Ziua Logo
  Nr. 3597 de marti, 11 aprilie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-04-11
cosor ion din SUA (...@msn.com, IP: 24.21.212...)
2006-04-11 02:15
inteligenta

Tariceanu ataca din umbra prin Crinul ofilit si Orbanul lingator,lucru usor de sezizat de Basescu.In aceasta situatie Base a ales un dulau mai ceva decit Vadim a lui Ilici.prilejul a venit la timp prin calificarea Stelei.de fapt se stie ca Base este un inrait sustinator al Stelei ca pe timpuri a lui Valentin Ceausescu.Tariceanu sustine Rapidul si pe Copos,dar diferenta nu este prea mare intre Copos si Becali.ambii au facut afaceri necinstite.asa ca astia sunt cu care trebuie sa mergem in UE in ian.2007

Agentura din Bucuresti (...@yahoo.co.uk, IP: 86.104.97...)
2006-04-11 02:49
Re: inteligenta

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 24.63.97...)
2006-04-11 03:59
Re: inteligenta

arthur din bucuresti (...@mymail.ro, IP: 195.7.8...)
2006-04-11 10:14
Re: inteligenta

doru321 din bucuresti (...@yahoo.com, IP: 194.102.60...)
2006-04-11 10:39
Re: inteligenta

La 2006-04-11 02:15:56, cosor ion a scris:

> Tariceanu ataca din umbra prin Crinul ofilit si Orbanul lingator,lucru
> usor de sezizat de Basescu.In aceasta situatie Base a ales un dulau
> mai ceva decit Vadim a lui Ilici.prilejul a venit la timp prin
> calificarea Stelei.de fapt se stie ca Base este un inrait sustinator
> al Stelei ca pe timpuri a lui Valentin Ceausescu.Tariceanu sustine
> Rapidul si pe Copos,dar diferenta nu este prea mare intre Copos si
> Becali.ambii au facut afaceri necinstite.asa ca astia sunt cu care
> trebuie sa mergem in UE in ian.2007
>

In principiu asa este. Dar este o greseala de atribuire. Nu Tariceanu ataca din umbra. Tariceanu este o simpla unealta. La fel ca si Crin Antonescu et comp. Ar fi multe de spus, o sa incerc un rezumat. Dupa 1990, marii (dar si micii) securisti, activisti, mari mahari ai PCR, pe care-i tot cautam acum prin tot felul de CNSAS-uri politizate si lustratii cu adrese clare la persoane s-au metamorfozat in mari <oameni de afaceri>. Problema nasoala este ca acesti asa zisi <oameni de afaceri> s-au comportat in cele mai multe cazuri ca niste veritabili tepari si excroci, asa ca notiunea de <om de afaceri> in Romania si-a pierdut sensul, s-a demonetizat si a devenit sinonima cu Codul Penal. Nu vreau sa spun Doamne fereste, ca nu sunt si oameni de afaceri cinstiti si corecti in tara asta, dar din pacate presa ii prezinta pe larg numai pe excroci. Ii vedem la tv in fiecare seara. Fac rating. Pentru acesti asa zisi <oameni de afaceri> intrarea Romaniei in UE e un pericol mortal, care trebuie pe cit posibil intirziat, daca nu chiar eliminat. O data in UE, afacerile dubioase nu prea mai merg. Ce trebuie facut in aceasta situatie? Atacurile politice repetate sunt o buna solutie deoarece daca Romania nu dovedeste stabilitate politica (in fond acesta este singurul nostru atu, economia e ca vai de ea) atunci nu numai ca se va activa clauza de salvgardare, dar e foarte posibil ca UE sa ne spuna un NU hotarit pentru multa vreme. Asa ca daca dorim sa descoperim mai repede pe cei pe care-i cautam, ar fi bine sa ne uitam mai atent la cei ce fac galagia cea mai mare acum, conform principiului <hotul striga prinde hotul>. Cam asta ar trebui sa ne intereseze. Restul, cheful lui Basescu, prietenia lui cu Gigi Becali si alte alea sunt simple perdele de fum menite sa mascheze ceea ce ar trebui sa ne intereseze cu adevarat. Mai ales ca numarul paharelor pe care chipurile Basescu le-ar fi baut a crescut exponential de la ora la ora. Te intrebi cum mai reusea sa stea in picioare si sa mai vorbeasca. Sa fim seriosi.
PS. Am citi si m-am amuzat de un raspuns cu <Hagi presedinte>. S-ar putea chiar sa fie adevarat. Dupa introducerea votului uninominal, nerestrictiv, s-ar putea sa umplem parlamentul de manelisti. Atunci sa te tii democratie! Ooooooooof, viata mea!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Defectul Coanda (369 afisari)
 Documentele razboiului Ciuvica-Basescu (173 afisari)
 Lapte praf gratuit doar pentru sugari cu mame grav bolnave (168 afisari)
 Unde se traieste cel mai bine pe Pamant (114 afisari)
 Georgia pe agenda Europei (69 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00700 sec.