Ziua Logo
  Nr. 3602 de luni, 17 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Academice

2006-04-17
crux (...@fasttelco.com, IP: 62.215.3...)
2006-04-17 00:42
desigur,

daca adaugam aicea si pe kkademiciana codoi, pe NC si pa Suzana Gadea (sau mai stiu eu cine era din pupezele alea bagata). O oaza de implinire, O oaza de puritate!

Populata *si* cu multi insi (nu, nu toti, sunt multe exceptii foarte stimabile) care nu se ridica nici macar la nivelul unui lector de acum de la o facultate din Vest.

Insi care nu fac mai nimica pentru Romania. Care nu preseaza guvernul sa nu creasca salariile *doar* profesorilor plini,(printre care se prenumara cu totii!) lasandu-i pa ailalti cu ochii-n ceatza si contribuind cu ocazia asta la un haloimas incredibil, la piramide rasturnate cu curu-n sus, prin mai toate universitatile din tara.

Aiurea dom'le! Nu si-au facut nici inainte si nici de 16 ani incoace treaba pentru care-s platiti (da, sunt platiti semnificativ doar pentru ca sunt membri)
si care ar consta, dat fiind ca e ceva cum ni se descrie, in a incerca sa faca ordine, sa se implice, pentru ca macar acel domeniu unde eram destul de tari, anume invatamantul superior (care acuma se incearca pe diverse cai, de catre Europa, sa fie distrus), sa supravietuiasca.

Celor care vor sa ma contrazica, le reamintesc faptul ca avem multi oameni de stiinta de renume p-afara. Si pe dinauntru. Care nu ar fi putut aparea din senin daca nu aveam invatamant superior serios, clasic.

Scadeti, domnilor, facultatea, la trei ani (ceva ce nu s-a pomenit nici macar in Africa)! Luati-va indemnizatia aia si luati-va alte foloase nemeritate, bagand acolo pe cine nu trebuie si respingand pe altii, care o merita.

Ocupati-va cu viile, cu conacele, cu IAS-urile (ca vad ca atata va duce mintea, vad ca secu' face afaceri pe picior mai mare) si dati-le unor clienti apropiati, in loc de-a va ocupa cu ceea ce trebuie.

O Academie care m-a dezamagit si care demonstreaza inca o data, cu brio, ca nu se poate ocupa cu altceva decat cu treaba de-acum traditionala: adica cu "pe cine mai primim si pe cine mai lasam p-afara?"






     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Dunarea se lasa greu (191 afisari)
 Fulga catre Fulga (190 afisari)
 Tender arestat abuziv (165 afisari)
 Noile conditii de iesire din tara (57 afisari)
 Sora l-a batut pe Zmarandescu (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00617 sec.