Ziua Logo
  Nr. 3600 de vineri, 14 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-04-14
lucid din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.59...)
2006-04-14 13:05
adevarata fatza a latrailor anticomunisti

Cititi in Evenimentul Zilei de azi hotziile prin care Slobozeanu Dinescu a ajuns mare moshier. Si scursura asta ex-poetica primeste bani grei de la CNSAS echivalent cu un secretar de stat si in zilele cand isi salveaza mobila la mosie de inundatii, banii nostri ai tuturor.
Alt ipochimen, nulitatea "istorica" Secasiu s-a trezit alataieri aiurand despre securitatea care a distrus in 22 decembrie 89 dosarele oamenilor politici DE AZI. Sunt sute de martori oculari care i-ar fi putut spune de ani de zile cum au ars ore in sir documente in noaptea de 21 decembrie in cladirea din strada 13 decembrie (mai sus de hotel Union pe stanga), sau in celebra arhiva din Militari, in spatele blocurilor parca de la Drumetzlui, unde baietzii erau sa distruga totul pe o raza de sute de metri caci pusesera dinamita in acea noapte sa scape mai repede de dosarele operative. Sunt sute de martori care au intrat in incaperile ofiterilor de obiectiv in dupa-masa lui 22 decembrie care stiu ca nu au gasit NIMIC, caci baietzii plecasera cu dosarele operative sub bratz inca de pe 17 decembrie, ca sa le traficheze ulterior precum cel cu dosarul lui Brucan. Ipochimenul asta de Secasiu, platit cu MULTE ZECI DE MILIOANE de lei lunar, trebuie sa inteleaga ca acesti bani ii sunt dati nu ca sa faca gargara la televiziuni si la intalnirile ONGurilor, ci sa PUBLICE DOSARELE PE CARE LE ARE IN ARHIVA. Chiar ieri a admis la Realitatea TV, cam cu jumate de gura, ca are deja pentru cca 700 de mii de dosare de la Popesti Leordeni TOATE DATELE DE IDENTIFICARE ALE PERSOANELOR la care se refera. Dar nu face nimic concret. Cunoaste de cel putin TREI ANI - a spus-o madam Nagatz - dosare de oameni politici informatori si NU FACE NIMIC PENTRU A LE DISCUTA in colegiu si a le face publice. Face doar zgomot si-si serveste stapanii cu potential de santaj.
Cine vrea cu adevarat macar SA INCEAPA deconspirarea trebuie sa fortzeze aceste hahalere platite din gros din banii nostri SA TREACA LA TREABA, adica sa PUBLICE DOSARELE DIN ARHIVA, PRIORITAR ALE CELOR CU FUNCTII IMPORTANTE.
Pana la urma solutia nu poate fi decat lustrarea - ca tot vorbim - tuturor gunoaielor politice care ocupa azi locurile in colegiul CNSAS si inlocuirea lor cu tineri absolventi de istorie sub 30 de ani FARA VREO AFILIERE POLITICA, care sa doreasca intr-adevar sa faca deconspirare si nu santaj ca ipochimenii de azi si de pana acum din colegiu.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Stiri pe scurt (215 afisari)
 Privatizarea Antibiotice, prioritatea AVAS (131 afisari)
 Rotschild consultant la privatizarea Electrica (100 afisari)
 Preturi sociale la mare si in statiunile balneo (93 afisari)
 Colectia inedita a metroului londonez (87 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00646 sec.