Ziua Logo
  Nr. 3577 de sambata, 18 martie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-03-18
JMJ (, IP: 24.63.97...)
2006-03-18 22:18
Sunt altele mai importante la care biserica sa ia aminte

Am impresia ca atat biserica, cat si credinciosii si politicienii isi cam pierd timpul in chestii din trecut fara sa observe lucruri mult mai grave din prezent, exact cum zice proverbul <lumea arde si baba se piaptana>.
Vad ca pastorii protestanti americani scriu carti si atrag atentia in cuvantarile lor ca lumea e in razboi si ca o confruntare nucleara s-ar intrevede la orizont, dupa cum spun si citatele biblice.
John Hagee avertizeaza lumea in cartea sa <Jerusalem Countdown>, cu citate biblice combinate cu date politice, adica tot jocul politic dintre diversele forte, ca batalia Armagedonului ar fi foarte aproape. Dupa cum bine observa, inaintasii nostri nu puteau pricepe cand citeau in Biblie ca in acel razboi, ochii si limbile victimelor s-ar topi inainte ca corpul sa cada la pamant, insa noi, care stim cate ceva despre armele nucleare, ne-am putea inchipui asta.
el zice ca de-o parte ar sta Rusia impreuna cu tarile islamice - in special Iranul, al carui presedinte a declarat ca vrea sa distruga Israelul, iar de partea cealalta, lumea crestina si Israelul. Zice ca din confruntare vor muri 2/3 din evrei, iar de partea cealalta, 5 din 6 persoane.
Biblia face referiri intr-adevar la batalia finala si Iisus ne invata cum sa intrepretam semnele dinaintea venirii Lui. Apoi, Maica Domnului la Garabadal, a spus in 1965 ca vor fi numai trei papi pana la sfrasitul timpului, dar nu sfarsitul lumii. Deci este clar ca in curand s-ar putea da batalia finala.
L-as intreba insa pe pastorul John Hagee, ccum ii indeamna el ca bun crestin si prieten al Israelului, ce sa faca pentru a evita aceste nenorociri sau macar a reduce numarul mortilor?
Maica Domnului a avertizat lumea la fatima, in 1917 ce sa faca pentru ca al doilea RM sa nu se intample; a spus si care era semnalul inceperii acestuia, si, intr-adevar a fost aurora boreala deasupra Europei, sase luni iniante ca Hitler sa atace. Din pacate Biserica a tacut si n-a avertizat lumea pentru ca sa ia in serios si sa se schimbe pentru a evita suferintele. Si atunic nu-i de mirare ca inca suporta critici si acum ca nu l-au luat in serios pe Hitler si n-au facut nimic pt a evita razboiul.
Biserica Catolica si Ortodoxa, tocmai pentru ca sunt singurele care cred in minunile Maicii Domnului, au obligatia de a raspandi profetiile ei in lume, pentru ca ea a venit sa ne avertizeze de ce se poate intampla si cum putem evita.
La fel a aparut si incepand cu 1981 la Medjugorje, sa-i ajute sa evite razboiul din Yugoslavia, dar multi nu stiu nici acum despre asta si am vazut cate suferinte au provocat.
Despre aceste ultime vremuri si sfarsitul timpului, Ea ne-a vorbit la Garabandal si ne-a aratat si o fereastra spre viitorul fantastic al celor care vor supravietui. Numai ca biserica din nou tace si e ramasa in urma... si iar se va trezi prea tarziu...
Ba mai mult, citeam pe site la Fatima cum un preot ce a organizat Conferinta de Pace a fost suspendat. Cititi si va minunati:
On September 12, 2001, the day after the terrorist attack on the World Trade Center, the Vatican thought it most urgent to publish the following unprecedented &#8220;announcement&#8221; concerning Father Nicholas Gruner in L&#8217;Osservatore Romano:

The Holy See has received several news reports concerning the so-called Conference for Peace in the World, which is being planned for Rome for October 7 to 13 and which has been organized by Fr. Nicholas Gruner of Canada. The Congregation for the Clergy, upon the mandate from a higher authority, wishes to state that Rev. Nicholas Gruner is under an 'a divinis' suspension, which has been confirmed by a definitive sentence of the Supreme Tribunal of the Apostolic Signature. The activities of Fr. Gruner, therefore, including the above-mentioned conference, do not have the approval of legitimate ecclesiastical authorities.

Since this &#8220;announcement&#8221; seems to be found in the desk drawers of various chancery officials in North America and elsewhere, who brandish it as &#8220;proof&#8221; that no one should have anything to do with Father Gruner or his apostolate, this short reply is offered for the convenient reference of those who care to know the truth.

