Ziua Logo
  Nr. 3548 de luni, 13 februarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-02-13
crusho din Bucuresti (...@hotmail.com, IP: 86.34.238...)
2006-02-13 10:45
Principii jurnalistice care mereu dau rezultate. Convulsii ale manipularii mediatice.Modalitati de spionaj informatic.

In general, persoanele cu un statut social precar sunt incapabile sa diferentieze starea de fapt a lucrurilor, acceptand ceea ce li se inocleaza prin nivelul mediatic. Adesea jurnalistii interpreteaza gresit, sau dezinformeaza intentionat sau sunt dezinformati. Dl. Rosca ca atatia jurnalisti cade in aceste capcane, lucru firesc, fiind vorba de natura umana.
Pana in 2005 serviciile asa-zis secrete erau etichetaqte ca PSDiste de mkajoritatea. Insa caracterul militar este predominat, nu cel politic. Daca pana-n 2005 mi se intrerupeau convorbirile cu America cand criticam PSD-ul, lucrurile s-au schimbat acum. Concluzia mea atunci a fost clara- pesedizarea existenta in servicii. Insa acum mi-am schimbat parerea. Ca atatia altii am armata facuta si stiu ce inseamna niste ordine care trebuiesc respectate. Eu cred ca TB a decis ca centralizarea serviciilor este cea mai buna solutie in acest moment.
Scurgerea de informatii la nivelul armatei este datorata informatizarii nu factorului uman neaparat. Calculatoarele pot fi accesate in diverse moduri. Pt ca sunt in domeniu pot spune mai multe variante: 1.captarea imaginii monitorului prin intermediul unor senzori speciali, lucru care e usor de realizat prin implantarea voita in apropierea calc a unui astfel de device. 2.Captarea transferului de informa'ii cu serverul prin device minuscul implantat pe placa de baza sau aditionale. 3.Implantarea unui program stealth de monitorizare cel putin al tastelor apasate. 4.Interceptarea si decodificarea fluxului de date cu satelitul. etc. Dar mai poate fi vb si de rea vointa din partea utilizatorilor care ar putea vinde informatiile, etc, sau implantarea in cadrul trupelor de conserve.


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 S-a ales praful si de Centrul Eudoxiu Hurmuzachi (718 afisari)
 Biblia - Vulgata tradusa de Petru Pavel Aron (693 afisari)
 Primul Bal Vienez de la Bucuresti (320 afisari)
 Gabriel Resources pierde pe toate fronturile (224 afisari)
 Rachetele Rusiei la granita CSI cu NATO (196 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00679 sec.