Ziua Logo
  Nr. 3559 de sambata, 25 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-02-25
cam daggett (, IP: 86.120.211...)
2006-02-25 13:40
"ipocrizie de o mie de ori ipocrizie"

“Revolutia in gandire incepe simplu: prin a nu-l mai dispretui pe cetatean" care cetatean? cata ipocrizie, vorbiti de parca ati fi aparatorul cetateanului de rand dvs care de fapt sunteti aparatorul miliardarilor si pe care incercati sa-i aprati prin orice mijloace mai mult sau mai putin ortodoxe!
ma faceti sa rad! "ipocrizie de o mie de ori ipocrizie"
"Asa ca, pentru a raspunde intrebarii din titlu, dupa ce am aflat unde ne gasim, este necesar sa vedem care sunt valorile obligatorii ale statului de drept" vorbim despre valorile statului de drept?! cine?cineva care le ignora chiar ma distrez pe seama editorialului asta, impanat cu cvinte mari si greu accesibile "cetateanului" de rand pe care va straduiti atat de tare sa-l aparati.Diletantism monser, cuvinte goale, sunt mult prea pompoase pt bietul cetatean ?, nu de alta dar se pierd in ele.
Cat de mult "discernamant "ati avut dand aceste informati clasificate domnule Stanesu, legea este doar pt unii si pt alti nu, sa inteleg ca dvs va bucurati de o anumita “imunitate”?
Dupa cum se vede nu cunoasteti legile acestei tari privind documentele clasificate si ce puteti risca prin publicarea acestora, se pare ca personalul de specialitate nu este corespunzator pregatit in a va prezenta riscul publicarii unor documente de acest tip.
Degeaba incercati sa intoarceti o situatie in favoarea dvs, prin denigrarea unora si prin autonumirea in aparatorul cetateanului nu sunteti decat un demagog,nimic mai mult in spatele cuvintelor nu sunt decat jocuri de culise, reglari, razboaie si asa mai departe………..


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Chinuiti cu filme porno cu homosexuali (822 afisari)
 KO procedural (477 afisari)
 Revolta impotriva Statului politienesc (422 afisari)
 Recomandari TV (374 afisari)
 Cazul Bivolaru, in atentia Parlamentului (290 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00595 sec.