Ziua Logo
  Nr. 3559 de sambata, 25 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Dosare ultrasecrete

2006-02-25
Mokele Mbembe (, IP: 66.155.160...)
2006-02-25 07:32
Articol dezamagitor

Acest articol imi aminteste de paginile cumparate de propaganda lui Ceausescu cu bani grei in ziarele occidentale. Daca eu as fi fost Ambasada Iranului sa zicem, as fi dat bani pentru aparitia in Romania a unui asemenea articol si nu as fi schimbat nici o virgula. M-ar multumi 100%! Este atat de partinitor scris incat arata a propaganda pro-iraniana si anti-americana. Cine sunt eu? Da, locuiesc in America, da, sunt Republican, da, sunt pro-Bush, dar si daca nu as fi fost, as fi vazut la fel de usor cat de pro-Iran este articolul (sau autorul). Nu imi ramane decat sa sper ca, pana la urma, nimeni nu a luat bani de la iranieni pentru aparitia acestui articol. Stimati domni, Iranul trebuie oprit cu orice pret sa obtina arma nucleara! Ce principii de drept international public, ce Charta ONU, totul este BS. Americanii sunt acuzati ca sunt neprincipiali in politica externa pe care o duc, lucru corect pana la un punct, oare nimeni nu observa ca principiul propriului interes este singurul care conteaza cu adevarat in relatiile interstatale si pe care America il aplica intr-adevar, la greu? Ca si Germania, Rusia, China, Romania, Burkina Faso, etc, etc, lista o continuati voi. Cu principiile Revolutiei Franceze, Franta se duce dracului in 2 generatii, una a trecut deja, peste inca una vom avea Emiratele sau Jamahiria Franceza in locul Republicii Franceze. Drumul spre iad e pavat cu intentii bune. Cineva trebuie sa proclame falimentul idealurilor si principiilor Revolutiei Franceze, si daca va fi America, nu ma deranjeaza. Tot asa cum nu ma deranjeaza NICI UNA dintre metodele de oprire a Iranului de a obtine arma nucleara. Daca e sa aleg intre niste principii care suna bine in teorie si propria supravietuire sau supravietuirea civilizatiei vestice asa cum o cunoastem acum, merg pe varianta din urma. Nu dau 2 bani pe faptul ca obiectiv vorbind, Iranul are dreptul sa isi dezvolte un program nuclear propriu. Aceasta-i teoria, practica ne omoara sau o sa ne omoare in curand. Doar daca nu luam masuri.
Va doresc o zi buna.

PS: E prima oara cand postez aici, am incercat sa ma abtin de la orice comentarii "antisemite, xenofobe sau rasiste", nimic din ce am spus nu se incadreaza acolo, si totusi sunt curios daca maine cand citesc din nou Ziua o sa mai vad acest comentariu pe forum sau va fi sters de cei ce faceau cenzura pe timpul lui Nea' Nicu si acum se numesc "ziaristi".

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2006-02-25 09:51
Re: Articol dezamagitor. Bai Mobutule......esti "tare" !

spaiu' (...@k.ro, IP: 83.103.217...)
2006-02-25 11:03
Re: Articol dezamagitor. Bai Mobutule......esti "tare" !/ motanul

Hantzy (...@yahoo.com, IP: 134.98.65...)
2006-02-25 11:32
Re: Articol dezamagitor! Ai dreptate, dar...

... nu-mi pare un articol pro-iarnian, ci doar usor anti-american. Nu prin faptul ca ar contine neadevaruri, ci prin modul cum sunt diferitele relatari subliniate. Daca autorul dorea insailarea evenimentelor in zona in ultimele decenii, ar fi trebuit sa se abtina de la ironii sau adjective nefiresti, indreptate exclusiv intr-o singura directie. Aceste lucruri sunt permise doar noua, forumistilor.
Daca insa autorul este adversar declarat politicii americane in OM, atunci in loc de lectii de istorie, ce trebuie nepartinitor relatate, ar fi trebuit sa comenteze respectivele momente. Puncte de vedere diferite asupra unui acelasi eveniment sunt perfect normale si chiar necesare.
Oricine neaga acest lucru nu merita a fi luat in seama!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Chinuiti cu filme porno cu homosexuali (822 afisari)
 KO procedural (477 afisari)
 Revolta impotriva Statului politienesc (422 afisari)
 Recomandari TV (374 afisari)
 Cazul Bivolaru, in atentia Parlamentului (290 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00485 sec.