Ziua Logo
  Nr. 3626 de joi, 18 mai 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2006-05-18
Olga Khan (, IP: 68.104.208...)
2006-05-18 11:21
Convalescente

Ne recuperam fiecare din cate ceva aceste zile, si eu din multiple operatii de implant dentar de un timp dar nu voiam sa aduc conditia mea de sanatate la orizont.

"Nu stiu" daca este adegvat sa scriu si despre problemele mele fara sa fiu pusa in colt ca nu sint destul de partiotice subiectele alese ????

Daca marinel se schimb 360*, eu de ce as sta in pozitia initiala ??? ma schimb si eu dupa cum se invarte roata si cred ca asa este bine si nu mereu sa suport umilire si critica pana si azi ca am opine pe langa ca sint si maghiara ! (blonda)

Problema copiilor din RO, NU este problema mea si n-a fost niciodata.

Mi-e mila de ei si atrag atentia unora poate, insa atit va fi doar contributia mea.

Sint persoane si Institutii care impacheteaza bani multi lunar insa nu-si fac datoria doar pe linie privata si daca guvernul nu le face nimic, de ce as fi eu responsabila ?

Eu am lucrat la o firma in Bucuresti unde conducerea au fost toti legionari cu cativa ani inainte, n-am avut nimic cu comunistii care se descurcau bine din diferite bugete al statului.

Si eu acolo am suferit in copilarie cand ne-a dat afara din casa noastra in favoarea unui ofiter de armata oltean si familia. Ne-a pus pe strada !!!

Cui era mila de noi ? sau sa preocupe de sentimentele noastre umilite.

S-a publicat ca din cauza de oameni ca noi, sint altii foarte saraci, sa daca se confisca totul de la noi, se termina si problemele romaniei, doar trebuie sa ne lichideze pe toti chiaburii !!!

De ce nu faci o adresare Domnului Sturdza sa se ocupa de copiii pe banii aia care va incasa din vanzarea bunurilor din padura, sau pana atunci, Adrian Nastase, Ion Iliescu, si restul miliardarilor care au FURAT bani romaniesti in vazul tuturor !!!

Ei au voie sa spuna ca si-au cumparat cel mai mare TV ce poti lua pe bani si alte obiecte de lux, sint de neatins stiu ca sint foarte aparati tot din banii statului ca sint inca importaniti comunitatii si pe urma vin si anii de pensie cu beneficiile.

Copii saracilor NU conteaza !!!

Alti romani renumiti si foarte importanit inca din CC al PCR merg in vacante in Polinezia Franceza si descrie cat au dat pe ce sa devina si mai importaniti intre mondeni, de ce nu le intrebi de unde au ei acele sume de aruncat pe geam si te iei de mine si pisica mea.

http://www.evz.ro/article.php?artid=259105

Atit mi-a mai ramas de facut, sa mangai pisica, copii au iesit din casa, stau la casele lor si n-am nici o treaba majora de rezolvat sau de facut.

Mi-am facut datoria de mama perfecta si dedicata, devotata familiei mele.

In incheiere, sa-ti vorbesc de dentistul meu ? E unu din Targu-Mures, secui ca mine, are o mana excelenta si la operatii asta este esential.

Recomand si la marinel ca are nevoie si el sa-si fixeze macar dintii din fata ca dezastrul se prepara. Caricaturistii nu deseneaza degeaba !!!

Tariful este ca si la altii dar te trateaza VIP si asta conteaza !!!

Ca sa ai informatie de comparat sa-iti spun si preturile, mai bine nu, sa nu jignesc sufletele nimanui. Sa ma resemnez intr-un colt si sa-mi trag naframa-n cap, sa-mi sada bine cu originea mea mioritica de care nu apartin, ca sa dovedesc modestie !?!?!?







     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 "Clanul Sportivilor", decimat de procurori (782 afisari)
 Fieful Triadelor (50 afisari)
 Imagini inedite Pentagon 9/11 (47 afisari)
 Procurorii guru (44 afisari)
 Ce nu ne spune Raportul Comisiei Europene (42 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00651 sec.