Ziua Logo
  Nr. 3559 de sambata, 25 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-02-25
Adrian v.D. (, IP: 84.162.116...)
2006-02-26 16:38
Asa nu, domnule SRS!

Am citit articolul d-stra cu mare atentie.Ceva insa m-a deranjat in mod deosebit, si anume ca "....poporul vrea capete taiate si sange."
Eu nu cred ca asta vrea poporul.....Dar eu cred altceva: poporul s-a saturat de baronii medievali locali,s-a saturat de politicienii corupti, in locul lor fiind mereu arestati doar gainarii,poporul s-a saturat de zapaceala "tranzitiei" si de minciuna.
Nu domnule SRS, poporul nu doreste capete taiate si sange, insa poporul doreste dreptate, in sfarsit dreptate in Romania.......
Daca mafia economico- financiara este f. bine organizata, cum sa ajungi la ea, cum sa spargi "buba", ce aduna mizeria ultimilor 50 de ani??
Pe ce maini se afla justitia daca cazurile mari de coruptie sunt mereu amanate?!
Nu cred domnule SRS ca poporul doreste capete taiate si sange, eu cred ca poporul doreste mafia economica legata, acolo unde-i este locul....doreste sa vada si rezultate, nu numai "capete de acuzare", dupa care toti devin suferinzi, pierduti, uitati, "imunizati"....
Daca simtul dreptatii nu mai este prezent la un popor, atunci ce viitor mai are acel popor?!
Cert este ca poporul roman s-a saturat de un corn si laptele drept pomana, in timp ce altii au adunat bani,in 15 ani, cat bogatasii Europei in mai mult de trei generatii....Daca poporul s-a saturat de ceva este minciuna si ameteala politicienilor.Acum s-a promis curatenie, si iata ca ne deranzeaza "metodele"?
Eu zic ca ziaristii Romaniei sa se concentreze asupra infaptuirii celor promise, nu a drumului pana acolo....
Bineinteles ca legile democratiei trebuiesc respectate.Dar si ziaristii trebuie sa fie mai obiectivi, nu un fel de Paler multiplicat.....Oamenii nu au nevoie de exagerari sau de pesimisti radicali...Ludwig Erhard, parintele "minunii industriale germane"dupa al II-lea RM, spunea ca 50% din succesul unei economii este doar pshihologie.Aratati succesele de pana acum, aratati ce se construieste in Romania, aratati ce mai este de facut......Europenii au inceput sa ne laude, am depasit Bulgaria, avem sanse sa intram in Uniune in 2007.....
Este putin enervant sa tot citesti aceleasi lozinci la adresa Presedintelui.
A fost ales pentru o perioada, lasati-l sa-si faca treaba.Nici nu mai spun ca ar trebui incurajat in tot ce face pentru tara,dar nici sa deveniti un Paler doi!Acest Presedinte este oricum mai democrat decat un Iliescu, mai descurat decat un Constantinescu, mult mai democrat si mai uman decat criminalul Ceausescu..Sau a avut Romania mai multi presedinti?

Adrian

costy din Germania (...@yahoo.de, IP: 84.168.125...)
2006-02-26 18:42
Re: Asa nu, domnule SRS!


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Chinuiti cu filme porno cu homosexuali (822 afisari)
 KO procedural (477 afisari)
 Revolta impotriva Statului politienesc (422 afisari)
 Recomandari TV (374 afisari)
 Cazul Bivolaru, in atentia Parlamentului (290 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00691 sec.