Ziua Logo
  Nr. 3512 de vineri, 23 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Eveniment

2005-12-23
almuntean (, IP: 82.78.175...)
2005-12-23 15:18
Cine au fost teroristii !!!???

Sa recapitulam putin :

- Pe 22 Decembrie , dupa fuga "cuplului" cu elicopterul pus la dispozitie de catre g-rul Stanculescu si sub directa lui indrumare , acesta ia comanda armatei si in aceeasi zi preda puterea lu' Iliescu & comp.Si trupele Ministerului de Interne (vezi episoadele cu g-ralul Vlad) trec tot sub comanda lui.Toate bune si frumoase , liniste si pace , armata se retrage in cazarmi , nu mai trage nimeni.

- Ceausestii sint prinsi in dupa amiaza zilei de 22 Decembrie si dusi in cazarma U.M. 018..Targoviste.La radio si TV , baietzii veseli care au pus mina pe putere , nu anunta nimic si inca ii mai cauta si pe 23 si 24 Decembrie. Oare a ce seamana asta ?

- Armata romana avea unitati militare de parasutisti , batalioane de diversiune , care si inainte de '89 aveau misiuni de a se infiltra in unitati militare , sa incerce sa captureze drapelul de lupta al unitati sau sa lipeasca prin comandamente etichete cu "minat" , pentru a demonstra ca unitatea a fost atacata-cucerita si a creea diversiuni.Desigur , aceasta facea parte din cadrul instructiei si al pregatirii.Acestia aveau documente false , uniforma militare a mai multor arme - infanterie , aviatie etc, si erau pregatiti pentru asa ceva . Vezi batalionul de la Buzau.

- Asa ca puterea proaspat instalata , dupa lovitura de stat militara , a lui Stanculescu , a avut la dispozitie o gramada de "teroristi" care prin actiunile singeroase sa legitimeze proaspetii neo-comunisti.

- Daca in 22 Decembrie anuntau prinderea Ceausestilor , faptul ca sint tinuti intr-o locatie secreta pina cind vor fi judecati , nu cred sa mai fii existat atitia morti.Sa nu uitam ca pina in 22 au murit 100 si ceva de oameni , iar dupa 22 au murit peste 900.Asta da diversiune !!!


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Diversiunea care a declansat macelul de la Otopeni (55 afisari)
 Bilant RATB (41 afisari)
 1 leu de la Mos Guvern (38 afisari)
 Marturii din 23 decembrie (37 afisari)
 Expozitii la sfarsit de an (29 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00621 sec.