Ziua Logo
  Nr. 3503 de marti, 13 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-13
OARE CINE (...@yahoo.com, IP: 86.124.91...)
2005-12-13 00:58
Dormi Brutus ! Presedintele nu doarme.

Logica din primul paragraf nu este pertinenta din moment ce obsesiva lovitura de stat este considerata un fapt demonstrat. Si asta dupa ce a fost evident ca intregul articol precedent nu a convins. Tocmai pornirea de la aceasta ipoteza nu are logica.
De ce nu explicati ca prin opozitia <vanata in justitie> se intelege si faptul ca ati amenintat PSD cu actiune in justitie pentru ca vreti sa recuperati cei 5 miliarde de lei, datorati ISD condus de dv ? Nu ati auzit ca nu au de unde sa va plateasca, ca au probleme financiare ?
Da, este logic si faptul ca v-ati exprimat ingrijorarea ca daca nu veti primi banii veti ajunge in faliment. Sa nu uit sa spun la ce fel de logica ma refer : manageriala, vizionara si critica, dar intr-adevar falimentara.
Hotul striga < Hotul !>, Brutus striga <Brutus !> in somn.
Presedintele nu doarme, din contra implineste un an de la castigarea alegerilor si sarbatoreste. Are si de ce. LA MULTI ANI DOMNULE PRESEDINTE !

PS. Sunt unul dintre cei mentionati in articol la finalul pargrafului penultim, din <societatea civila sfasiata intre rusine si comoditate lasa>, adica dintre cei cei 57 % sustinatori ai aceluiasi Presedinte. Daca autorul intrevede rusinea sfasietoare sau comoditatea tine de logica pe care se intemeiaza fara sa-i starneasca chiar acea rusine sfasietoare de care aminteste. Despre faptul ca este lasa comoditatea, trebuie sa intelegem ca v-au dezamagit cei care v-au ignotat indemnul precedent la folosirea <oricaror mijloace> ?


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Printre romanii-moldoveni din Kazahstan (238 afisari)
 Haos in spitale (64 afisari)
 Batalie pe animalele moarte (51 afisari)
 Se incinge Marea Neagra (46 afisari)
 Alina Cojocaru la Bucuresti, un triumf (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00659 sec.