Ziua Logo
  Nr. 3520 de miercuri, 11 ianuarie 2006 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2006-01-11
Inima-Rea din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.181...)
2006-01-11 14:18
Stind noi barba linga barba...

...am gasit - cam pe la treia sticloanta - solutia la chinuitoarea noastra problema : Ce dracu-i mai facem Aluia, ca - oricum am da-o - tot el iese deasupra?
La sedinta noastra saptaminala - ca avem si noi Golden Blitz-ul nostru, ca tot romanul care se respecta - am stabilit si ordinea de bataie: Severin, Pavel si, cu voia dv, ultimul pe lista, EU, directorul de constiinte.
Ca ne si miram cum de nu ne veni mai repede ideea! Sigur, Base e un incult politic, oricind putem dovedi asta, da' las' sa dovedeasca el ca nu e, sa vina cu diplomele de la academiile de inalte studii politice, macar alea romanesti, ca n-o sa-i cerem si Harvard-ul acum. Mai tirziu, poate...
Atita doar ca iesi o nazbitie: numa' ce stabiliram ca Ala n-a studiat politichia, si ca tot ce-l poarta este instinctul (ii spunem noi "politic" asa, de sanchi, doar toata lumea stie ca instinctul tine de animalic, da' ce dracu', n-o sa le dam fraierilor revelatia mura-n gura, ca pe urma sa mai avem si probleme in justitie) ca se si itzi nevoia de a-l mai incaiera nitel cu Tariceanu. Asa ca il bagaram in fata pe Tari, ca-i trage presul de sub picoare lu' Ala, ca trage in toate directiile, rastimp Ala haladuind prin defilee pline de bolovani. Numa' ca sa vedeti pozna! Nici pe Tari nu-l da afara din casa cultura politica - inginer, deh - da' cum sa dam chestia asta, ca ne strica tot mizanplasu'. Ca nu are instinct politic, e clar da' nici de asta nu putem pomeni. Puteti spune orice despre Tari dar ca-i animalic - nu, nu tine. A, ca e bine ca animal, asta-i clar dar e si de bine, da-o-am dracu' de realitate timpita, care nu ne asculta ea pe noi si face tot cum o taie capu' ei cel prost.
Acu', sa v-o spun de-a dreapta - chit ca nu-mi prea sta in fire, si nici sanatos nu e - ar fi mers si asa, vorba ceea: Multi vede, putini cunoaste. Da' ce te faci cu mimozele noastre parlamentare, guvernamentale si prezidentiale, ca ne sarira toate in cap, ca - adica - la cine facem noi aluzie? Or, cu mina pe constiinta - sau pe unde-ar trebui sa fie si aia, ca demult nu mai supara nici c-un junghi - jur pe ce-am mai scump, na! N-avuram nimic cu oamenii aia, noi cu Base avem ce avem. Ne facuram de dragoste cu buruieni de urit, este?
Va spun eu, dragi pafaristi: E nasol sa traiesti intr-o tara de inculti politic - dai intr-unul, tipa doi.

Inima-Rea din Bucuresti (...@yahoo.com, IP: 82.76.181...)
2006-01-11 15:18
Re: Stind noi barba linga barba...


     « Comentariu anterior     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Ursi polari hermafroditi din cauza deseurilor toxice (174 afisari)
 Episcopii sa provina din calugari (108 afisari)
 Compania de balet a Operei - in faliment artistic (100 afisari)
 Liber la matusi (85 afisari)
 Misiune a Romaniei: unificarea Bisericilor (78 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2006 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00503 sec.