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 195.93.60...)
2006-03-19 00:21
Re:JMJ

Cred ca nu iti dai seama de sensul a ceea ce afirmi... adica ne aflam in pragul unui razboi nuclear purtat pe motive religioase ... in sfarsit ai reusit sa dovedesti la ce e buna religia ... adica la ce a fost buna si pana acum .... la crima suferinte si nenorociri!
In rest sa fi mai at56ent cand pronunti minciuni ... de exemplu tu poti invata ca isus te invata numai daca vine la tine la biserica si te invata si pe tine la fel cum te invata mincinosul de predicator ... daca nu l-ai vazut si nu te-a invatat personal ... ciocu mic si graieste numai adevar adevarat si nu iluzii aiurite

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 24.63.97...)
2006-03-19 00:51
Re: Re:JMJ

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 172.177.14...)
2006-03-19 01:18
Re: Re:JMJ

Incearca sa nu fi papagal si sa repeti ce spun altii ci incearca sa judeci cu mintea ta ... afirmatii ca Dunezeu sau Isus te invata ai voie sa faci numai dfaca sunt reale .. altfel e minciuna si aia e ceva negativ adica satanic
crede-ma ca sunt foarte satul de propria-m,i prostie astfel incat sa imi pierd timpul citind si alte prostii....singura carte inspirata de Dumnezeu e cartea de matematica si legile ei sunt valabile si in Romania si in America ba chiar si pe Marte sau celalat capat al Universului ... dar sti de ce?
Pentru ca sunt legile Creatorului !!!
Pe astea trebuie sa le stii si sa le inveti daca vrei sa te apropii de EL

Katty (...@home.com, IP: 83.252.166...)
2006-03-19 11:04
Re: Re:JMJ

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 172.176.37...)
2006-03-19 12:09
Re:katy

Se pare ca ti-egreu sa intelegi ca aici e un forum in care se poarta discutii pe teme diverse ... si fiecare isi sustine parerea argumentand.
In cazul meu ... o fac nu ca sa-i conving pe altii ... cat sa ma conving pe mine daca ideile mele raman in picioare in confruntarile cu altii sau nu.
In functie de valabilitatea raspunsului accept sau nu informatia pe care o primesc... si te asigur ca in felul acesta am invatat multe de pe forum

Katty (...@home.com, IP: 83.252.166...)
2006-03-19 14:22
Re: Re:katy

JMJ din rasarit (...@comcast.net, IP: 24.63.97...)
2006-03-19 21:13
Re: Re:katy

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 195.93.60...)
2006-03-19 23:09
Re: JmJ


daca esti cu adevarat un om cu frica de Dumneezeu atunci fa te rog ceva ce pentru tine poate fi un sacrificiu ... si anume sa te lapezi total de minciuna! Adevarul nu e cum il crezi tu ... adica adevarul meu si adevarul tau .... adevarul exista sau nu?
Astfel vom vedea ca si Hitler a avut adevarul sau si Savonarola pe al sau iar papa Borgia pe al sau ... ceea ce e total gresit.
Invata ca o exprimare precisa te apropie foarte mult de adevar!
Deci afirmatia Dumnezeu zice ai voie sa o spui numai atunci cand cineva sau ma rog tu l-ai auzit vorbind ... ceea ce e o minciuna sfruntata ....niciodata si niciunde in vre-o biserica Dumnezeu nu a zis nimic celor care frecventeaza biserica in mii de ani de existenta ... desi are o armata uriasa de apostoli si arhangheli ... Daca vrei sa fi corect poti spune CEL MULT ca Biblia ne spune ... si atat ....!
Invataturile Lui nu aveti cum sa le aplicati pentru ca EL niciodata nu a invatat pe nimeni nimic .... nici macar pe mincinosu de Moise care a vorbit cu o tufa care arde si din cauza ca poate era drogat a crezut ca vorbeste cu Dumnezeu ... oricum nu l-a auzit nimeni ....
Chestia asta cu Tanacu ma ingrozeste .. aseara la TV germana pe programul 1 era vorba exact de exorcism ... si de faptul ca este de neconceput acum in secolul 21 sa fie lumea atat de inapoiata .... ca in evul mediu ... si s-a pus problema ca acele cazuri sunt cazuri de tratament psihiatric si nimic altceva.
Faptul ca sustii asemenea ineptii imi confirma faptul ca religia e doar o minciuna primitiva care daca nu are nici un contact cu Creatorul ... dar prin minciuna si primitivism face puntea catre diavolul pe care de fapt il reprezinta!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Un roman a inventat avionul invizibil in 1914 (1461 afisari)
 Criminalul Wass omagiat la Odorhei de 15 martie (837 afisari)
 Concurenta intre Franta si SUA pentru India (717 afisari)
 Pretul curentului, varianta ANRE (617 afisari)
 Nepotul lui Nicolae Cristea, boier de Loterie (467 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00560 sec.