

MApN, Matache, Romtehnica, Aurel Cazacu trebuie sa raspunda pentru ca nu au organizat licitatie ba mai mult auaruncat la cos oferta olandezilor. Aici sunt adevaratii vinovati care trebuie sa plateasca. Chiar si fara ca britanicii sa fi luat urma comisionului DNA-ul lui Macovei si al lui Basescu trebuie sa valideze neglijenta grava a acestor "profesionisti" pentru o achizitie la preturi de cateva ori mai mari decat a tranzactiilor similare.
Salutari la George II.

buni din canada (...@yahoo.com, IP: 72.56.24...)
2006-06-11 18:46
Tinta gresita

Articolul se concentreaza pe niste "bieti" civili, persoane particulare, care chiar daca mai bogate sunt lipsite de "putere". Prea putin sau deloc despre racketeeringul guvernamental despre sistemul mafiot care a facut posibil ca acest gen de contracte sa poata fi semnate sub paravanul "NATO e de vina".

Daca nu era AXIS era alta companie cu alt armament la fel de inutil si la pret cat sa goleasca bugetul alocabil MApN dar sa iasa comisionul. Care este usor de dibuit caci BAE trebuie sa fi facut plata conform unui contract, nu poate transfera pur si simplu bani in conturi off-shore. Dar acestea sunt amanunte vulgare.

Esentialul este tupeul celor care au semnat hotararea de guvern si notele de fundamentare si care acum sustin aruncand vina de la unul la altul ca totul a fost legal ba chiar insinueza acest Talpes, fregatele astea sunt un fel de cal de dar. Chiar si asa cand pretul final va ajunge la 600 de milioane de dolari de 10(zece)
ori mai mult decat au platiti grecii pentru mult mai performanta olandeza Kortnaer; Sau cat doua fregate germane de ultima generatie.

Asa ca Generalul Pinta trebuie sa-i imbrobodeasca pe militarii romani din Afganistan sa inceapa patrularile in TAB-uri sovietice ca nici vorba de ceva similar cu cele canadiene ca "nu sunt bani". Dar cine sa inteleaga ca astea sunt de fapt si vechi si scumpe, parlamentarii lui Norica ?

Pana acum LAV III canadiene din Afganistan au rezistat cu success la zeci de atacuri cu RPG unle vehicule de cateva ori chiar. Ce probabilitate de supravietuire vor avea TAB-urile lui Pinta si Badalan ? Sa-i trimita Basescu pe Nastase, Pascu, Matache si Cazacu Aurel in Afganistan sa le explice ei militarilor romani de acolo. Inainte si dupa...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Bilderberg 2006 - Subiecte care "ard" (632 afisari)
 Cum a fost pus MAE pe butuci de Mihai Razvan Ungureanu (209 afisari)
 Evacuata cu pistolul la tampla (193 afisari)
 Evrei-palestinieni parasutati in Romania in anii Holocaustului (187 afisari)
 Cap-compas spaga (166 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00601 sec.