Ziua Logo
  Nr. 3497 de marti, 6 decembrie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »

Editorial

2005-12-06
Marc (...@hotmail.com, IP: 4.159.80...)
2005-12-05 23:13
Ma descumpaniti, Dle Severin


Observ ca va pretindeti a fi extraordinar de militant in a refuza orice alunecare inspre dictatura, dar in acelasi timp sinteti membru si propagandist al partidului FDSN/PDSR/PSD, deci implicit propagandistul personal al lui Ion Iliescu, _singurul_ Presedinte Roman post-1989 sa se faca vinovat in mod nemijlocit de asmutirea unor cetateni impotriva altor cetateni, cu efecte criminale imposibil de negat.

In cazul in care sinteti ceva mai mult decit un mic servitor al PSD - si un aparator autentic al valorilor democratice de la care pretindeti sa va impartasiti - pentru a va demonstra fidelitatea reala fat[z]a de statul de drept trebuie sa urmati acesti trei pasi:

1) sa va dati demisia din PSD, cu efect imediat si cu scuzele de rigoare (cred ca stiti faptul ca membrii Partidului Nationa-Socialist din Germania au trebuit sa treaca printr-un proces de denazificare dupa cel de-al doilea Razboi Mondial);

2) sa cereti in mod public investigarea activitatilor PSD si a fostilor si actualilor sai lideri, ca si inculparea lor imediata pentru crime impotriva echilibrului constitutional si a sigurantei statale a Romaniei;

3) sa va cereti scuze in public pentru a fi facut parte dintr-o organizatie cu caracter mafiot si criminal care a distrus economia Romaniei si a asmutit deschis cetateni ai Romaniei impotriva altor cetateni ai Romaniei, crima care a avut drept efect omorirea brutala a unor oameni nevinovati.

Daca veti urma calea sugerata, va garantez ca va veti recistiga macar si o parte din respectul cititorilor ziarului "Ziua", iar atacurile Dv. furibund-isterice impotriva derapajelor (reale) ale administratiei Basescu vor dobindi macar o citime din credibilitatea care acum le lipseste cu desavirsire.

Cu speranta (dar nu prea multa),
Marc

Sobru (...@yahoo.com, IP: 85.186.129...)
2005-12-05 23:47
Re: Ma descumpaniti, Dle Severin

Mi-e teama ca Severin chiar ar face asta. Nu prea are insa unde se duce deocamdata. Dupa ce-a fost dat afara din PD s-a refugiat oportunist, in PSD unde a gasit loc caldut si unde a ramas in umbra. Nu trebuie uitat ca a fost indepartat dupa scandalul cu lista spionilor.Nu trebuie uitat nici ca are ceva personal cu Basescu, si nici ca Basescu vine impreuna cu PD-ul din marele FSN. Nici ca Basescu a sabotat CDR si ca o face acum cu PNL si nici ca se pupa cu serviciile secrete, coloana vertebrala a "sistemului ticalosit".

Marc (...@hotmail.com, IP: 4.159.80...)
2005-12-06 00:11
Re:

La 2005-12-05 23:47:42, Sobru a scris:

> Mi-e teama ca Severin chiar ar face asta. Nu prea are insa unde se
> duce deocamdata. Dupa ce-a fost dat afara din PD s-a refugiat
> oportunist, in PSD unde a gasit loc caldut si unde a ramas in umbra.
> Nu trebuie uitat ca a fost indepartat dupa scandalul cu lista
> spionilor.Nu trebuie uitat nici ca are ceva personal cu Basescu, si
> nici ca Basescu vine impreuna cu PD-ul din marele FSN.

Cu regret trebuie sa recunosc ca sint nitel dezamagit eu insumi de prestatia D-lui Basescu, pe care l-am sustinut cu putere. Totusi, sint mult mai putin radical in calificarea rateurilor domniei sale. Mai are timp sa dovedeasca stofa din care este croit. Eu unul (inca) ii doresc succes. Cit m-au durut prostiile pe care le-a facut, intotdeauna ma intreb "cum ar fi fost daca era Dl. Nastase la putere"? Si mi se increteste pielea pe mine. Sigur, faptul ca este oricum preferabil Dlui Nastase si acolitilor mai mult decit suspecti ai acestuia nu ii ofera Dlui Presedinte Basescu un cec in alb. Trebuie - ca sa folosesc un termen cu iz oarecum comunist - sa se autodepaseasca. Sper, inca.

cu ginduri bune,
Marc

Sobru (...@yahoo.com, IP: 85.186.129...)
2005-12-06 00:55
Re: Re:

Eu, care m-am convins deja de ce stofa are Basescu, nu regret deloc ca l-am sustinut impotriva lui Nastase. Schimbarea era o necesitate absoluta.
Un razboi se castiga in etape, pas cu pas, doar scopul trebuie sa ramana mereu acelasi.

motanul incaltat din USA (...@aol.com, IP: 207.200.116...)
2005-12-06 01:44
Re: Stofa lui nea Base

La 2005-12-06 00:55:14, Sobru a scris:

> Eu, care m-am convins deja de ce stofa are Basescu....


Dar ce marfa ! O are decind era pe bamporiu.
Ce shtofa aducea el de la Stambul, ehei.....
Motanul


     « Comentariu anterior     Comentariu urmator >     Ultimul comentariu »

     « Toate comentariile



Pentru a putea posta un comentariu trebuie sa va autentificati.


Cauta comentariul care contine:   in   
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Licitatie pentru mortaciuni (86 afisari)
 Sediu nou Coca-Cola (42 afisari)
 Vine licuriciul (25 afisari)
 Stiri pe scurt (24 afisari)
 Purceaua politica, moarta in cotet (24 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00479 sec.