Ziua Logo
  Nr. 3631 de miercuri, 24 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-05-24
Ghita Bizonu' (...@yahoo.com, IP: 86.107.234...)
2006-05-24 09:28
Gaina aviara vs gaina manifera sau Sa inebuniti bine!!!

Mda ...
acu 2 ore la Realitatea TV, stire de groaza : 2 ciori moarte in Gorj!
Alaltaieri stire seara la tembeliziune: un porumbel mort in sectorul 6! Politia planton sa deviieze pietoniii de langa bomba biologica, iar gagii de la (parca) DVS veneau mai incet ca baiatu' cu micii - trecusera 3 ore!
Scumpilor astea-s stiri sau fitile?!

Pai daca orice gugustiuc sau cioara moarta declanseaza alarma la tembelizor inseamna ca-i ceva. Si daca aia de la DSV nu apar 3 ore apai inseamna ca acel ceva nu-i chiar asa negru. Nu ca as crede ca angajatii DSV sunt spirt (mai degraba spritz!), da mai au si ei sefutzi care au sefi si presiunea ierehaica este resimtita invers proportional cu functia; adica ala de jos ia cateva suturi in dos si se iuteste. Daca nu le ia inseamna ca la sefutz nu tipa nimeni ca sefu nu-i intrebat si daca sefu nu-i intrebat sinistru de resort are alte treburi decat aviara. Ca si la tembeliziunea nationala 1 ieri 3 ore cu pandemia care ranjeste dupa colt. Ma rog ar mai fi si sfarsitul universului fie prin moarte termica fie prin colaps. Da tembeliziunea programase de saptamana trecuta cele 3 ore iar materialel ... de cand au fost stranse?!

Si-n timpu asta lumea inebuneste. Am auzit cica au fost exterminate gainile aviare! Deci ar exista si gaini manidere, nu ?!

Ca sa nu zic implicarea SRI. Halal serviciu de informatii. Si presa. Ca aparea unu la Realitatea plangandu-se ca presa a fost manipulata. Da de ce-or pune unii botu asa usor, mister.Pai sa va zic io ca fost baiat de Andronache: mortalitatea puilor de curca e MARE! In mod normal MARE. Fara H5N1. Macar asta trebuiau sa stie gagii lu' Timofte., daca nu si presarii (prin 60-62 ai mei au cumparat cca 10 pui de curcan auriu- destui de marisori -, i-au vaccinat, i-au ingrijit si am mancat parca 3; primul a ajuns la o varsta cam prea frageda in oala. Preventiv, ca incepuse sa fie abatut si avea deja cateva kile. Morala : d'aia curcanu scump ca-i cam debil la varste mici. Daca vreti sa cresteti curcani asteptati-va-ti sa va moara f multi pui...Stiu ca sunteti neincrezatori, dar am avut si pui de gaina si boboci, am putut face comparatia )

Tzepelica (...@yahoo.com, IP: 82.208.174...)
2006-05-24 09:49
Re: Ai dreptate, Bizonule, curcanii sunt debili doar cand sunt mici


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Urmasii calailor din Obor (717 afisari)
 Cocosatii de la Catedrala (374 afisari)
 Marea gainarie (207 afisari)
 Stiri pe scurt (84 afisari)
 Istoria ne da mereu cate o lectie de iad... (83 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00703 sec.