Ziua Logo
  Nr. 3504 de miercuri, 14 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-14
romking din usa (...@rcn.com, IP: 209.6.150...)
2005-12-14 01:02
Se uita care-i misiunea bisericii

Isus le-a spus lor, “Adevarat, adevarat va spun, colectorii de taxe (socotiti atunci pleava societatii –n.a.) si prostituatele merg in imparatia lui Dumnezeu inaintea voastra.
Pentru ca Ioan a venit la voi pe calea dreptatii, si voi nu l-ati crezut, dar colectorii de taxe si prostituatele l-au crezut; si chiar cand ati vazut, voi nu v-ati pocait dupa asta.”- Matei 21:28-32
Acest lucru inca-i valabil si-n zilele noastre, caci tot saracii si bolnavii sunt primii ce se inghesuie pe la locurile de aparitie ale lui Isus – care I-a aparut Sfintei Maria Faustina, la Cracovia, in anii ’30 – ca si ale Fecioarei Maria la Lourdes, Fatima, Garabandal, Medjugorje s.a., sau sa atinga moastele sfintilor cautand vindecarea. Cei invatati se cam detaseaza si trebuie sa verifice mult ca sa creada. Si uite-asa se pierde momentul salvarii si intrarii in Imparatia lui Dumnezeu, caci trebuie sa ne agatam de aceste aparitii trimise de Dumnezeu, precum de Arca lui Noe pentru a scapa de potop.
NOI PUTEM ATINGE FERICIREA
Si iata cum: Mai intai publicati aceste randuri din Biblie si traducerea de mai jos din lectia “HAPPINESS – FERICIREA”, cartea “SEARCH FOR GOD – IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU”, pentru ca asa cum I s-a spus din cer lui E. Cayce, Fericirea este si ea o lege, dupa cum este si greseala si binele sau ziua si noaptea. Insa PRIMA LEGE este: LIKE BEGETS LIKE – ASEMANARILE SE ATRAG – sau un lucru il atrage pe altul; daca scrii despre fericire exista sanse sa o intalnesti, si vom avea cu atat mai multe sanse sa se implineasca ceea ce dorim, cu cat ii vom ajuta si pe altii sa cunoasca legile lui Dumnezeu si sa obtina ceea ce vor.
Afirmatie
Tatal nostru, Dumnezeul nostru, lasa-ma ca in constiinta mea sa gasesc fericire in dragostea pentru Tine, pentru iubirea ce o port aproapelui meu. Lasa ca viata mea, cuvintele mele, actele mele, sa aduca bucuria si fericirea lui Dumnezeu in Isus la fiecare pe care-l inalnesc zi de zi. (Edgar Cayce 262-106)

FERICIREA
(Bazata pe lecturile lui Cayce 262-107 la 262-112)
Ce este Fericirea?
Fericirea este a persista in Iubirea Infinita. Pentru a fi fericiti noi trebuie sa facem Iubirea Infinita compatibila cu lumea noastra materiala inconjuratoare. Nimeni nu ne-o poate da, nimeni nu ne-o poate lua. Manifestam asta prin recunostiinta, pace, armonie, si in constiinta care este lipsita de ofensa spre Dumnezeu si ceilalti. Fericirea inseamna sa sti, sa fi in contact cu, si sa manifesti iubirea divina in viata noastra zilnica.
Fericirea este la fel de mult o lege, cum este si greseala si binele sau ziua si noaptea. Insa PRIMA LEGE este: LIKE BEGETS LIKE – ASEMANARILE SE ATRAG – sau un lucru il atrage pe altul. Ceea ce gandim, aceea devenim. Ca si in act, si in samanta, asa si in fructul intreg a ceea ce ingaduim mintii sa fie preocupata, aceea noi devenim. Fericiti sunt cei ce iubesc calea Domnului. (vezi 262- 109.)

Cine Sunt Fericiti?

Fericiti sunt cei saraci in spirit, pentru ca ei il vor vedea pe Dumnezeu. (Ma gandesc aici cum Isus si fecioara Maria au ales totdeauna persoane sarace in spirit, carora le-au aparut si le-au dat mesaje pentru omenire. Juan Diego chiar I-a spus Sfintei Maria sa aleaga o persoana mai insemnata pe care s-o asculte episcopul. Ea insa a raspuns ca ar putea alege dar ca e foarte important ca el sa faca asta. Juan Diego era aztec trecut la catolicism si deci era important ca unul de-al lor sa vorbeasca despre aparitie pentru a fi mai convingator fata de ceilalti azteci. Asta cred ca e regula si la celelalte aparitii – caci si la Lourdes, Fatima si Garabandal, erau copile ce proveneau din familii amestec cu arabi. Sf. Maria alege totdeauna pe cineva provenind din poporul pe care vrea sa-l transforme sau sa-l converteasca la crestinism.-nota mea)
Noi suntem fericiti cand in umilinta realizam bunatatea Tatalui, intensitatea iubirii Lui, si permitem sa fim condusi de Dumnezeu – Forta. Dar cand noi devenim cunoscuti cu “spirite familiare” (vezi I Samuel 28:7- adica ghicitoare sau spiritism), noi dezonoram Dumnezeul care ne-a promis ca va fi cu noi totdeauna.
Fericiti sunt cei ce plang, pentru ca ei vor fi mangaiati. Noi avem o sete pentru satisfactia spirituala pe care numai Spiritul lui Dumnezeu ne-o poate da. Noi avem un avocat cu Dumnezeu Tatal, in Isus Christos, si stiind asta gasim mangaiere. Chiar daca am putea simti tristete pentru ceilalti in nedreptatile lor, totusi suntem fericiti cand putem sa binecuvantam pe cei asupra carora Domnul zambeste in slabiciunile lor.
(Si eu sunt fericita scriind astea pentru ca stiu ca Dumnezeu va face sa produca “valuri” – adica rezultate. Todeauna am observat ecouri importante cand am postat vreo traducere din aceste lectii – asta pentru ca vin in intimpinarea vointei Lui, caci vrea ca toata lumea sa cunoasca aceste lucruri.)

Fericiti cei supusi, pentru ca ei vor mosteni pamantul. “ NU prin MARIRE, nici prin PUTERE, dar prin SPIRITUL MEU, a spus DUMNEZEU.” (Zach. 4:6)
Fortele nevazute lucreaza astazi marile schimbari pe pamant si in oameni. Acei ce sunt tacuti, calmi si nepretentiosi sunt facatorii si pastratorii erei care vine si vor aduce multora lumina si intelegere. Fericiti cei care fara a se gandi la ei, merg inainte, construiesc case, spitale, orase, ca generatiile ce vin sa fie binecunvantate. Acestia sunt cei ce mostenesc pamantul. Ceea ce dam altora, avem, este la fel de adevarat ca ceea ce pastram, noi pierdem, sau ceea ce am pierdut n-a fost niciodata al nostru.
Fericiti sunt cei infometati si insetati dupa drepatate, pentru ca ei vor fi indestulati. “Cere si ti se va da; cauta si cvei gasi.” (Matei 7:7) este ceva de care sa ne fie teama ca sa fim comozi, sa ne simtim indestulati si sa nu realizam ca noi, prin noi insine, nu putem face nimic. Este glorios sa ajungem la intelegerea relatiei noastre cu Tatal nostru Ceresc si cu celelalte fiinte umane- tovarasii nostri in pelerinajul vietii. Noi suntem fericiti cand realizam ca fantana cunoasterii, a pacii si dreptatii da pe dinafara, si ca setea noastra poate fi satisfacuta pentru totdeauna in El care este Apa Vietii. "

Trebuie sa mai traduc si celelalte pasaje privind "fericirile" enuntate de Isus, insa, concluzia este ca "Adevarul aduce libertatea, si libertatea aduce fericirea. <Trebuie sa sti adevarul, si adevarul te va face liber.> Ioan 8:32
Scriind astea pentru educatia maselor, ar ridica Romania si i-ar ajuta pe romani sa iasa la lumina mult mai bine decat toate paginile de comentarii politice.

Harbuzache din Pe langa plopi din Erlangen (...@web.de, IP: 84.151.236...)
2005-12-14 12:17
Re: Se uita care-i misiunea bisericii si de unde vine curentul

Misiunea bisericii e una clara si asta nu se uita niciodata ... si anume sa tina lumea in intuneric mental si sub forma de turma proasta buna de muls si de manipulat.
Legile Domnului nu sunt scrise in Biblie ci in cartea de matematica fizica chimie si biologie. Datorita "legilor Domnului " cuprinse in aceste carti poti matale sa postezi de acasa aici in forum.
Daca ar fi fost sa postezi pe baza legilor scrise in biblie erai si astazi in evul mediu. Oare nu vrei sa vezi ca viata omului s-a schimbat datorita dezvoltarii bazata pe stiinta si tehnologie? Cand religia a fost la putere adica in evul mediu si-a aratat adevarata fata ... CRIMA , Prostirea si inavutirea.... sa se fi intamplat acestea din cauza ca religia e cuvantul Domnului?
Nu ! Religia nu e cuvantul Domnului ci cel al Marelui Amagitor care se vinde drept Dumnezeu adevarat dar i se vede coada (minciunii) sub "sfanta" sutana.
Legile Domnului sunt descoperite Zilnic de stiinta si ignorate de voi care desi va folositi de ele nu sunteti in stare sa le pricepeti, conform exemplului .....tata de unde vine curentul .... simplu de la priza ...acesta e nivelul vostru de intelegere


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Cea mai masiva revendicare: Retezat (692 afisari)
 Prin frauda duhovniceasca (55 afisari)
 Lista lui Emil (50 afisari)
 Blaga l-a destituit pe coruptul Span (43 afisari)
 Cutremur de 5,2 grade Richter in Vrancea (40 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00716 sec.